eşim ve bakici arasinda kaldim

çocuğunun bakıcısıyla evlenen ünlüler aklıma geldi. biri de rafet el romandı sanırım. valla sizdeki iyi cesaret. ben asla böyle bişey yapmazdım. o kadar genç bir kadını evime yatılı alıcam bir de. babamın kızı mı? neler duyuyoruz.

Yok o evlenmedi de bakıcısından çocuğu oldu.:KK59:
Adam zaten uçanı kaçanı maşallah:KK59:

Evvvet.
Nefret ederim kendisinden.
Her b..u yedi yedi kendisi bir de kızlarını annelerinden kaçırdı pislik.
:sinirli::sinirli:
çocuklar daha küçükken bir sahne hatırlıyorum havaalanında kızlarına sarılıyodu annesi. çok üzülmüştüm. allah iyilere denk getirsin. neyse arkadaşın konusunu sabote etmiş gibi olduk:olamaz:

Sen o adamı öpte başının üstüne koy. Madem eşin istemiyor. Niye üstelersin ki?? Anlam veremedim doğrusu.

Ben anlayamıyorum böyle kıskaçlık duygusu sıfır olan insanları ya evde yatılı genç cıvıl cıvıl bi kız genç bi Adam Nasıl böyle bişeyi isteyebiliyorsun yada kabullenebiliyosun kocan helal süt emmiş bi insan ki seni uyarmış

Böyle koca zor bulunur.Eşinin sözünü dinle bence,adam haklı.

Eşiniz yerinde başkası olsa hemen kafasında tilkiler dönmeye başlamıştı, maşallah diyelim eşinize. Normalde kadınlar böyle bir durumda tedirgin olur, erkekler belli etmese de keyiflenir. Nazar değmesin, demek ki eşinizin gözü dışarda değilmiş. Yalnız benim anlamadığım geceleri çok çıktığınızı o yüzden yatılı istediğinizi söylemişsiniz, çocuklardan ayrı zaman geçirmek sizi üzmüyor mu? Zaten çalışan bir insansınız, birlikte geçireceğiniz birkaç saati neden onlardan esirgeyip bu kadar çok dışarda vakit geçiriyorsunuz ki? Yanlış anlamayın, gezmeye tozmaya karışmak haddimiz değil, çocukların anne babalarından bu kadar ayrı kalmalarına üzüldüm sadece

Herseyi gectim cocuklarin sorumlulugunu paraniz var diye bu kdr baskasinin uzerine yikacaksaniz niye 2 cocuk yaptiniz ki? Yazik degil mi onlara..Esiniz hakli tabiki de..

geçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.

Bence eşin çok haklı ! Ben olsam rahatsız olurdum insanoğlu çiğ süttür emiştir.

Bu kızı kaçırmak istememeni anlarım.
Ama yatılı kalmasın o zaman, sen evde yokken evde olmasının anlamı yok.
Eşini de takdir ettim. :)

Mesele bakıcı almanız değil, çalışıyorsunuz bakıcı zaten şart, mesele bütün gün bakıcıyla duracak çocuklar akşamları da bakıcıyla dururlarsa sizle ne ara görüşecekler? Onlar üst katta siz eşinizle alt katta mı olacaksınız?
Her akşam çıkmıyorsanız bakıcınıza söylersiniz çıktığınız akşamlar da bakar sonra biner taksiye evine gider.

Evimde kaç yaşında olursa olsun yabancı istemezdim.

Kesinlikle ben rahat edemem ! Sonuçta giyiniyorsun duş alıyorsun istediğin gibi uzanamıyorsun şaka yapamıyorsun vs.vs.

Ya bi de insanlar ne kadar anlayışsız... Kusura bakmayın ama eğer ailenizden uzak kimsesiz bi şehirde yaşıyorsanız, 2 çocukla mutlaka bazen gece de yardımcı olacak birisi gerekebilir.. Allah kimseyi çaresiz yalnız bırakmasın ama insan yaşayınca anlıyor.. Evi, durumu müsait bi insan neden bayan almaasın ki yatılının avantajı çok..daha makul fiyata daha çok hizmet alıyorsun, yatağına kadar yapılıyor, sen de çocuklarınla güzel kaliteli vakit geçiriyorsun kıskanmayalım güzel çözümler üreten hayatını kolaylaştırabilen yardım almayı kabul edebilen kompleksiz pozitif bireyler olalım :KK66:
evet Allah kimseyi zor durumda bırakmasın ama gerek duyulmadıkça ben bakıcıya karşıyım. eğer gerekliyse gündüz gelip akşam gitmeli. o da hafta içi. akşam ve haftasonu annesi varken ne gerek var bakıcıya. çocuğumla ilgilenmek niye zor gelsinki. ben mesela kendim bakıcam inşallah ve bundan mutluluk duyarım. komplekse girilcek şey mi bu. her şeyi bakıcı yapacaksa ben sadece oyun oynayarak mı kaliteli zaman geçiricem.

sokaktaki kadinla birmi ?? what guven degil ben daima kadini hakli bulurum ama unutmayinki KADININ DUSMANI YINE KADINDIR bunu hepimiz biliyoruz ayik olacazz!!
Sizin şu salon kadını tiplemelerinizden gına geldi konu sahibi senin ilerde açacağın konunun başlığını görür gibiyim "kendim ettim kendim buldum"
sizinde bu olmayan ozguvenizden gina geldi. bakiciya sulanabilecek bi adamla zaten evli kalinmamali ki burda kocaya asiri guven var zaten olmasi herekende bu

sizinde bu olmayan ozguvenizden gina geldi. bakiciya sulanabilecek bi adamla zaten evli kalinmamali ki burda kocaya asiri guven var zaten olmasi herekende bu
esine guvensin kadina guvenmesin sanki sen genc birini evine yatili alsan rahatca kocani evde birakip cikabileceksin ozaman sende genc 23-24 dunde birini al yatili 3 gunlugune annene git birak kocana yemek yapsin cocugunu yikasin basbasa kalsinlar niye guveniyorsun ;)

İşin kıskançlık tarafını da geç, zaten bütün gün iş yerinde olacaksın akşam da eşinle gezeceksen eve geldiğinde çocuk uyumuş olur büyük ihtimalle. Ne zaman göreceksin yüzünü..

esine guvensin kadina guvenmesin sanki sen genc birini evine yatili alsan rahatca kocani evde birakip cikabileceksin ozaman sende genc 23-24 dunde birini al yatili 3 gunlugune annene git birak kocana yemek yapsin cocugunu yikasin basbasa kalsinlar niye guveniyorsun :KK66:
kesinlikle bu soylediklerini yapabilirim ve kocam asla ama asla boyle bisey yapmaz.arkadaslarim bana yatili geldiklerimde kimseyi rahatsiz etmeyim diye annesinde kalan birisi ve yine temizlikci kadin aliyorum oda genc asla eve ugramaz

Back
X