- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Karmaprenses
Evli insanların da kendi arkadaş çevresiyle planlar yapması tabi ki doğal ama eve vakitli gelmeliler diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim alkol kullanmaz ama kullansaydı çok dert etmezdim zira ben dışarı çıktığımızda içiyorum eşim hiç rahatsız olmuyor.
Birde eve gece 12 de geldiğim çok olmuştur, dönüşüm güvenliyse eşim dert etmez, sabah 4 e kadar duracağım bir yerdeysem de muhtemelen eşim almaya gelir, biz de sorun birinin dışarıda eğlenmesi değil, güvenli bir yerde olup olmadığıdır.
Adam genelde hep evdeymiş ve eşiyle problemleri var demek ki o günde sohbet muhabbet uzayınca takıldılar belki kendini iyi hissetti kafası dağıldı, eşimin çok bunaldığı dönemlerde ben kendim diyorum git biraz rahatla arkadaşını ara görüş diye. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı, bende bunaldıgım zamanlarda arkadaşlarımın yanında çok mutlu oluyorum resmen motive ediyor beni, durumu abartmaya lüzum yok, sabah dörtte eve sarhoş geliyor deseniz ayrı kırk yılın başı arkadaşlarıyla vakit geçirmiş ayrı. Durumun aslını ve kocasını en iyi eşi bilir. Üstüne basarak söylüyorum adamın rutinde bir sosyal hayatı yok, eğer hanımefendi deseydiki her gece içip içip geliyor o zaman problemdi ama durum çok farklı. Tabii bu benim bakış açım.
Çok güzel konuşmuşsunuz teşekkür ediyorum yorum için. Ama bir de benim tarafımdan bakın.Eşim alkol kullanmaz ama kullansaydı çok dert etmezdim zira ben dışarı çıktığımızda içiyorum eşim hiç rahatsız olmuyor.
Birde eve gece 12 de geldiğim çok olmuştur, dönüşüm güvenliyse eşim dert etmez, sabah 4 e kadar duracağım bir yerdeysem de muhtemelen eşim almaya gelir, biz de sorun birinin dışarıda eğlenmesi değil, güvenli bir yerde olup olmadığıdır.
Adam genelde hep evdeymiş ve eşiyle problemleri var demek ki o günde sohbet muhabbet uzayınca takıldılar belki kendini iyi hissetti kafası dağıldı, eşimin çok bunaldığı dönemlerde ben kendim diyorum git biraz rahatla arkadaşını ara görüş diye. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı, bende bunaldıgım zamanlarda arkadaşlarımın yanında çok mutlu oluyorum resmen motive ediyor beni, durumu abartmaya lüzum yok, sabah dörtte eve sarhoş geliyor deseniz ayrı kırk yılın başı arkadaşlarıyla vakit geçirmiş ayrı. Durumun aslını ve kocasını en iyi eşi bilir. Üstüne basarak söylüyorum adamın rutinde bir sosyal hayatı yok, eğer hanımefendi deseydiki her gece içip içip geliyor o zaman problemdi ama durum çok farklı. Tabii bu benim bakış açım.
En azından şu saatte gelicem dese beklemezdim. Ayrıca sorun etmezdim.İşte beyefendi haber vermemiş eşine söz verdiği halde. Ulaşılamaz olup da ya da geliyorum gelicem diye vakit kazanmaya çalışıp da böyle bir durum söz konusuysa bence kabul edilemez.
Hatalı ama erkekler kadınlarını çok benimser hiç gitmez düzelir kadındır der dır dır eder geçer der burnu sürtsün evet ama çok da abartma benceKızlar merhaba..
Uzatmadan direk konuya giriyorum. Vaktiniz almayayım.
Eşimle uzun süredir aileler yüzünden sürekli tartışma kavga ile giden bi evliliğimiz vardı. Bende artık buna bi son vermek istedim. Çünkü birbirimizi gerçekten seviyoruz. Ama hep bizim dışımızda gerçekleşen olaylar yüzünden tartışıyoruz.
Bu hafta bi arkadaşının düğünü vardı. Cuma günü gitti. Gece 1.30 civarı geldi. Birşey demedim. Çünkü sürekli ev iş yapar. Dışarı hayatı yoktur. Dün gece de gidicem dedi peki dedim. Ama dün ki gibi saatti geçirme vakitli gel seni özledim. Artık birşeyleri düzeltelim dedim. Tamam dedi.
Güzelce hazırlandım. Duş aldım. Saçımı başımı düzenledim. Güzel kıyafetler giydim bekliyorum. Çünkü uzun zamandır yapmadığımız birşey özendim.
Gelelim burda ne sıkıntı var diyeceksiniz. Saat bir olu yok iki oldu yok üç oldu yok sürekli arıyorum. Tamam hayatım geliyorum sen uyu diyo. Saat 4.30 oldu eve geldi. İçki içmiş leş gibi kokuyordu. Bu saatten sonra gelmeseydin sabah oldu zaten dedim. O yatağa yattı ben oturma odasına geçtim.
Şimdi konuşmuyorum. Abartıyorsun diyor. Ama ben bir sürü hazırlık yaptım. Onu bekliyorum. Gelmesi lazımdı. Sizce haksız mıyım. Ben mi abartmışım. Tamam sürekli çıkmıyor ama düzensiz giden bir evliliğimiz vardı. Ve bunu düzene sokmak için bir adım atmıştım. Ama şuanda hiç bir heves kalmadı. Akşam telafi e dicem diye mesaj atmış. Bende terlik pijama oturuyorum. İçimden hiç birşey gelmiyor.
Sizce burnu biraz sürtmeli mi yoksa herşeyi tekrardan bozmayıp yapmacık mı davranayım.
Çok güzel konuşmuşsunuz teşekkür ediyorum yorum için. Ama bir de benim tarafımdan bakın.
Annesine babasına bakıyorum ve aşırı problemimiz var ailesiyle anlaşamıyorum. Eşim varken farklı yokken farklılar. Bütün evin işi çocuk herşey benim üzerimde. Kv olacak kişi su içmeye bile kalkmaz. Sabah kalkar oturur akşam olur hala oturur. Benim akşam olduğunda artık yorgunluktan bertaraf olurum. Eşim gelir hep yorgunsun bütün gün yatıyorsun der. Hiç bir teşekkür yoktur. Yalandan gönül ama falan yok yani. Sanki eşinle değil anne ve babasıyla evlenmiş gibiyim. Çünkü sabah 8 akşam 12 tam 19 saat onlarla yaşamak zorundayım. Eşim gece 10 da geliyor. En geç 2 de yatıyoruz. 4 saat eşimi görüyorum. O da nadir.
10 günde bi anneme giderim. Açıktan okuyordum. Ders çalışmaya bile vaktim yok. 1 senedir geçen hafta bi tane arkadaşıma gittim.
Sizce benim bu yaptıklarım mantık işi mi
İşte beyefendi haber vermemiş eşine söz verdiği halde. Ulaşılamaz olup da ya da geliyorum gelicem diye vakit kazanmaya çalışıp da böyle bir durum söz konusuysa bence kabul edilemez.
Şu anda işinden dolayı geç geliyor canım sabah ben uyanmadan gidiyor gece ben uyuduktan sonra geliyor daha aramızda düzelme yok malesefSen ilk adimi atmışsın sira onda hatasının farkinda odun degilse akşam senin gönlünü alicaktir tartismaya girip gemileri yakma hamlesini yapmasini bekle ve kollarina atla seni cok seviyorum beni bir daha yalniz birakma aşkım de![]()
Aynen hayatım mesele geç gelme konusu değil. Önceden günde on kere arayan adam şimdi bir kere zor arıyor. WhatsApp durumuna anlatamıyorum yazmış. Ne alakaysa.Kabul edilemeyecek çok şey varmış ama konu sahibinin diğer anlattıklarının yanında bence bu hiçbir şey. Sorun çok daha derinde. Allah yardımcısı olsun.
Afedersiniz ben bi tarafımı yırtsam yine birşey olmuyor. Evlenmeden önce annesiyle anlaşamayan adam evlendikten sonra ana kuzusu oldu benim üzerimden günah çıkartıyorCanım bu durumda eşinizin gece eve gelmesi değil sorun asıl problem bu anlattıklarınız. Çok ama çok zor Allah yardımcın olsun ve imkanın varsa değiştirmeye çalış bu dünyaya bir kere geliyoruz.