Hiç psikiyatra gittiniz mi merak ettim ben universitedeyken bi kaç kez yolum düşmüştü de başım agriyo diyene prozac yazıyorlar yani oraya gitmek ben psikatri hastasıyım demek onlar için sen psikologluksun diyenini görmedim. Neyse yinede teşekkürler yorumunuz için.
Ben de öğretmenim.Kendi ayaklarin uzerinde durabilecek maddi manevi guce sahipsen cocuk buyutmek icin bir babaya ihtiycin oldugunu sanmiyorum canim
Tabiiki bu soyledigim sey zorunlu durumlar icin gecerli sakin yanlis anlasilmasin kimse ayrilmak icin evlenmez,cocugu babasiz evde buyusun diye zil takip oynamaz elbette
Benim dusuncem kadinlar olarak bizler cocugu kendimiz icin yapiyoruz babalar icin degil,kadin guclu bir varlik genel olarak,onca seyi tek basina sirtlayip goturme icgudusu var herseyden once
Ben ilaç kullanmak istemiyorum hŞu yazdıklarınıza ve hissettiklerinize bakılırsa ben sizi psikolojik olarak normal görmüyorum. Psikiyatra gidin, içinizi dökün.
Ayrıca bal gibi ilaçlık ve psikiyatırlıksınız, 3 tane düşüğün acısını atamamışsınız içinizden ve etrafınıza tutumunuzu değiştirmiş bu durum.
Eşim ilk anlattığınız kısım uygun profilde. Ve inanılmaz derecede çocuk istiyor. Düşüklerim de hep sen iyi ol yeter gibi bi tutum takındı benimle ilgilendi bi çocuğum olsa velevki boşandım o yine de dünyanın en iyi babası olur.Bunun cevabi sende eger bu adamla sonum yok er gec bosanirim diyosan tabiki cocuk yapma gunahina girme ama sunu da goz onunde bulundur belki esin cocugu cok istediginden surekli dusuk olup tam heves edip cocugum olacak diye sevinirken her dusukte oda seninle birlikte yikildigindan boyledir belki..
Hani diyosun ya tahammulsuz biri oldum.psikolojim bozuldu diye her dusuk yaptiginda esinde o duygulari yadadi sonucta ikinizden bi parca gitti once tamam oldu deyip sevinip ardindan kaybetmek onuda yiprattigi icin boyledir belki
Bunu en iyi sen bilirsin kocani taniyan biri olarak..adam genel anlamda iyidir seviyodur sayiyodur ama bebek konusunda yipranmistir oda belki o zaman denemeye deger..ama yok adamdan bi yol olmaz hic bisey umrunda deildir bebekte gozude yoktur o zaman ayrilik kapidadir yapma tabi
Eşim sakin biridir alttan alttan beni sinir edecek bi kaç kelime söyler kenara çekilip benim zıvanadan çıkışımı izler ben ona göre daha deli doluyum daha çok konuşurum daha sert yapılıyım.ben haftalardır bu forumu okuyorum ne çatlaklar gördüm hiç kimse psikiyatri gidin diye ısrar etmedi bu cevabı sadece sizin için yazmıyorum bi kişi bi laf söyledi ben de bunu kabul etmedim diye her yazan aynı şeyi yazacak kendinizi yormayın. Evet bir derdim var ve ben buraya yazdıysam belki konuşarak terapi gibi olur içimi dökerim diye düşünmüştüm.Ben bir tıp öğrencisiyim ve size ilaclik ya da degilsiniz diyemem. Ama muhakkak gitmelisiniz. Eger ilaçlık bir durumunuz yoksa da hekiminiz sizi bir psikologa yönlendirir.
Kendinizi illa ilac verecek diye de sartlamayın. Ki ilac verirse de o ilacin gerekli olup olmadigini alternatif tedaviler var mi yok mu diye de sorabilirsiniz. Bir kere gidin en azından o yolu da denemis olursunuz.
Size gelince de; bence ikiniz de birbirinizin aynısısınız. Düşüklerde acıyı sadece si yaşamıyorsunuz, esiniz de cocugunu kaybetmis oluyor. Bu durum da o da sizin gibi etkilenip sinirleri bozulmus olabilir. Sadece kendi pencerenizden bakmayın bence. Birbirinizi anlamaya çalışın ve mumkunse bağırıp cagirmadan konusun.
Ama muhakkak bir hekime gidin ve ona gore bir seylerin kararini alin.
Ben de aynı zamanda psikoloji öğrencisiyim. O yüzden söylüyorum yardıma ihtiyacınız olduğunu. Siz bilirsiniz, ama terapist yoksa koca şehirde, sorunlarınız içinizde büyüyecek. Sizin seçiminiz, sizin hayatınız.Ben ilaç kullanmak istemiyorum h
Eşim ilk anlattığınız kısım uygun profilde. Ve inanılmaz derecede çocuk istiyor. Düşüklerim de hep sen iyi ol yeter gibi bi tutum takındı benimle ilgilendi bi çocuğum olsa velevki boşandım o yine de dünyanın en iyi babası olur.
beynimde bu evliliği istemediğim için
Hayatımda en çok istediğim şey minicik kocama benzeyen be bebek ama kocamın beni ve çocuğu hakkettigini düşünmüyorum.
Arkadaşım sana yazıyorum ama polemik için değil kesinlikle piskyatri ye ve dr larina saygı duyuyorum ama bazı doktorlar mi diyeyim her meslekteboldugu gibi ondada belki baştan savmami yaoiyorlar... 2kişi gördüm gidip hicbir fayda bulamayan ilaç kullanıp geçici vi sure kendini hayatta mutlu görüp aksine sonuclarini kestiremeyecegu isler yapan ve bu ilaçların etkisiyle olduğuna eminnolduk...yani mantıklı dusunmeyi kenara biraktiriyor bazen senin mutlu olman yolunda herşey mübahtır tarzı bi harekete giriyorlar..arkadasimda ve teyzemde ayni olayı gormesem inanmazdım..Arkadaşım evli olduğu halde asılan erkeklere hicnupmayacak birisi aslında konuşup umut verir gibi oldu ilaçları bırakınca adama sapık muamelesi yaptı hatta dedi ben ilaçlardan leyla geziyormusum inan bırakınca yaptığımı anladım..teyzemdede kendine aşırı özgüven yapti herseyi aşırı biliyorum biliyorum havasiyla gezdi ki öncesinde neler yaşandı tahmin edemeyeceğin sebeplerle boşanmıştı eşinin gerizekaliliklari dayak galan falan..ve ilaç kullanmaya başladıktan sonra adamı nerdeyse affedecekti iste benimde herkes gibi bi hayatım vardı dedi biz sok oldukben gıtmedım. görümcem gitti. ilaç verıldı ve ılaclar işe yarıyor
şuan eskısınden daha ıyı hıssedıyor kendını
2 hafta sonra da bırakacak ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?