eşim ve ben

nehir88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
23
0
86
Rize
ya kızlar ben 4 yıllık evliyim ve severek evlendik eşimle çok problem yaşadık ama bunlar eşimden kaynaklanan problemlerdi derken eşimden uzaklaşmaya başladım benim için hiç bişe eskisii gibi değil ve bu yatak odamızda da etkili ve artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardımmmmmm

ya nasıl anlatsam biz 2 yıl beraberdik ailem istemedi ben çok direttim benden eğitim olarak düşük olduğu için annem çok yalvardı olmasın diye ama ben hep çok mutlu olcam diye ümit ettim evlilik çok farklı ama ben çok güzel idare ettim herkes şaşırdı fakat eşim çok sinirli önyargılı hep kahveye gidiyo yani kısacası benle ilgilenip beni sevgi anlamında doyurmuyo çok küfür etti bana hiç haketmediğim halde özür diedi affettim bidaha yapyo hep yapyo ve ben artık bu adama aşık değilim elimden bişe gelmiyo ne yapcam onuda bilmyorum yaa

ya nasıl anlatsam biz 2 yıl beraberdik ailem istemedi ben çok direttim benden eğitim olarak düşük olduğu için annem çok yalvardı olmasın diye ama ben hep çok mutlu olcam diye ümit ettim evlilik çok farklı ama ben çok güzel idare ettim herkes şaşırdı fakat eşim çok sinirli önyargılı hep kahveye gidiyo yani kısacası benle ilgilenip beni sevgi anlamında doyurmuyo çok küfür etti bana hiç haketmediğim halde özür diedi affettim bidaha yapyo hep yapyo ve ben artık bu adama aşık değilim elimden bişe gelmiyo ne yapcam onuda bilmyorum yaa

Maalesef size buradan yardım etmek çok zor... Artık aşık olmayan, hakaret küfür işitmiş bir kadına ne söylenebilir ki... Beni rahatsız eden durumlardan bir tanesi kürfrettiğinde özür dilemesi ve sizin de affetmeniz... "Affetmeyip ne yapsaydım" diyebilirsiniz ama affedilen her hata bir sonraki tekrara zemin hazırlar, bu ilişkilerde geçerlidir hele ki evlilik gibi geri dönüşü zor kurumlarda karşı taraf rest çekmeyince hatanın yinelenmesi kaçınılmazdır...

Diğer bir sorun da ailenizin tecrübe ve öngörülerine kulak vermemiş olmanız... Bunun hata olduğunun siz de farkındasınızdır ve zaman geri alınamaz ama bu konuyu açarak ailelerine karşı çıkan, olmayacak ilişkileri için yarını düşünmeden anne babasını kıran genç kızlara belki bir nebze ders olursunuz... Onun küfür ve hakaretlerine maruz kalmanız, aşık olmadığınız bir adamla yaşamak zorunda oluşunuz ve elinizden bir şey gelmeyişi de bundan, siz bunların yaşanmayacağını iddia ettiniz ama ailenizin korktuğu sizin başınıza geldi...

"Ben çok güzel idare ettim" demişsiniz ama yolun sonuna yaklaşmışsınız artık... Ailenizin tutumu şimdi nasıl bilmiyorum ama "Biz demiştik" tepkisini kaldırabilecek durumdaysanız sevmediğiniz, ilgisiz, kahveye gitmekten eve uğrayamayan, küfürbaz bir adama katlanmaktan iyidir baba ocağı... Siz kendiniz için en iyi olanı bilirsiniz, bana bu yol sağlıklı göründü... Şartlarınız uygunsa sevmediğiniz, size yakıştırılmayan ve sözlü şiddet uygulayan (fiili de olabilir) bu adamdan kurtulmanızı öneririm... Size tavsiye vermekten ziyade sizin için dua edebiliriz diye düşünüyorum...
:ssz:

Back
X