Erkek İnfertilitesi Eşim ve ben ..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evliyim. Yasiniz dünyayı cevirmek icin uygun, bir adamin ilgisizliginde bogulmak, sevgi dilenmek, kaynana elti görümcelerle ugrasmak ve gençliğinizi boyle harcamak icin uygun degil. Yazik etmissiniz gençliğinize.

Bebekleri sevmeniz cok guzel. Herkes bu sebeple anne olmak istiyor zaten.
Ama bu karar yine sadece sizin hazir olmanizla alinacak bir karar degildi.
Esiniz de hazir olmaliydi. Kendisi ilgi gostermekten aciz. Şu an balim canim olmalıydınız. Hem yeni evlisiniz hem de bebeginiz geliyor. Daha cok heyecanli olmali kendisi. Ama yok.

Gercekten hazir olan ve seven adamlar gözünün icine bakıyor. Uzmemek icin hassas davranıyor.

Sizinki inadiniza istemediginiz seyler yapiyormuş.

Ilgisiz davraniyormuş.

Telefonu elinden bırakmıyormuş

Hamilesiniz diye ekstra duygusalsınız ve bunu bile anlamayarak sizi tersleyip odadan gidiyormuş.

Tekrar basa dönerek, neden evlenmek icin acele ettiginizi soyleyeyim.

Bunlarin sevgisizlikten oldugunu anlamayacak kadar küçük ve deneyimsizsiniz.

Biraz buyuseydiniz, insanlari tanir, sevgiyi ve sevilmemeyi ayirt edebilirdiniz.

Hayatinizi nasil yazmak istiyorsaniz o kadar yazmışsiniz. Buna nasıl yorum yapacagimiz da sadece bizi ilgilendirir. Bunu kimse yonetemez.

Siz kendinizi hakli görüyorsunuz. Bizim dediklerimiz yanlis ve ne desek faydasi yok bunu biliyorum.

Büyüdükçe anlayacaksiniz. Cevrenizdeki evlileri gördükçe anlayacaksiniz. Cocugunuza yazik etmeseydiniz keşke. Tek başınalık başka, çocuklu olmak başka çünkü.
Bir taraftan haklısınız tabiki ama eşim o kadar kötü değil, biz o meseleyi da ertesi gün hallettik işinde bir sıkıntı olmuş onun için canı sıkkın mış özür diledi bidaha olmaz dedi ve konuyu kapattık, bide ailemin küçüğü olduğum için hep ilgi odağıydım onun için ilgisizliğe dayanamam

Dedikleriniz asla doğru değil zaten, yorum yapacaksanız normal bir yorum yapın. Yazılanları doğru düzgün olursanız benim ne dediğimi anlarsınız hem hamilelere karşı böyle konuşamazsınız lütfen haddinizi bilin
Size bir şey anlatmakla ugraşmicam by by

Reşit olduktan sonra herkes istediğini yapar, siz başkalarının hayatına kararlarına karışamazsiniz velevki bu kendi evladınız olsa bile bu hayatı bir kere yaşıyoruz ve onuda sizin istediğiniz gibi mi yaşamalıyız yada kendimiz istediğimiz gibi mi???
Anne olunca bu yorumunu bir daha oku bakalim.

Bir taraftan haklısınız tabiki ama eşim o kadar kötü değil, biz o meseleyi da ertesi gün hallettik işinde bir sıkıntı olmuş onun için canı sıkkın mış özür diledi bidaha olmaz dedi ve konuyu kapattık, bide ailemin küçüğü olduğum için hep ilgi odağıydım onun için ilgisizliğe dayanamam
Ben de yazdığınız kadariyla yorumladim. Siz ustune basa basa ilgisiz demişsiniz. Iliskiyi yurutebilmenin en kolay yolu iletişim kurmaktir. Is yerinde bir sorun olduysa size anlatsin. Ailesiyle bir sorun varsa konuşun. Maddi sorun varsa konuşun. Yoksa siz hamile psikolojisiyle kendinizden kaynakli bir sorun zannedeceksiniz. Bilirseniz baskasindan oldugunu, dert etmez ve sakinlesmesini beklersiniz. Bunu ondan rica edin. Her zaman konuşsun sizinle. Konusamayacak gibi bir durumsa konunun sizinle ilgisi olmadigini soylesin ve biraz musaade istesin.

Back
X