eşim ve bakici arasinda kaldim

Eşin haklı hemde çoook haklı ,garibime giden bir kadın olarak senin bu kadar rahat olman ,anneligini irdelemek haddim değil elbet ama sırf gece gezmesine cıkıcam diye yatılı üstelikte genç birini bulup eşimi tedirgin edemem..

Bunlar nası kafalar yahu.
Genç kadın bakıcı kk'nın kabusuymuş da haberimiz yokmuş.
Bu kadar güvensiz olmayın kendinize.
Adam gibi adamsa dönüp bakmaz, o da profesyonel bi kadın işini yapacak sadece.
Sırf aynı ortamda gece de olacaklar diye birbirlerini ayartabilirler mi yani ne saçma düşünce.

Bence eşin bencillik yapıyor, ikna etmeye çalış.

Güvensizlikle alakasi yok adam evde genç bakıcı istemiyorum diyor inadina almaya çalışmak ne demek? Ayni durumda adam esine genc bakici bulalim deseydi o zamana bencillik yapiyorsun diyebilecekmiydin?

Bakici istemeniz gayet normal, 2 cocuga bakmak zor. Ama tatile giderken bile goturmek, yatili istemek ve onlari ayni katta tutmak fazla degil mi? Anne baba olmak fedakarlik demek cocuklar buyuyene kadar habire gidilen gece gezmelerinden feragat edeceksiniz. Tatilde bakici baksin, geceleri bakici baksin, her seylerine bakici kossun, size ne kaliyor geriye...
Isterseniz cocuklari teslim edin, 10-15 yila buyutup mezun edip size geri getirsin siz de hazir edilmis cocuklari sevin. Bakicidan alinan yardimi da tadinda birakmali.

Bakıcılar evlere "ay şunun kocasını ayartayım" diye girmiyor.
Erkekler de "dur bi bakıcı tutalım da gözüm gönlüm açılsın arada da sarkarım" demiyor.
böyle şeyler en başından beri iki tarafın aklında olmasa da bir şekilde birlikte zaman geçirdikçe insanlar birbirine ısınabilir. bazen bi bakış, bir gülümseme, çocuğa gösterilen şefkatten etkilenme, aaa nolucak size de yapıverdim kahvesi,belki ses tonu, kullandığı parfüm... bilinç altının, sağ beynin aslında anne dediğin böyle olmalı görüşü...
bunlar her gün tekrar edildiğinde oluşabilecek yoğun duygular engellenemezse?
en başta kimsenin böyle bir düşüncesi yok eyvallah, ama şartlar değiştiğinde bu ihtimali göze almadan plan yapılmamalı.
Eşinizle kavga ettiniz mesela (haklı da olsanız) evde ona küsmemekle yükümlü güler yüzlü bir kadın bir süre sonra ona daha hoş gelirse?
kimse size kötülük olsun diye yazmıyor.
tabi ki kararı siz vereceksiniz.
bunlar da aklınızda bulunsun diyoruz sadece.

biz esimle ortak kararimizi verdik fikrini belirten herkese tesekkurler
ayrica zengin falanda degilim gerekli gereksiz cok paran var biz fakir sen zengin tarzi yorumlara itafen yazmistim. evet gayet mütavazi yasiyorum
evim dubleks ama ziyagil yalisinda yasamiyorum. benim kizginligim konunun baska tarafa israrla cekilmis olmasina.
benim bu konuyu acmamin amaci eger bu sekide yasamis veya halen yasamakta olan varsa avantajlari ve dezavantajlarini ogrenmekti.
evt aksamlari cok disari cikariz. eve gelince tv karsisinda vakit olduren tipler degiliz.
yakinda bi egitim kurumu acicam lisemezunu oldugum icin diploma kirwlamak veya bolumden uni. mezunu birini caistirmam gerekicek. kurumu acicinca isletmeciye birakicam tum gun calismayabilirim. hic gitmeyebilirimde. yani cocklarima ayiracak yeterince vaktim var.
yatilida israr etmem kizin farkli bi ilcede oturyor olmasiydi.
evet bakiciyla tatile gidilir. ozellikle tatile bakiciyla gitmek daha mqntikli.
cocuklarin odasi bakiciyla ayni katta derken cocuklara yukarida bakilacak demedim :) evin oturma düzeninden bahsettim.
kouyu da birakip gitmedim dun yoneticilere msj attim. konumun kapandigini dusunuyordum
dedigimgibi biz bi karara vardik
nadide parmaklarini yorup yorum yazan herkese tesekkur ederim
konum kapanabilir Mune Mune

Vallahi elimde sizinki gibi imkanlar olursa ileride bende sanırım buna benzer bir karar alırım.

Eşinin düşünce şekli çok güzel.Bence çok şanslısın.Normalde kadinlar eşinin etrafinda genç kadin istemez sizde tam tersi olmuş.Belliki kız içine sinmiş.Sende kendince haklısın.Evlat kolay bırakılmıyo.Ama esinde kendi açısından son derece haklı.Yatılı kalmasa sorun yok heralde. O işe bir çözüm bulsanız gerisi halolucak gibi.

Güvensizlikle alakasi yok adam evde genç bakıcı istemiyorum diyor inadina almaya çalışmak ne demek? Ayni durumda adam esine genc bakici bulalim deseydi o zamana bencillik yapiyorsun diyebilecekmiydin?

Çocuğun sorumluluğu daha çok annededir.Oturduğu yerden hem çocuğa yardım etmeyen hem de bulunan bakıcıyı da beğenmeyen bi adamın söz sahibi olmaya hakkı yok.Eğer konu sahibinin bahsettiği kadar kalifiye bi bakıcı bulunabildiyse yatıp kalkıp şükredeceklerine ben istemem yok genç yok yaşlı diye bencillik yapmayacaklar.Benim görümcemin 3 yaşındaki çocuğuna 7.bakıcı bakıyor şu an.Bakıcı bulmayı kolay mı sanıyosunuz, üstelik insanın içine böylesi sinen cinsinden?

Çocuğun sorumluluğu daha çok annededir.Oturduğu yerden hem çocuğa yardım etmeyen hem de bulunan bakıcıyı da beğenmeyen bi adamın söz sahibi olmaya hakkı yok.Eğer konu sahibinin bahsettiği kadar kalifiye bi bakıcı bulunabildiyse yatıp kalkıp şükredeceklerine ben istemem yok genç yok yaşlı diye bencillik yapmayacaklar.Benim görümcemin 3 yaşındaki çocuğuna 7.bakıcı bakıyor şu an.Bakıcı bulmayı kolay mı sanıyosunuz, üstelik insanın içine böylesi sinen cinsinden?
Aynı fikirdeyim. Bir zahmet eşlerinin üstündeki yükü azaltip öyle bik bik etsinler.

İyide esinin yardimci olup olmadigini nerden biliyorsun ki? Cocuklarin sorumlulugu sadece annede degil babada esit derecede sorumludur,ayrica adam yatili olmasina bir sey demiyor ki sorun o degil ,bakici calistirdim zamaninda ne kadar zor oldugunu bilirim icine sinip sinmedigini zamanla anlayacak mesela görümcen 7 bakici degistirmis 3 yilda dile kolay

Bakıcılar evlere "ay şunun kocasını ayartayım" diye girmiyor.
Erkekler de "dur bi bakıcı tutalım da gözüm gönlüm açılsın arada da sarkarım" demiyor.
böyle şeyler en başından beri iki tarafın aklında olmasa da bir şekilde birlikte zaman geçirdikçe insanlar birbirine ısınabilir. bazen bi bakış, bir gülümseme, çocuğa gösterilen şefkatten etkilenme, aaa nolucak size de yapıverdim kahvesi,belki ses tonu, kullandığı parfüm... bilinç altının, sağ beynin aslında anne dediğin böyle olmalı görüşü...
bunlar her gün tekrar edildiğinde oluşabilecek yoğun duygular engellenemezse?
en başta kimsenin böyle bir düşüncesi yok eyvallah, ama şartlar değiştiğinde bu ihtimali göze almadan plan yapılmamalı.
Eşinizle kavga ettiniz mesela (haklı da olsanız) evde ona küsmemekle yükümlü güler yüzlü bir kadın bir süre sonra ona daha hoş gelirse?
kimse size kötülük olsun diye yazmıyor.
tabi ki kararı siz vereceksiniz.
bunlar da aklınızda bulunsun diyoruz sadece.
Yorumunuzdan aklıma geldi de ünlülerden de bakıcı ile eşini aldatan hatta evlenen insanlar var
Misal Türkiye de Rafet el roman
Ateş'le barut yan yana durmaz der büyüklerimiz

Yorumunuzdan aklıma geldi de ünlülerden de bakıcı ile eşini aldatan hatta evlenen insanlar var
Misal Türkiye de Rafet el roman
Ateş'le barut yan yana durmaz der büyüklerimiz
evet dediğiniz gibi , yabancılarda da var uma thurman ile esli eşi gibi. olmasa keşke ama olabiliyor işte.

"Eşime güveniyorum ben alırdım." "Ya herkes sapık mı niye birbirine baksın" tarzı yorumlar yapanlarla aynı ideal dünyada yaşamıyorum malesef, her türlü şeyin döndüğü günümüz dünyasından bildireceğim.

Birbiriyle böyle durumlarda ilişki yaşayan erkek ne abazadır, ne sapık. Kadın da ne ..dir, ne yollu. İkisi de güdülerine yenik düşen insanlardır, milyonda bir oluyor, sadece kötü, ahlaksız, toplum dışı insanlar yapıyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Boşa modernlik üzerinden de yürümeyin. Kadınla erkek arkadaş olamaz diyen herkes yobaz değildir, bir ateist olarak söylüyorum ben bunu. Freud da mı yobaz dı? Kusura bakmayın, kabul edin ya da etmeyin birbiriyle o kadar vakit geçiren kadın ve erkek arasında bir şeyler mutlaka filizlenir. Hayallerinizi, olmasını gerekeni değil gerçekleri konuşacaksak eğer.

Tamam sadakatsiz olan adam her türlü aldatır engellenemez ama istese nasıl olsa yapar diye burnunun dibine de kadın getirilmez ki.

Adamı da idealleştirmeyin boşuna istememesinin sebebi biraz da kendine güvenmemesi.

"Eşime güveniyorum ben alırdım." "Ya herkes sapık mı niye birbirine baksın" tarzı yorumlar yapanlarla aynı ideal dünyada yaşamıyorum malesef, her türlü şeyin döndüğü günümüz dünyasından bildireceğim.

Birbiriyle böyle durumlarda ilişki yaşayan erkek ne abazadır, ne sapık. Kadın da ne ..dir, ne yollu. İkisi de güdülerine yenik düşen insanlardır, milyonda bir oluyor, sadece kötü, ahlaksız, toplum dışı insanlar yapıyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Boşa modernlik üzerinden de yürümeyin. Kadınla erkek arkadaş olamaz diyen herkes yobaz değildir, bir ateist olarak söylüyorum ben bunu. Freud da mı yobaz dı? Kusura bakmayın, kabul edin ya da etmeyin birbiriyle o kadar vakit geçiren kadın ve erkek arasında bir şeyler mutlaka filizlenir. Hayallerinizi, olmasını gerekeni değil gerçekleri konuşacaksak eğer.

Tamam sadakatsiz olan adam her türlü aldatır engellenemez ama istese nasıl olsa yapar diye burnunun dibine de kadın getirilmez ki.

Adamı da idealleştirmeyin boşuna istememesinin sebebi biraz da kendine güvenmemesi.

Orda durun lutfen,kadin-erkek birlikte vakit gecirince aralarinda bi seyler filizLENEBILIR deseydiniz yorum yapmayacaktim ama mutlaka filizlenir diye mutlak sonuc yazmaniz yazinizin amacini asan bi cumle. Benim 15 senelik erkek arkadaslarim var,cocuklugumuzu biliyoruz birbirimizin ve sadece arkadasiz,normal arkadas.

Sizin dunyanizi bilemem tabi ama kendi dunyanizin dogrularini toplum uzerinde genellememenizi tavsiye ediyorum.

Kuzenim ve esi muhafazakar bir aile kari koca calisiyorlar mecburen cocuklara bakici tutmak zorunda kaldilar senin duruma yakin yaslarda bir bayani calistirmaya basladilar once hersey cok iyi cok guzeldi ancak birgun eve vaktinden evvel geldiginde genc bayanin onlarin banyosunu bornozlarini kullanip dus aldigini gorene kadar.. o gun isine son verdi saclar islak haldeyken ben degil kocam gelseydi ve uzerine ben gelseydim omrum boyunca aklimda acaba mi diyecektim yoksa savundu kendini..

ayrica zengin falanda degilim gerekli gereksiz cok paran var biz fakir sen zengin tarzi yorumlara itafen yazmistim. evet gayet mütavazi yasiyorum
evim dubleks ama ziyagil yalisinda yasamiyorum. benim kizginligim konunun baska tarafa israrla cekilmis olmasina.
benim bu konuyu acmamin amaci eger bu sekide yasamis veya halen yasamakta olan varsa avantajlari ve dezavantajlarini ogrenmekti.
evt aksamlari cok disari cikariz. eve gelince tv karsisinda vakit olduren tipler degiliz.
yakinda bi egitim kurumu acicam lisemezunu oldugum icin diploma kirwlamak veya bolumden uni. mezunu birini caistirmam gerekicek. kurumu acicinca isletmeciye birakicam tum gun calismayabilirim. hic gitmeyebilirimde. yani cocklarima ayiracak yeterince vaktim var.
cocuklarin odasi bakiciyla ayni katta derken cocuklara yukarida bakilacak demedim :) evin oturma düzeninden bahsettim.
kouyu da birakip gitmedim dun yoneticilere msj attim. konumun kapandigini dusunuyordum
tesekkurler gorus bildirmezseniz artik sevinirim

Ogretmendiniz siz hani? Lise mezunuyum diyorsunuz simdi de! Ilginc geldi..
Neyse hayirlisi hakkinizda..

lise cocuk gelişimi mezunuyum ozel kurumlarda yillarca sozlesmeli pgretmenlik yaptim .devlet memuru degilim
Ogretmendiniz siz hani? Lise mezunuyum diyorsunuz simdi de! Ilginc geldi..
Neyse hayirlisi hakkinizda..

Back
X