Esim ve bebekli hayat..

nefertiti00

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
139
54
18
33
Selamlar 2 yillik evliyim 4 aylikta bir bebegim var. Bebegim den once calisiyodum ogretmenim bekarrken Tek yasiyodum evliykende yine ozgur huzurlu hayatim vardi esimle de. Kahve aliskanligi vardi Ben cok itiraz etmiyodum Ben de yalniz kaldigimda kitap okurdum vs bebek olunca isler cok tersine dondu izine ayrildim ve desteksiz bakiyorum kv var ama surekli gidip gelemiyoruz. Ben aksama kadar zaten yoruluyorum bunaliyorum O da bakmasin en azindan ev de olsun bebekle bi basima yalniz olmadigimi bilmek istyorum . Isleri yogun stresli bazi aksamlari olmuyo olunca da kahveye gitmek istiyo Ben de bunaliyorum diye soyleniyo surtusuyoruz destek olur ama ev de cok olamadigi icin cok olamiyor yani napcam bilmiyorum ( cocuk ikimizin ortak karariydi tamam en)

Evde olduğu her akşammı gitmek istiyor. Hiç ilgilenmiyormu bebekle. Bebek olmadan önce sesini çıkarmamışsın keşke en başından bu kahve alışkanlığının önüne geçseydiniz. 4 aylık bebeği olan adam sürekli kahveye gidemez. Eve gelip bebeği alacak gerekirse dışarı çıkarıp gezdirecek sana nefes alacak alan sağlayacak.

Selamlar 2 yillik evliyim 4 aylikta bir bebegim var. Bebegim den once calisiyodum ogretmenim bekarrken Tek yasiyodum evliykende yine ozgur huzurlu hayatim vardi esimle de. Kahve aliskanligi vardi Ben cok itiraz etmiyodum Ben de yalniz kaldigimda kitap okurdum vs bebek olunca isler cok tersine dondu izine ayrildim ve desteksiz bakiyorum kv var ama surekli gidip gelemiyoruz. Ben aksama kadar zaten yoruluyorum bunaliyorum O da bakmasin en azindan ev de olsun bebekle bi basima yalniz olmadigimi bilmek istyorum . Isleri yogun stresli bazi aksamlari olmuyo olunca da kahveye gitmek istiyo Ben de bunaliyorum diye soyleniyo surtusuyoruz destek olur ama ev de cok olamadigi icin cok olamiyor yani napcam bilmiyorum ( cocuk ikimizin ortak karariydi tamam en)
Bende yeni hamileyim 2 yıllık evliyim şu ab eşim çok hevesli ama herkes bu tarz hikayeler anlatıyor aman çocuk olunca su bi kaç yıl dikkat et falan insan korkmuyor değil yapmaz etmez diye büyük konuşup çağırmakta istemiyorum ama bu tarz ilgisizlikleri yaşayan insan çok çevremde ne yapılması lazım hiç bilmiyorum .

Evde olduğu her akşammı gitmek istiyor. Hiç ilgilenmiyormu bebekle. Bebek olmadan önce sesini çıkarmamışsın keşke en başından bu kahve alışkanlığının önüne geçseydiniz. 4 aylık bebeği olan adam sürekli kahveye gidemez. Eve gelip bebeği alacak gerekirse dışarı çıkarıp gezdirecek sana nefes alacak alan sağlayacak.
Aslinda diyor bebegi birak cik gez diye ama nereye gideyim gidecek cok bi yerim yok suan arabamizda yok cok bi yere gidemeyecegimi biliyor iki kere biraktim gittim iki saatligine onda bakmisti sikinti olmamisti. Evde oldugu her aksam degil aslinda 7 gunun 3 gunun aksamlari zaten evde olmuyo isten dolayi bir gun annesine gideriz kaliyo 3 gun ondada bir gunu kahve istiyor zaten isten dolayi UC gun olmadigi icin ben de gitsin istemiyorum acikcasi

Bende yeni hamileyim 2 yıllık evliyim şu ab eşim çok hevesli ama herkes bu tarz hikayeler anlatıyor aman çocuk olunca su bi kaç yıl dikkat et falan insan korkmuyor değil yapmaz etmez diye büyük konuşup çağırmakta istemiyorum ama bu tarz ilgisizlikleri yaşayan insan çok çevremde ne yapılması lazım hiç bilmiyorum .
Yani gunun sonunda cogu yuk size kaliyor maalesef ama her erkekte ayni degil umarim sizin esinizin ne isi yogundur ne de bu tarz isteklerle size gelir

Adam sorumsuz ve bencil. Hayır çok merhametli/cocuguna cok düşkün yazma rica ediyorum. Bunların önünü başta kesecektin erken yapmışsın çocuğu. Düzeleceğini sanmıyorum sağlam cinnet lazım.
Iste bebek yokken bana batmiyordu hic cinnet kisminda evet saglam gecirsem ortalik sut liman olur O raddeye de gitsin istemiyorum

Allah Allah!
Kahveye giden var mı ayol?
Gencecik adam ne yapıyor öyle pis yerlerde? Eşi,minicik bebek evde o da otursun sohbet etsin he?

Asla kabul etmeyin!
Yasadigim sehirde cok var maalesef yani okumusu is guc sahibi olan bile var basta esim ve arkadaslari hepsi memur iclerinde kaymakami bile var siz dusunun arkadaslari kotu diyemem esim de kotu degil cafe ortamlarini hic seevmez

Umarım kumar bağımlısı değildir diye geçti aklımdan

Yasadigim sehirde cok var maalesef yani okumusu is guc sahibi olan bile var basta esim ve arkadaslari hepsi memur iclerinde kaymakami bile var siz dusunun arkadaslari kotu diyemem esim de kotu degil cafe ortamlarini hic seevmez
Nasıl kötü olmuyor böyle bir adam?

Minicik bebekle sizi yalnız ve desteksiz bırakmak iyi mi oluyor yani?

Nasıl kötü olmuyor böyle bir adam?

Minicik bebekle sizi yalnız ve desteksiz bırakmak iyi mi oluyor yani?
Degil tabi ben de bundan dert yaniyorum savunmasida isi stresli babasi kanser tedavisi goruyor Bari bi gun gidip Kafa dagitayim diyor. Haftanin 7 gunu aksami ev de olsa bir iki gun gitmesi gozume batmaz ama isten dolayi zaten 3 gun olmuyor yani nasil bir tavir almaliyim

Degil tabi ben de bundan dert yaniyorum savunmasida isi stresli babasi kanser tedavisi goruyor Bari bi gun gidip Kafa dagitayim diyor. Haftanin 7 gunu aksami ev de olsa bir iki gun gitmesi gozume batmaz ama isten dolayi zaten 3 gun olmuyor yani nasil bir tavir almaliyim
Başlarım stresine diyeceksin iste başka ne tavrı olacak. Çocuğunu alsın kucağına geçer Paşa'nın stresi. Sen de ver çocuğu yürüyüşe çık illa bir yere gitmen gerekmiyor ki

Başlarım stresine diyeceksin iste başka ne tavrı olacak. Çocuğunu alsın kucağına geçer Paşa'nın stresi. Sen de ver çocuğu yürüyüşe çık illa bir yere gitmen gerekmiyor ki
Onu yapiyorum arada derdim benim cikamamam degil bunu artik Kabul ettim zaten cok icimden de gelmiyor yani insan bir ses nefes varlik arar ya derdim O bebekle aksam Tek kalinca zaten tahammulum bitmis oluyor ve kendimi yapayalniz hissediyorum guzel dille anlatmistim biraz duzeldi gibi oldu ne yapmaliyim tehtit mi edeyim tayin hakkim var bu arada

Beni hiç ilgilendirmez ne zaman kimin bebek yaoacagi fakat heryerde söylenir evlilik bı otursun bı bak gidecekmi nereye gidecek oldumu bizden bı bak bekle hemen bebek yapma derlerBebek zaten her evliliğin ortasına bı bomba yada tsunami etkisi yaratır iyi evliliği sallar kötü olanı yıkar ayrıca çocuklu olursam bu adamla anlasanazsam napardim diye düşünecek o çocuğa en iyi ortamı hazırlayacak kadar hayati bir karar bunu düşünecek her kadın erkek düşünmüyor buraya kadar böyle.Yani biraz evlendikten sonra hemen olmuş Allah bağışlasın orası ayrı mesele de şimdiye kadar gözünüze batmayan kahve olayı hayatın gerçeği başlayıp evliliğin cicimi bitince size fazla gelmeye başlamış değişmez eşiniz bu şekilde ya kavga gürültü yada kabul edeceksiniz .Bu konuda kavga boşanma blöfü sadece ilişkiyi kötü ve yalama yapar yıpratır kabullenme izi öneririm bu huyunu bilerek yada bilmeyerek evlendiyseniz bille sonuçta sizinle evliykende gidiyormuş. Kusura bakmayın sağlam geçirsem olur demişsiniz geçirin madem deneyin ne diyeyim.Hem bir gün olan o kahve alışkanlığı artabilir ilerde bunuda bilemezsiniz

Kahve yada biz olayında kazanan yok siz daha fazla bu alışkanlık oturmadan yapın ne yapacaksanız evlilik eskidikçe alışkanlıklar dışarda caziplenir .Bunu halletmeye bakın ayrıca otursun sizle dama santranc tavla oynasin bebek uyuyunca sizle kahve içsin çay içsin sohbet etsin olayı banada şey geliyor ne işin varya gencecik adam benim için çok itici bir huy arkadaşları onun eşleri mangal görüşme okey oynamak bile daha cazip ya kahvede çay oyun vs koca koca adamların içinde falan çok itici geliyor banada bir gün bile olsa

Allahım babasına acil şifalar versin inşallah.

Yanlış anlama da arkadaşım ebeveynlerden biri çok ağır hastayken,tedavi görüyorken insan kafa dağıtma ihtiyacı hissedemiyor bence.

Yani o kafa dağılmıyor.

İlçede mi oturuyorsunuz.genelde oradakiler pek sever kahveyi.kizim yeni doğduğunda ilcedeydik eşim kahveden çıkmazdı.cok şükür taşındık öyle kurtuldum

Back
X