eşim ve fazla iyi olma çabası bana karşı değil....

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum evlenmeden önce hiç böyle huylarım yoktu beklenti=mutsuzluk kesinlikle ilgi seven bir kadının her kadın gibi ama bu durumu abartıyor muyum bilmiyorum.eşim aile yapısı olarak modern yapıda kadın=erkek cinsi, ben ataerkil bir ailede yetiştim herşey kısıtlı kıskanma hat safada hele birde abiniz varsa...:) ben sevgiyi hep kıskanma olarak düşündüm bu yüzden farklısını görmedim çünkü. Abim hep ben olsan anlardın diyordu bunaldığım zamanlarda. Neyse bu değil asıl sorunum EŞİM.. eşim bayanlaara karşı aşırı centilmen ve iyi niyetli ve aşırı samimiyet içine giriyor bu beni rahatsız ediyor bu durumu dile getirdiğimde insanları cins olarak ayırmadığını kafa yapımda problm olduğunu söylüyor... bayan arkadaşlarımla tanıştırsam maşallah bir muhabbet kurmaya çalışıyor ama erkek arkadaşlarımla öyle değil belki ben öyle algılamak istiyorum... bu güven meselesi sanırım evlenmeden önce bir bayan akrabama karşı uyardım dedim ki mesafeni koru ki kişiyi kıskandığımdan değil kıskanacağım biri değil zaten ki bekarlıkta erkek arkadaşlarımı elde etmeye çalışmış ablasının sevgilisine bile sarkmış ayrıca konuşurken çok oynak olan birine karşı uyarmam çok normal bana göre gözleriyle iyiyor çünkü tabi eşime tutupta bunlarıda diyemezdim.. ne yaptı dinlemedi!!!!!hatta kuzenimi eklemeden x beni eklemiş kabul edeyim mi diye soran adam o ekleyince sırf uyardım diye sormadan eklemiş faceden !! hoş mu eşin senden birşey istemiş belki düşündüğü rahatsız olduğu birşey var direk kıskançlık olarak algılıyorsun hadi kıskançlıkta olabilir eşinin kıskandığı ozaman öyle diyelim eklemek doğru mu... arkadaşım çakmak istedi eşimden, ısrarla sigarasını eşim yakıcak çakmak yanmıyor ısrar ediyor kız çakmağı istiyor durumdan rahatsız oluyor illa yakacak ne gereği var bu kadar centilmenliğe sen eşine yapsana!!!! arkadaşlarımla yaşadığım olayı anlatsam olaya hiç odaklanmadan direk kişilerle ilgileniyor ben de beni dinlesene sen benimle olan kısmıyla ilgilensene diyorum!!!! ona göre kimlerle arkadaşmışım onları tanımaya çalışıyor ama erkek arkadaşlarımla olan konuda hiç soru sormuyor sessiz dinliyor bu seferde guya erkek girdiği için rahatsız olduyor!!! hamileyken kanser hastası sevdiği yengesi kvdemlere geldi bizde oradaydık eşim çok oyun oynar yengesi"karınla ilgilen bırak oyunu dedi"bir çıkıştıki bağırdı karışmayın diyip susuturdu kadın bozuldu ve üzüldü,gene kanser hastası atlatmış bir genç bayanla ki kanser olduğunu öğrenince başka yere gitmeye gönlüm el vermedi kızımın doğum gününü ona yaptırmak için anlaştık baştan sona herşeyi önemliydi benim için organizasyon diyince profesyonel birşey bekliyor bana konuşmalarında okadar güven verdiki ben şunları kullanıcam bunları yapıcam çoğu geri alacağım şeyer benden olucak ben zevk için yapıyorum felan dedi herşeyde fotoğraflayıp fikir sorcağını söyledi ama yaptıktan sonra resim attı hep neyse doğum günü geldi herşey dandik ben yapsam inanın daha güzelini yapardım ve hiç organizasyon işi değil sinirlendim" açıkcası x hanım ben sizden daha iyisini beklerdim" diye söyledim... ben öyle dedim ve oturdum eşim kadının peşinde pervane işini bitirne kadar başında bekledi guya kanser hastasıymış ne olacakmış niye söylemişim eeee YENGEN peki o kanser hastası değilmiydi ona bağırdığında!!!!! ki bu benim hakkım beğenmedim kızımın ilk doğum günü konuştuğu söylediği çoğu şeyi yapmadı gerçi olan olmuş diyip susabilirim ama fıtratımda yok ayrıca kanser hastası birisnin kanser hastası diye acınarak bakılmasını istemezdi sanırım!!! evet benim eşim iyi bir adam küfür etmez hor görmez iyi niyetlidir....ama eşler birbirini kollar yanlışta yapsa evet uyarır onu doğru yapmaya teşvik eder ama insan içinde değil insan içinde sahip çıkar sonra ne yapacaksa hatta kızacaksa da o zaman kızar bazen fazla iyi olmak gereksiz... buna açıklama şöyle eğer yanlış yapıyorsan yanında yer almam,istemediğim bir şeyi yaptıramazsın...aklıma gelen bir örnek daha yemeğe gittik gene benim iş yerimle nedense onun arkadaşlarıyla hiç tanışmadım hiçt e konuşmaz işi gereği genelde erkek hep neyse karşımızda bir çift kadının kocası yanında tabağı erken gelmemiş eşim hemen olaya atladı aaa tabağınız gelmiş bunu alın filan deme garsonu çağırma filan yavvv sanane kocasıı yanında yok mu normal mi bana normal gelmiyor.yani farklı insanları babasıda aşırı centilmen bir adam ben böyle görmediğim için bana garip geliyor ayırca benim eşimin söylediği bende öncelikse eğer eşim ondan rahatsız oluyorsa ben onun üstüne gitmem rahatsız olduğu şeyden uzaklaşırım yanlışmıki bu... rahat konuşacak beyimiz rahatsız olduğunu söyleyince de onu geriyorsun ne konuşacağını bilmiyor ben de en iyisi aynı ortama girmeyelim diyorum.... kendi doğruları olan bir insana aksini kabnul ettiremiyorsunuz eee ne yapacaksınız aynı ortamda bulunmayacaksınız taile gittiğimizde bile habire sigara çıkan yada çocuğu alıp seni yanlız alıp otel turu atan adamla pekde aynı ortamda olmanın anlamı yok .. ben kadın olarak ilgiyi seviyorum şımartılmayı bekşliyorum küçük süprizler istiyorum düz bir hayat bana göre değil hele bneim eşim gidecek millete iyi olacam diye saçma sapan şeyler yapcak sanagelince çicek almakta özel günleri hatırmaktan aciz... ha bu konuyada cevabı sana ben kıran döken bir adam olsam hizmet bekleyen bir adam olsam seni laflarımla incitsem sonra çiçek alsam anlamı olcak mı!!! bunları yapmıyorsun diye ince bir adam olman gerekmiyor mu

Aynı benim babam dışarıya karşı melek başka kadınları alır nereye gitmek isterlerse bırakır iş anneme gelince hastaneye de gidecek olsa götürmez annemi hep rezil eder insanların içinde kaç defa dedim boşan boşan boşan diye boşanmadı.Çok mutsuz bir gün babamın sayesinde mutlu olduğuna şahit olmadım hep hayal kırıklığı, sana boşan demeyeceğim ama boşanmazsan hayatı kendine zindan edersin sen daha iyilerine layıksın bak gerçekten.

Eşin değişmez aynı profilde bizde var yani kayınpeder.ya olduğu gibi kabullen yada yolunu ayır

Aynı benim babam dışarıya karşı melek başka kadınları alır nereye gitmek isterlerse bırakır iş anneme gelince hastaneye de gidecek olsa götürmez annemi hep rezil eder insanların içinde kaç defa dedim boşan boşan boşan diye boşanmadı.Çok mutsuz bir gün babamın sayesinde mutlu olduğuna şahit olmadım hep hayal kırıklığı, sana boşan demeyeceğim ama boşanmazsan hayatı kendine zindan edersin sen daha iyilerine layıksın bak gerçekten.
bilmiyorum mutsuz olduktan sonra kavga ediyoruz hep aynı şeyler bir adım ileriye gidemiyoruz sonra bunun çin mi ayrılacaksın diyor başka birşey yok ççünkü evde yardım eder çocupğu ile ilgilenir altını alır hergün işe gelip giderken görüşür ona bakarsan da ben sinirliyim evde terör esitiryorum haklı ama okadar sorumluk varki üstümde herşeyi bana attı çocuğun herşeyiyle ben ilgileniyorum hastane hastalaık tedavisi hastalık konusunda sorumluluk alma işi ilaç konusu bakıcı konusu çocuğun sağlık beslenme konusu ev aldık evi tek başıma beğendim onayladı aldık yani hertşeyi ben beğeniyorum evet bir dediğim iki olmuyor ama benle birlikle uğraşacak birine ihtiyacım var ev iş çocuk borç ödeme bile bnim üstümde yoruldum yoruluyorum ben sorumluluğu aldıkça yıktı üstüme ... bir de şetyi merak ediyorum ben kavga ettiğinizde ilgi beklediğinizde maddi olarak neyini eksik ettim her istediğini yaptım cevabı yeterli midir sizin için ben maddi birşey istemiyorum çünkü manevi olarak kadın olduğumu onun tarafından güzel hissdildiğimi hissetmek istiyorum onun için asıl olan kadının ben olduğumu hissetmek istiyorum kadınım yani ben annede olabilirim ama çocuğumun annesiyim

kabullenirsen gerçek anlamda senden mutlusu olmaz muhtemelen gerisi tamam çünkü gerisinde sıkıntı yok... aramızda 9 yaş fark var ben aşk arıyorum yaştan mı kaynaklanıyor diye düşünmeden de edemiyorum ben elle elele cıvıl cıvıl yaşamak istiyorum

X