eşim ve bakici arasinda kaldim

Daha çok gezebilmek ve rahat edebilmek için yatılı bakıcı istiyorsunuz ve çocukları bakiciyla aynı katta barindiracaksiniz...
Esinizin ne düşündüğünden çok çocukların ne hissettiğini merak ettim açıkçası. Yanlış anlamayin anneliginizi sorgulamiyorum. Çocukların ne hissettiğini cidden merak ettim. Yaşları +18 degilse asıl haksızlığı esinize degil onlara yapıyorsunuz bence.

Ay ben ne dyecegımı sasrdım nrmalde tam tersı olmsı lazımdı sızde durumlar degısmıs bencede alma yatılı bı bayan

yani tek bakici tutan benim sanki
herkes menopoza girmis kadinlarla calisiyor da sanki ilk genc bakiciyi ben tuttum
tovbestagfurullah
nekadar kalp kirmaya meyillisiniz gece gece üzüp aǧlattiniz beni
ogretmen hanımın uslup harıka
:skandal:bıde kamera yı bakıcı bılmelı mı dıye konu acmıstı arkadas

ya arkadaslar hanım anlamıyor cıdden anlamıyor
yok yanı kımı ınsanın algısı kapalı olur
bıde ortaya lafı attı gıttı :D

Ateşle barut yanyana durmaz ayol benimde yakın zamanda kocisim olacak inşallah dusunemiyorum evde gencecik kadın vallaha yasak dadlu gelir gorursun

çocuğunun bakıcısıyla evlenen ünlüler aklıma geldi. biri de rafet el romandı sanırım. valla sizdeki iyi cesaret. ben asla böyle bişey yapmazdım. o kadar genç bir kadını evime yatılı alıcam bir de. babamın kızı mı? neler duyuyoruz.

Olabilir, siz her şeyi düşünmüşsünüz. Ben artık her yerde görüyorum böyle bakıcılar... Anne sadece arada çocuğu sevip tekrar rahatlığına devam ediyor. Modern bir insansınız

Sorun kiskanclik falan degil bence. Tamam kadin sizinle olucak yardimci olucak ama esiniz gelince cekil ayagimizin altinda diyerek odaya mi kitleyeceksiniz? Gunduz gece tatilde cocugunuzla ilgilenecek ama o cocugun sorumlulugunu siz ne zaman alacaksiniz ne zaman vakit ayiracaksiniz? Ustelik ogretmenmissiniz ve anaokulu acacakmissiniz baskalarinin cocuklariyla ilgilenebilirken aksam kendi cocunuzla mi ilgilenmek zor geliyor?
Hakikaten ya. Çok trajikomik geldi bana bu konu.

tabiki esiniz hakli ben zaten asla bu kadar genc ve tatli dilli bir kadini evime almazdim yatili hemde yok yoj hic bana gore degil

Ne alaka ben çocukları indirmesin diye bişey mi dedim akşam zaten eşi işten geliyor kız akşam olmadan işleri halletsin çocuklar uyku vakitlerine kadar ailesiyle vakit geçirir kız da dinlenir
Lafım size değildi aslında. Akşamları da gezmeye gidecekmiş ya zaten indirmesine gerek yok anlamında dedim. Hem bu bakıcı robot değil ki acikacak, susayacak çocukları yedirip icirecek illaki inip çıkacak. Amaaan ablamiz rahat uyuyacak, gece gezecek, parası da var bize ne değil mi? Amma kafa yorduk. Keyif onun, kahya onun, yorulan parmaklar bizim.:KK59::KK6:

nerden anlatmak istedigim baska tarafa cekiliyor anladim
esin hakli veya sen haklisin diyip 1 2 cumleyle izah edip gecebilirsiniz yatili yardimciya niye gerek duydugumdan kime ne allah askina
. Yatılı bakıcı ihtiyacı duyman çok normal. Yaşadığın yerde kimsen yoksa hele bide iki çocuk varsa. Biri hastalansa gecenin yarısı. Evinde uygunmuş. Yapacak Ada'm heryerden yapar. Keşke imkanım olsamda bende alsam.

Eşiniz haklı. Çalıştırdığı bayanın eşini ayartmaya çalıştığını farkedip işten çıkarmak isteyen bi bayanı hatırlıyorum. Kadın giderken benim senden neyim eksik sen böyle yaşıyorsun ben köpek gibi çalışıyorum demişti. Mevzuu belki buraya gelmeyecek ama yine de ben olsam istemezdim gece gündüz yabancı biri evimde olsun..
:oha::oha: saç baş yolmalık.

Eşiniz haklı.
Ayrıca 20 sayfaya binaen şunu söylemek isterim:
Eşime güvenirim, ama yabancı kadınlara değil, kusura bakmayın.

Çok mu zor kötü ve oyunlu biri için sanki kafaya koyduktan sonra hileyle göz boyamak, olayları manipüle etmek, olmayan şeyi olmuş göstererek güven zedelemek? Yeter ki şeytanına denk gelin.

Kusura bakmayın, ben bu konularda hiç de medeni değilimdir, evime elin kadınını yatılı sokamam.
Çok mecbur kalırsam teyze alırım, 28lik çıtırı değil, yazık adam rahatsız olmuş zaten.

Yapacak adam her yerde yapar diyerek burnunun dibine kadını dayamaya gerek yok.

eşin haklı belirli saate kdr gelsin sonra gitsin evine kız. tatilde de bakıver çocuklarına sırf sen gezeceksin diye bakıcıyı da çanta gibi mi taşıyacaksın yanında.

Bende çocuklar küçükken almıştım genç yatılı kalan bir hanım. Ev işlerine yardım ediyordu en çok. Ama eşim o kadar rahatsız oldu ki hatta bende en sonunda gönderdim. Olmuyor evde yatılı kalan bir yabancıyla..eşiniz doğru söylüyor en azından yaşlı biri olursa daha rahat olursunuz belki..

Konu açılıyor konu sahibi ortada yok !!! uyuz oluyorum böyle şeylere insanlar zaman ayırıp sana cvp yazıyor sen ortalarda yoksun!!!

Back
X