Eşim ve doğacak bebeğimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi meoww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vajinismustum ve bacaklarımı kapatıyordum.eşim vajinamn üzerine sürtünerek ilşkimiz oluyordu malesef.dudaklarıma boşalıyordu yani.
kusura bakmasın kmse tekrar tekrar söylüyorum.
detaycı biriyim,açık ve net olmak isterim herkese karşı anlaşılabilmek için.

Bu da veren allah verdikten sonra hiçbirşey engel olmaza en güzel örnek. Saatlik ilişkiler, ayakları kaldırıp yatmalar, yıkanmamalar olmayınca olmuyor, olunca oluyor.

yazınızı okuyunca tüylerim diken diken oldu ne güzel ifade etmişsiniz gerçekten çok duygulandım.uzaktan bakan anlamıyor ama siz çocuk sahibi olamamanın ne demek olduğunu çok güzel anlatmışsınız.inşallah yavrularınıza kavuşacaksınız.ümidinizi kaybetmeyin

Annem bana 8 sene hamile kalmış, yok olmayacak artık diye. Halamın kızı ülke ülke gezdi çözemedi. Gecen ay öğrendik. Anladığım kadarıyla bebekler ne zaman geliceklerini kendileri belirliyorlar. Allah yardımcınız olsun ama gelecektir, hayirlsiyla

Annem bana 8 sene hamile kalmış, yok olmayacak artık diye. Halamın kızı ülke ülke gezdi çözemedi. Gecen ay öğrendik. Anladığım kadarıyla bebekler ne zaman geliceklerini kendileri belirliyorlar. Allah yardımcınız olsun ama gelecektir, hayirlsiyla

aslında ben o yazıyı sevimli7880 arkadaşımızın yazısı üzerine yazmıştım.benim allaha şükür bir kızım var.çocuk sahibi olamayanlara elbetteki çok üzülürdüm.ama sevimli7880 o kadar güzel ifade etmişki gerçekten çok daha iyi anladım ne kadar zor olduğunu.ben ilk hamile kaldığımda beklemiyordum ve çok üzülüp ağlamıştım.gerçekten kendimden utandım.çok kolay kavuşanlar ne kadar değerli birşey olduğunu anlayamıyorlar.ama her zaman bilincindeyim.bizim başımıza gelmeyeceği ne malum.allah korusun bir çocuğun oldu diye bir daha kolayca çocuk sahibi olabileceğinin garantisi yok.her zaman şükretmeli ve değerini bilmeliyiz.

daha ilişkiye giremeden bir de hamilelik yüzünden cinselliği baltalamışsınız, bebek doğunca da yorgunluk vs. anlamıyorum ne bu acele? sonra adam aldattı, aldatır tabii.

eşimle geçen yıl 3 aralkta evlendk ve bnm muhtemel d.tarihim 8 aralık.
yani nerdeyse senemizi hemen doldurup öyle alıcaz kucağımıza fındığımızı :49:

fakat bi sorun var,ya da şimdilik bir sorun.
eminim o dünyaya gelnce eşim de alışacak.

evlenirken 1 hafta öncesinden işimi bıraktm ve evlenir evlenmez bebiş istemeye başladım :9:
hem vajinismusumdan dolayı hem de eşim istemiyor diye 4.ayımıza dek olmadı.derken mart da gebe kaldım.

hamileliğimin ilk 3 ayı felaketti.bulantılar..halsizlik falan işte.
ben her mızmızlandıkça eşim; ''aldıralım!'' diyordu.
tabi o zaman eşimn bu laflarına pek takılmamıştım

dün annemle konuştum ve böyle böyleydi dedim.
eşimn bana düşkünlüğünü biliyor ve direk tepkisi;'' ayyyyy kızım kıskanıyoor,hele doğsun daha da kıskanıcak'' dedi :25:

bi an kendimi eşimin yerine koydum.
acaba ona haksızlık mı yaptım.
bu bebeği tek isteyen bendim.
hem maddi olarak da durumumuz vahim.
hem daha birbirimize doyamamışken hamilelik girdi araya.
baba olmaya hazır değil,bu ortada.
hevesli değil,kendi de söylüyor bunu.
ben demeden bebeğin hareketlerini bile gözlemlemez,elini karnıma koymaz falan.

gerçi hayırlısı böyleymiş,ha sahip çkmıycak değil elbet.
hatta erkek bebek olsa bi nebze daha hevesli olurdu onu biliyorum
he bi de bana ne dese beğenirsiniz,bebek doğsun ondan bişi beklemiycekmişim.
yeni doğanlara herhangi bir sevgi gösterisinde bulunamıyormuş :9:

ama bnde az değilim.hep korkuttum onu,kzım olunca şöyle yapıcam böyle yapıcam.
bnmle ilgilenmediği zamanlarda mesela hep,o bi doğsun senin suratına bakmycam gibi tepkiler verdim.

şimdi ben en iyisi biraz eşime ilgi göstermeye hız vereyim,bebekten pek bahsetmiyeyim değil mi?:44:
ama bu sefer doğunca nolcak üüfff:37::9:

Bu ne demek ya????
Zahmet edip korunsaydı eşiniz....
Aldıralım...!!! ne kadar basit...
O minicik bebeğe sorulmadı, dünyaya gelip gelmek istemediği...
Doğunca nolcak üffff..........!!!!!!!!
Bir zahmet anne baba olacaksınız...
Milyonlarca insanın hayal edip, umutlarıyla yeşertip beklediği mertebeye ereceksiniz...
Nefret ettim konunuzdan....!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Bu ne demek ya????
Zahmet edip korunsaydı eşiniz....
Aldıralım...!!! ne kadar basit...
O minicik bebeğe sorulmadı, dünyaya gelip gelmek istemediği...
Doğunca nolcak üffff..........!!!!!!!!
Bir zahmet anne baba olacaksınız...
Milyonlarca insanın hayal edip, umutlarıyla yeşertip beklediği mertebeye ereceksiniz...
Nefret ettim konunuzdan....!!!!!!!!!

bunu birkaç kişi daha söyledi
doğunca ne olucak üff diye kurduğum bu cümlenin anlamını saptırmayınız.
ben onu eşimin tripleri için söyledim.
ayrıca dün eşime sordum.kızımızı bnden kıskanıp kıskanmadığını.
elbette kıskanıyorum,hep onunla ilgileniyorsun dedi :53:
düşünün daha doğmadan böyle tepki veriyor.

neyse alışıcak zamanla,herşey düzelicek Allahmn izni ile :42:

babalıga hazır degıl kavramı benı cıldırtıyor ya ne demek babalık kı hazır degılsın..
Sen mı 9 ay mıde bulantısı,bas dönmesı,hassasıyet,aglama nöbetlerı,kusmalar,
kovayla yatmalar,mıde krampları,sonra kılo alımı,dıyetler,meme sarkması,emzırme
dönemındekı gögus yaraları,doguma hazırlık surecı,dogumdakı sancılar,
uykusuz geceleri cekeceksın de babalıga hazır degılsın!

aynen kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım anca işkembeden atıyor bu erkekler.. entel takılacaz die..saydıkların az bile.. kadın ev işi mi yapsın,çocuk mu baksın,adet döngülerinde yaşadığı stresle mi boğuşsun he leki çalışan anneyse vay haline!! bence anne değil başlı başına kadın olmak çok zor! evlenince anladım bende bunun ağırlığını ve sorumluluğunu hele birde hastalığın varsa offf neyse saymak istemiyorum.erkeklerin bir erkek olarak çok sağlam ve dik durması gerekiyor kadını karşısında ki akdına destek çıksın..ama nerde o büyük aşk gidiyorrrrr evlendinmi o masal sona eriyor herkes kendi köşesine keyfine! olmaz böle kardeşim.sorumluluk almasını bileceksin..yardımcı olacaksın karına gerçek sevgi budur!neyse uzun lafın kısası erkekler çok bencil ve hep kendi rahatını düşünüyor evlilik fedakarlık ister lafını erkeklere mal etmeli kadın zaten her daim fedakar özellikle bişey yapmasına gerek yok.nefret ediyorum bu adaletsizlikten kadın erkek ilişkilerindeki bencillikten dengesizlikten..erkekler evin direği mireği derler ama eve para getirmekten başka bi halta yaramıyorlar çok üzgünüm.keşke biraz daha duyarlı ve fedakar olabilselerdi...

Back
X