Eşim ve fanatizm

selma1453

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
132
11
318
İstanbul
kizlar sorunumuz daha dogrusu esimin sorunu deli fenerbahceli akan sular duruyor fb soz konusu olunca yenilince sinirden saatlerce uyuyamiyor ertesi gunu ise gitmiyor ve panik atagi var onu da tetikliyor o da tansiyonu ne yapicam bilmiyorum saglikli beslenmeye alistrym diyorum iki gunun biri ya hamur isi ya etsiz yemek yemiyor bence hepsi zincirleme bi yerden probleme cozum bulmaya calisiyorum ama ne yapicam bilmiyorum simdi biraz duruldu bebegimiz var o ilgisini dagitiyor onceden daha fenaydi aksi ben de gs taraftariym ama fanatik felan degilim yenilse takim benden biliyor nefret ettim futboldan gs real madridi yendi die o gece kavga etti benmle odaya almadm sora pisman oluyor cok cabuk ne yapicam bilmiyorm

durum zor, bir psikologdan yardım al bence. bu kendi başına aşabileceğin bir problem değil. nefret ediyorum fanatiklikten. bizde de sülale fenerli diye gittim inadına Barcelona taraftarı oldum. takım kadrosunu say deseler sayarım o derece takımını değiştir, sana takılmasını önlemiş olursun..

yiyecek konusunda eğer bir sağlık problemi yoksa çok aşırıya gitmeden takılsın kafasına göre. bir yaştan sonra zaten yiyemeyecek..

merhaba benim eşimde fanatik ama bizde şöyle oluyor eger ben o gün maçı izlemesini
istemezsem yani durup dururken adama işkence etmiyorum diyelimki işimiz var veya eve misafir gelmiş
bende maç daha başlamadan heh gör bak nasıl yenilceksiniz diyorum çogunda da tutuyor
onunda maça olan şevki kaçıyor tmm kapatcam fln diyor
hyr güzel derbi fln olunca bende oturup izliyorum keyifde alıyorum ama her maçta gereksiz yani
hatta digitürk ü kapatmayı bile düşünüyorum

sanada allah kolaylık versin sadece maç ama işte gelde bunu adamlara anlat

bukadar fanatik olmanın ne anlamı var anlayamıyorum.yenilsin yani ne olacak yada kazansın para veriyorlar sanki sinir oluyorum bukadar abartanlara
diğerleri spor değil sanki takmışlar bir maç maç diye,golf oyna desen oynamaz,tenis oyna yok.oynamazsan izle yok

ben ole dedigim zaman hemn tartsma basliyor keyfi kalmadi inan ki futboldan anlmayan ben hangi takima kim transfer hepsini ogrendm

bende fanatik fenerliyim nişanlımda çok fanatik trabzonsporlu düşünün artık buarada fantikliğe birşey yapılamaz heralde ama bi dr a gitse çok aşırıysa daha sakin olabileceği ilaç verse mesela :26: benim babamda fenadır 65 yaşında hala öyle oyüzden geçicek bi durum değil bence

eşinize destek olun sizin için önemli olmayan bir konuda neden diretiyorsunuz ki .

Siz fenerli olsanız ne olur , çok ilgilenmiyorsunuz zaten . Neden onu mutlu etmek bu kadar zor ki . Varsın fb li olun ne olur ki ?

Sorun şu ki huyuna gidin yardım edin ama şikayet etmeyin . Olayların farkında olan bi insana pozitif yaklaşmak gerekir .

En büyük Fenerbahçe,siz de Fenerli olun kurtulun
Şaka bi yana bizim yedi sülale hasta Fenerlidir,çok sevinir üzülürler maçlarda ama öyle uyuyamayan falan görmedim ben hiç.sizin durumunuz bi level üstü sanırım.
Maçları dışarda izlesin,sinirini gerginliğini de dışarda bıraksın gelsin.

benim eşimde maç izlemeyi çok sever.sadece kedi takımını değil her maçı izler destekler.

bende izliceğini bildiğim için çayını demlerim kuruyemişini ıvırını zıvırını koyarım önüne.hem ziyafet çeker hem maç izler.gayette keyifli olur :)

sende öyle yap.hatta fb yi destekliyomuş gibi yap.bazen kocalarımız çocuk gibi olabiliyo. böyle durumlarda da poh pohlamak gerekiyo :)

ben normalde pozitif bir insanim zaten ama ben birakmam takimimi ne kadar fanatik olmasam da kucuklugumden beri gsliyim doneklik olur bu karakterimden taviz vermis olurum ve bu bir cozum olmaz

ben sirf o mac izlesin kardesleriyle die cocuk canta haftasonlari kv ye gdiyorum kaliyorum cerez ne ki her zaman cayini servisini yaparim bana sorun olan mac izlemesi degil abartmasi kafaya takip onun icin sinirini bozmasi beni de uzuyor takma desem de takiyor

valla bizim evdede babamla ben bjk liyim abim gs'li ama hiç kavga çıkmıyor abimin o kadar kışkırtmasına rağmen
ama gs şampiyon olcak galiba o yüzden geçmiş olsun sizinkine şimdiden

valla bizim evdede babamla ben bjk liyim abim gs'li ama hiç kavga çıkmıyor abimin o kadar kışkırtmasına rağmen
ama gs şampiyon olcak galiba o yüzden geçmiş olsun sizinkine şimdiden

odaha belli olmaz bizim 2. golümzden sonra hayalleri suya düştü mağlesef

Benim eşim de fenerbahçeli ben de...
Ama ikimiz de fanatik değiliz çok şükür
Siz bu durumda napmalısınız hiçbir fikrim yok :26:

Benim erkek arkadaşım da fenerli, bende gs' li. (en büyük gs)
O da bana senin gibisini görmedim der, bu kadar fanatik olma diye kızıyor.
Ama sizin eşiniz biraz abartmış ya..:26:

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Ben de Fenerbahçe'liyim.Ama eşiniz aşmış durumu tıpkı benim eşim gibi.Yalnız benim eşim gsli.Gs yenilse vay halimize bana bi zararı olmuyor kavga etmiyoruz ama etmediği küfür kalmıyor evin içinde ben geriliyorum.Kumandaları duvara fırlatmalar deli gibi bağırmalar maç sırasında.Maç sınunda yenmişlerse sabaha kadar tv yenilmişlerse sessizlik hayata küsmüşlük.Ben biraz tepki koyunca bana bulaşma demeler.Vallahi bunaldım ben de artık.Çok çözüm denedim ama daha küfür etmesini bile engelleyemedim.O kadar mülayim olan eşim maç sırasında canavarlaşıyor.Bunun çözümü yok sanırım.

başlık değişmiş sanırım ben onu
"EŞİM VE FANTAZİM OKUDUM"
dedim yine kim fake konu açtı acaba

Bir takım yüzünden işe gidememesi ve GS maçı aldı diye seninle tartışması.. çok tuhaf ve ilginç gerçekten. Bu kadar saplantılı olmasının ardında ne olabilir diye düşünüyorum da tanımadığım için yorumlarım kısıtlı kalıyor.
Sen de fanatik değilim diyorsun ama GS liyim diyorsun. Madem eşini tanıyorsun bu sorunlar çözülene kadar takımsız ol tutma takım. Sorun diyorum çünkü gerçekten sorun. Bu şekilde hayat olmaz ki takım endeksli.

evet evet ayni hava bizim evde de esiyor dun yatarken diyor izlerken tansiyonum firladi zor yendik felan diyor sanki bize bi katkisi var adamlar iki saat kosuyo dunyanin parasini goturuyo bunlar yok digiturk ivir zivir para yagdiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…