eşim ve ben

Doktoruna düşmemişsiniz demek ki. İyi bir doktora gittiğinizde ilaç istemiyorum hamilelik düşünüyorum o yüzden terapi verebilir misiniz deseniz yardımcı olacaktır. Ha yaşadığınız şehrin olanaklarını bilemiyorum elbette.
Peşpeşe yaşanan düşükler ruhsal anlamda yormuş sizi tahammülsüzlükler filan bu yüzden. Her biri bir travmadır ancak siz kendinizi bu durumdan kurtarmaya çalışmalısınız. Çoğu zaman sorunları çözmeyip akışına bırakmak kişiyi iyice dibe çeker.
Eşinizi seviyorsunuz ama bebek olmadığı için evlilik itici geliyor olabilir.
Sorumluluk duygusu size ağır geliyor olabilir.
Ya da evlilik size uygun olmayabilir.
Bunların cevabını sadece siz verebilirsiniz.

Bunun cevabi sende eger bu adamla sonum yok er gec bosanirim diyosan tabiki cocuk yapma gunahina girme ama sunu da goz onunde bulundur belki esin cocugu cok istediginden surekli dusuk olup tam heves edip cocugum olacak diye sevinirken her dusukte oda seninle birlikte yikildigindan boyledir belki..
Hani diyosun ya tahammulsuz biri oldum.psikolojim bozuldu diye her dusuk yaptiginda esinde o duygulari yadadi sonucta ikinizden bi parca gitti once tamam oldu deyip sevinip ardindan kaybetmek onuda yiprattigi icin boyledir belki
Bunu en iyi sen bilirsin kocani taniyan biri olarak..adam genel anlamda iyidir seviyodur sayiyodur ama bebek konusunda yipranmistir oda belki o zaman denemeye deger..ama yok adamdan bi yol olmaz hic bisey umrunda deildir bebekte gozude yoktur o zaman ayrilik kapidadir yapma tabi

Ben de öğretmenim.

Ben ilaç kullanmak istemiyorum h
Eşim ilk anlattığınız kısım uygun profilde. Ve inanılmaz derecede çocuk istiyor. Düşüklerim de hep sen iyi ol yeter gibi bi tutum takındı benimle ilgilendi bi çocuğum olsa velevki boşandım o yine de dünyanın en iyi babası olur.

Eşim sakin biridir alttan alttan beni sinir edecek bi kaç kelime söyler kenara çekilip benim zıvanadan çıkışımı izler ben ona göre daha deli doluyum daha çok konuşurum daha sert yapılıyım.ben haftalardır bu forumu okuyorum ne çatlaklar gördüm hiç kimse psikiyatri gidin diye ısrar etmedi bu cevabı sadece sizin için yazmıyorum bi kişi bi laf söyledi ben de bunu kabul etmedim diye her yazan aynı şeyi yazacak kendinizi yormayın. Evet bir derdim var ve ben buraya yazdıysam belki konuşarak terapi gibi olur içimi dökerim diye düşünmüştüm.

Kızlar yardım etmeye çalıştınız hepinize teşekkürler ama ben bu foruma ait olmadığımı hissediyorum
sayın admin konumu kapatirmisiniz.
Admine nasıl seslenildigini bilen biri bu mesajı duyurabilirmi.
Hepinize tekrar teşekkürler cevaplar canımı acıtıyor konu açmakla hata ettiğimi kabul ediyorum.

Bu arada konu kapanmadan yazan arkadaşların içini rahatlatmak adına.
Hiç aklıma gelmemişti şimdiye kadar ama okulumuzda rehber öğretmen ve psikolojik Danışman var sonuçta Diploma aynı çalışma alanları farklı diyerekten bugün onunla bana yardımcı olabilir mi diye konuşacağım danışma talep edeceğim. Psikiyatrist konusunda ısrarcı olmanız bana dağ başında psikolog buldurdu sağolun.

Ben de aynı zamanda psikoloji öğrencisiyim. O yüzden söylüyorum yardıma ihtiyacınız olduğunu. Siz bilirsiniz, ama terapist yoksa koca şehirde, sorunlarınız içinizde büyüyecek. Sizin seçiminiz, sizin hayatınız.

Bulunduğun yerde muhakkak bir doktor vardır psikiyatri bölümünden bir hocayla görüşmen konuşman bile yeter. O sana nerden nasıl yaklaşacağını altındaki sorunun ne olduğunu söyleyecektir. Merkeze gidin nihayetinde orada bir doktor bulabilirsiniz.

Ayrıca kendinizle çok çelişiyorsunuz, gelen cevaplarda kimse size hakaret etmiyor ki 'yorumlar canımı acıtıyor' diyorsunuz. 'Ben bu foruma ait değilim, konu açmakla hata ettiğimi kabul ediyorum' cümleleri değişik değil mi sizce de? Tavsiye istediniz, insanlar tavsiye verdi. Hakaret yok, sözlü şiddet yok, kovan yok. Eşinizle sorunlarınızı konuşarak çözebilirseniz çocuk yaparsınız, çözemezseniz bizce yapmayın ama karar sizin.

beynimde bu evliliği istemediğim için

Hayatımda en çok istediğim şey minicik kocama benzeyen be bebek ama kocamın beni ve çocuğu hakkettigini düşünmüyorum.

Kendinle bile çelişiyorsun.
Bu kafa karışıklığı ile çocuk yapmayın.
Evliliğinin yürüyeceğine bile emin değilsin.
Yazık olmayacak mı o çocuğa?

ben gıtmedım. görümcem gitti. ilaç verıldı ve ılaclar işe yarıyor
şuan eskısınden daha ıyı hıssedıyor kendını
2 hafta sonra da bırakacak ilacı
Arkadaşım sana yazıyorum ama polemik için değil kesinlikle piskyatri ye ve dr larina saygı duyuyorum ama bazı doktorlar mi diyeyim her meslekteboldugu gibi ondada belki baştan savmami yaoiyorlar... 2kişi gördüm gidip hicbir fayda bulamayan ilaç kullanıp geçici vi sure kendini hayatta mutlu görüp aksine sonuclarini kestiremeyecegu isler yapan ve bu ilaçların etkisiyle olduğuna eminnolduk...yani mantıklı dusunmeyi kenara biraktiriyor bazen senin mutlu olman yolunda herşey mübahtır tarzı bi harekete giriyorlar..arkadasimda ve teyzemde ayni olayı gormesem inanmazdım..Arkadaşım evli olduğu halde asılan erkeklere hicnupmayacak birisi aslında konuşup umut verir gibi oldu ilaçları bırakınca adama sapık muamelesi yaptı hatta dedi ben ilaçlardan leyla geziyormusum inan bırakınca yaptığımı anladım..teyzemdede kendine aşırı özgüven yapti herseyi aşırı biliyorum biliyorum havasiyla gezdi ki öncesinde neler yaşandı tahmin edemeyeceğin sebeplerle boşanmıştı eşinin gerizekaliliklari dayak galan falan..ve ilaç kullanmaya başladıktan sonra adamı nerdeyse affedecekti iste benimde herkes gibi bi hayatım vardı dedi biz sok olduk yani biraz mantıklı düşünmeye ketvurup insani mutlu etmeye yönelik sanırım ilaç tedavisi..en güzeli hem konuşarak hem ilaçla yapılabilecek bir yol yada sorunu kökeninden çözmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…