• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim ve davranislarini anlayamiyorum

Esinemi gösterirsin bak su gibi kadin diyeee..ve beraber bakarsiniz..kusura bakmayinda sizin yaptiginiz konusahibinin yaptigindan daha ahlaksiz bi is..konusahibinin esi bir anlik nefsine uymus bakmis olabilir..ama sizinki cok garip dogrusu..

Yargilama degil canim ..sadece şoktayiz o kadar..

konu sahibinin konusunu mahvettik o yüzden son cevabımdır

o zaman keşke "şok oldum, inanmıyorum" falan yazsaydınız
ahlaksızlıkla suçlamasaydınız
bir, bi kadını arkasından bakıp, izlemek, fesatça düşüncelere dalmak vardır
bir de gerçekten birini güzel bulup gösterip, bebek gibi yüzü vardı, maaşallah demek
ikisini ayrıdedemeyip ahlaksızlık olarak değerlendiriyorsunuz ya
söyleyecek söz bulamıyorum zaten

Mesela cok kisa bir olay anlatayim gecen aydi sanirim pazar gunuydu kahvalti yapicaz kahvaltiyi haxirladim benm kizim masada sadece bir sandalyeyeoturur baska bi yere kesnlkle oturtamazsn ordanda televizyon gozukuyo esimde kizimn yanndaki sandalyeye oturdu kizimn kahvaltsni ben yaptiriyorum sen benim yere gec ben burdan yefiremem kizmza dedim senn derdin yemek yedrmek degil televzyon izlmek dedi kafama vurdu ama siddetli bir sekildebnde sandalyden yere dustum hakaret etti bide sonra bn gdiyorum dedi cekti gitti aksam geldi ozur diliyo bmdem hcbsey olmamis gbi

Sandalyeden dusurecek kadar siddetli vurdu oyle mi? Kocanizin kadina bakmasindan daha elzem bir mevzu bu..

konu sahibinin konusunu mahvettik o yüzden son cevabımdır

o zaman keşke "şok oldum, inanmıyorum" falan yazsaydınız
ahlaksızlıkla suçlamasaydınız
bir, bi kadını arkasından bakıp, izlemek, fesatça düşüncelere dalmak vardır
bir de gerçekten birini güzel bulup gösterip, bebek gibi yüzü vardı, maaşallah demek
ikisini ayrıdedemeyip ahlaksızlık olarak değerlendiriyorsunuz ya
söyleyecek söz bulamıyorum zaten
Bizde aaaa bir şok olalim su yoruma deyip şok olduk zaten..

Konusahibi esinizin karsisinda dik ve özgüvenli durun lütfen..kafaya vurmak ne demek..korkak ve pisirik durdugunuz sürece siddetin dozunu arttiracaktir..

Bence haklısın .
Gözümle görsem baktığını bende kızardım .
asude_bahar asude_bahar a katılıyorum sevgilime şu kız çok güzelmiş baksana desem mesela o da evet ya güzelmiş dese yandı yani :D

Kusura bakmayin burayi nasil kullanacgimi bilemiyorum . Ewt olay tamda anlattigim gibi ne eksik ne fazla gozumle gordum hatta anneme anlattim bu olayi her erkek bakar dedi gayet normal sinirlendim ve birtek ben miyim bu sekilde dusunen yanlismiyim merak ettim ve yazdim

Annen dogru soyluyor olabilir.
Ama "kocacim ben bakmanda sorun gormuyorum, bana gore normal' susu verirsende olmaz. O zmn citayi bi kat daha yukseltmis olursun kocana. Aldatma olaylari ilk basta mesela " kadinlarla samimi olmasinda bi sorun gormuyorum" ben demekle baslar. Bi taviz diger tavizi dogurur.

Ben olsam bende kizardim, biliyorum cogu erkek bakar. Ama gozlerimin onunde bunu yapmasi, kabul edilemez.

Evet abartıyorsun zaten adamın işi o arkadaşım boşyere huzurunu bozma böyle şeyler için sonra bıktırırsın gerçeğini yapar ciddi birşey değil bu bence

Abartmışsın bence Ben kadın olduğum halde bazen dikkatimi çeker bakarım.İlla baktı diye O kadın hakkında kötü düşünecek değil ya.Siz tvde şık erkek gördüğünüzde bakmıyor musunuz.

Çok haklısın aynısı bana olmuştu kaç sene önce o zaman öyle bi fırçaladımki öyle olay çıkarttımki o son oldu sende aynısını yap işe yarıyor yoksa işi abartır sen olabilir bakabilirsin havası verirsen gerisi ne olur malum

Yine de fevri olmayın, daha dikkatli olun. Bir kere yakalamışsın , güzellikle konuşun derim. Uyarın sizin yerinize kendisini koymasını söyleyin

Sokakta o kadar dar giyinen kadına dönüp ben bile bakıyorum. Adam ne yapsın göz işte kayıyor ister istemez ..

tamamda kötü niyetle bakmamış olabilir hangi erkek bakmıyor allah aşkına gözü karıda kızda olsa kendi meslegini icra edemezdi ki bayan kuaförymiş ne kadınlar görmüstür o boşuna üzüyosun kendini demek ki eşini cok seviyosun.

Ya cok gerginsin burda kimse kimseyi yargilamiyo hayat tarzimi bakis acimizi anlatiyoruz. Kadin yaratilis geregi kiskanctir baska kadini kendinden ustun gormesi rahatsiz eder onu, o yuzden. Ama sen boyle bakmiyosundur yok benim fitratim baska der gecersin

yani ben de bu kız ne kadar güzel derim eşimin yanında. niye kıskanayaım ki. yiğidi öldür hakkını yeme. benden üstünse / güzelse vs derim

Back
X