• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve birliktelik

Kilolu birimisin canım ?sonradan mı kilo aldın ? Seni öyle görüp de almış. Beğenmemek ne haddine. Şayet sonradan kilo aldıysan da biraz spora gider toparlarsın.

Yanlış anlama lütfen ama kilolu musun acaba?
Bazı erkekler kiloyu itici buluyo çünkü hani illa sıfır beden olmanı beklemiyodur.
Gerçi bi'erkek sırf manken vücutlu değilsin diye ilişkiye girmemezlik vs yapar mı ki...
Kendi kendini tatmin etmesi alışkanlık olabilir bekarlıktan:44:Sonuçta kimisi de evde karısı olduğu halde p..o izleyip tatmin olmaya çalışıyo bunlar hep bekarlıktan kalan alışkanlıklar yüzünden.

Evlenmiş barklanmış ama bekarlık alışkanlıklarından vazgeçemiyor anlaşılan beyefendi.
Sen de yap, o zaman anlar belki ne kadar incitici bir tavır sergilediğini.

neler oluyor insanlara anlamıyorum. .
İnsan miss gibi karısı varken başka bişey neden arayış içinde olur ki ..
Sende sexy ol,tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır..
Kendine bak,spor yapın. ..:55:

Benim konumdaki kıyafetlere bir bak istersen canım belki adamın öyle şeylere ihtiyacı vardır heyecan istiyodur kafanda bi fikir olur en azından .Evlilikte sorununuz yok anladığım kadarıyla iletişimde kurabiliyosunuz kendini çekici hale getir adamıda suçlamamak lazım olabilir böyle şeyler

Benim konumdaki kıyafetlere bir bak istersen canım belki adamın öyle şeylere ihtiyacı vardır heyecan istiyodur kafanda bi fikir olur en azından .Evlilikte sorununuz yok anladığım kadarıyla iletişimde kurabiliyosunuz kendini çekici hale getir adamıda suçlamamak lazım olabilir böyle şeyler

Meraktan soruyorum gerçekten giyilmiş iç çamaşırını alan var mı?

Ayy canım Allah yardımcın olsun. Bu çok zor bir durum. Bi an kendimi senin yerine koydum ve cok kotu oldum. Allah gostermesin. Fantazi kıyafetlerden alıp evin içinde öyle dolaş, yemeği falan öyle servis yap bence. Ama eşinin sorunu bence psikolojik. Insan kendi kendini tatmin etmekten neden zevk alır ki gül gibi karısı varken. Allah yardımcınız olsun, esinizi de ıslah etsin..

Hijyen durumundan emin olanlar alıyo sadece zaten öyle çok kullandığım bişeyi satmam o konuda genelde hiç kullanmadığım çeyize aldığım ya da olmayan küçük gelen büyük gelen tarzım olmayan şeyleri koyuyorum iç çamaşırı sonuçta .

Inan bunu ben de o kadar merak ediyorum ki. Doğrusu sasmamak elde değil. Ben mağazalarda kıyafet alirken bile hiç denenmemis olanları tercih ediyorum. Bi de iç çamaşırı bana çok tuhaf geliyor, ne biliyim...

erkeklerde böyle bir hastalık var artı sizi çekici bulmuyor manken gibi birini istiyor sizde demişsiniz standart türküm eşiniz İtalyan bir modelmi alah aşkına siz evlendikden sonra evrim gçirecek kadar deiştiniz kilo falanmı aldınız bu rahatsızlık bazı erkeklerde oluyor bunu duymuşdum

kiloluysan kg vermen lazım bence ama gene devam eder bence huylu huyundan vazgecer mi ama erkeklerin işi belli olmuyor zzayıfmış kiloluymus ikiside sonucta kadın ...

kiloluysan kg vermen lazım bence ama gene devam eder bence huylu huyundan vazgecer mi ama erkeklerin işi belli olmuyor zzayıfmış kiloluymus ikiside sonucta kadın ...

Bence biz özellikle de evli kadınlar orada hata yapıyoruz.
Çünkü açılan konulara bakıyorum ilk bir ay adamlar istekli sonra kadınlar ağlamaklı eşim kaçıyo diye.
Çevremden gördüğüm de bu yönde "aman nasılsa evlenmişim" deyip kilonun dibine vuruyolar hele bi'de doğum yaptıysa 10 yılda geçse ben sana çocuk verdim bunlar doğum kilosu oluyo...
Çoğu kadın aşık olduğu adamın göbeğini görmez ama adamlar bencil, görüyolar demek ki.

ister kilolu ister zayıf olun şık bi gecelik ve biraz dekolteli vs şeyler giydiğinizde bu erkeğin hoşuna gider diye düşünüyorum bence bu şekilde bi deneyin.

Malesef evlenildğinde cidden kadın kendini çok salıyor bunlardan biride benim ablam. Kaç kere dedim giyin süslen, tak takıştır yok banamısın demiyor. Ben öyle değilimdir...Eve işten 22.30 giriyoruz ama ben yinede eşimin karşısına paspal hiç çıkmadım. giydiğim geceliğe uygun, saçımı bile düzeltir öyle yatarım. Şıkır şıkır olmalı insan. Zayıf olmalı önce kendini beğenmeli ki erkeğide onu beğensin. Ben hamileliğin son aylarındayım 13 kilo aldım ve şimdiden zayıflamanın yollarını araştırıyorum. Eşim gemiye gitti belki 6 ay gelemeyecek ve o gelmeden tam fit br vucut olmak istiyorum. Korse alarak ilk başlangıcı yaptım. Bence kadın demek esteği yerinde sexsi çağrıştırmalı zaten yaradılışımızda bu yönde, yoksa erkeğede aynı estetiklik verilmezmiydi. Ben kapalı bir bayanım bu arada ama evimde bambaşka biri olmayı seviyorum. Şükürler olsun eşimle her konuda mükemmel bir uyuma sahibiz. 10 yıl bekar yaşamış bir adamın alışkanlıkları bellidir ama hiç rastlamadım evliliğim boyunca... Çaresizseniz Çaresizsiniz:16:

Back
X