• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve ben

Korkuyorum cunku bosandigimizda cocuklarimi alirsa diye.
Esinde bu korkunun farkinda olmali cunku sana eyvallahi yok ya calismadigin icin bosanamayacagindan emin ya cocuklari kaybederim korkusuyla susacagindan her iki durumdada uzuleceksin belliki.bana sorarsan boyle bir adamdan ne taktir bekle ne tesekkur...yok say ve beklenti icine girme cocuklarinla mesgul ol ilgi istiyorsun fakat bunu anlayacak ve ihtiyacini giderecek kapasitede bir adam yok karsinda gidemiyorsan munakasa etmeyi birak cocuklarinla mutlu olmaya bak

Esinde bu korkunun farkinda olmali cunku sana eyvallahi yok ya calismadigin icin bosanamayacagindan emin ya cocuklari kaybederim korkusuyla susacagindan her iki durumdada uzuleceksin belliki.bana sorarsan boyle bir adamdan ne taktir bekle ne tesekkur...yok say ve beklenti icine girme cocuklarinla mesgul ol ilgi istiyorsun fakat bunu anlayacak ve ihtiyacini giderecek kapasitede bir adam yok karsinda gidemiyorsan munakasa etmeyi birak cocuklarinla mutlu olmaya bak
Bunu yapmayida denedim.ancak bi derdim kocam degilki.alt katimdada kv. Var.aksam ogunlerini ve esim izinliykenki kahvaltiyi birlikte yapiyoruz.artik ondanda nefret ettim.isi gucu araya fisfit sokmak olan bu kadin yuzunden esim benden sogudu.yalan soyleme huyuda var ustelik.laf sokardurur bide bana.hastalik bulcam bu evde.

Bunu yapmayida denedim.ancak bi derdim kocam degilki.alt katimdada kv. Var.aksam ogunlerini ve esim izinliykenki kahvaltiyi birlikte yapiyoruz.artik ondanda nefret ettim.isi gucu araya fisfit sokmak olan bu kadin yuzunden esim benden sogudu.yalan soyleme huyuda var ustelik.laf sokardurur bide bana.hastalik bulcam bu evde.
Esin annesini taniyordur merak etme....yalanini dolanini bilir ama sen soylersen sorun olur...kadinda gelsin umursama sarkilar soyle sofrayi hazirlarken buyur annecim de bak yap bunlari sasirt onlari zaten amaclari seni yipratmak srnde firsat veriyosun sartlar boyleyse uyum sagla uzulup onlari mutlu edecegine neselen cocuklarin mutlu olsun boyle devam edersen cocuklarida mutsuzluguna ortak edersin degismek zorundasin

Durumun karisik degil. Ailenle yasamak boyle bir okuzle yasamaktan daha iyi degil mi? Koca ile gezilir, sohbet edilir, el ele tutusulur falan. Siz ayni evde yasayan tam anlamiyla iki dusmansiniz. Kocan seni takip edecegine bu enerjiyi vatana millete hayirli bir seyler icin harcasa.
Dedigin gibi o program ucretli bi de ,ben çocuga wi ki kiden bi şeyleri alırsam vay sen parayı wi ki kide harcıyorsun diye bağırıyor .

Esin annesini taniyordur merak etme....yalanini dolanini bilir ama sen soylersen sorun olur...kadinda gelsin umursama sarkilar soyle sofrayi hazirlarken buyur annecim de bak yap bunlari sasirt onlari zaten amaclari seni yipratmak srnde firsat veriyosun sartlar boyleyse uyum sagla uzulup onlari mutlu edecegine neselen cocuklarin mutlu olsun boyle devam edersen cocuklarida mutsuzluguna ortak edersin degismek zorundasin
Aynen canimin ici agzimdan aldin lafi.onunda bildiginden eminim ancak ben soleyince toz kondurmuyor.dahasi bide kv yuzunden esimle tartisiyoruz.derdim bir iken iki oluyor.senin dedigin cok guzel bi taktikte gelgelelim bu rolu oynayacak gucum yok.artik sogudum esimden bile.icimden yuzune bile bakmak gelmiyor.arada cocuklarim olmasa suan su dk giderim okadar yani nefret ettim.kv ye aramizi bozdugun oglunla ne halt yersen ye diyesim var.esimede al anneni cal basina diyesim var.cok doluyum cok.hani anlatsam sayfalar yetmez.

Eski resimlerimize baktim icim kiyildi agladim nasil bu hale geldik biz diye.gozunden sakinirdi beni esim o ask nasil bi kine donusuverdi.keske hersey eskisi gibi olsaydi.bugun kandil gecesi.ben ve benim durumumda olan derdi olan herkese Rabbim yardim etsin.

Bi kaç ay süre ver kendine esin ve kayinvalidenle arayı düzeltmek için.
Bu süre zarfinda hiç bir hataları için onlarla tartışma ve gücün yettiğince yardımcı ol iyilik yap.
Mesela kayinvalidenlerden birinin sevdiği bi pastayı durduk yere yap götür, kahve yaptım anne gel içelim beraber de , eşinle tartışma eğer zorlarsa bilmiyorum kafamı toplayamıyorum sonra konuşalım falan de unutsun neye kızdığını, ama sen sinirleri alınmış gibi davran ne kadar gıcık olsanda sus . O sürenin dolmasını bekle eğer değişme olursa haksızlık ettiklerini düşünüp normal insanlar gibi davranmaya baslarlarsa ne ala ama aynen devamsa sen elinden geleni yapmış olursun gönül rahatlığıyla bosanabilirsin.
İnan bende geçtim bu evrelerden sevgi saygı bi kere gitti mi çok zor geri kazanılıyor ama kazanılıyor.
Eşiniz bi kez aşık olmuşsa mutlaka içinde size karşı bişeyler kalmıştır onu açığa çıkarabilirsiniz .

Korkuyorum cunku bosandigimizda cocuklarimi alirsa diye.
Çocukların küçük asla alamaz senden . Biraz açıp kanunlari ve haklarini okusana , sen ve senin gibiler ........mahkeme küçük çocukları her zaman anneye veriyor ,kusurlu bir hal yoksa ..sanırım 11 yasa kadar. .yaş kismi yanlış da olabilir açıp bir oku lütfen ..11 yaşında, baba çok istiyorsa almak için dava açıyor ,anne iyi bakıyor ve vermek istemiyorsa da babanın davayı kaybetme durumu yüksek ,yine annede kalıyor .görüş günlerinde veriyorsun sadece babaya ..

Çocukların küçük asla alamaz senden . Biraz açıp kanunlari ve haklarini okusana , sen ve senin gibiler ........mahkeme küçük çocukları her zaman anneye veriyor ,kusurlu bir hal yoksa ..sanırım 11 yasa kadar. .yaş kismi yanlış da olabilir açıp bir oku lütfen ..11 yaşında, baba çok istiyorsa almak için dava açıyor ,anne iyi bakıyor ve vermek istemiyorsa da babanın davayı kaybetme durumu yüksek ,yine annede kalıyor .görüş günlerinde veriyorsun sadece babaya ..
Ben ileri derece panik atak hastasiyim.bu sebepten cocuklarimin benden alinmasindan korkuyorum.

Ben ileri derece panik atak hastasiyim.bu sebepten cocuklarimin benden alinmasindan korkuyorum.
Boyle bir hastalığa sahipsen ,2 kat daha temkinli olacaksın .ya aile terapisti ya boşanma ..önünde iki seçenek var ..ikisi de daha katlanılır bir hayat yaşamak ve mutlu olmak için ..Şuan bulunduğun yer senin için uygun değil ..

Back
X