- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.478
- 158
- 41
- Konu Sahibi seheralper
-
bu güne kadar yargılanmayı en çok hakeden konulardan biri. sizin kafa ve düşünce yapınıza ulaşmamaıza imkan yok zaten allah korusun ulaşmayalım bir gün bu kadar bencil olursam vurun beni..halaa yargılanıyorum beniç çocuğumla aynı evin içinde diyorum ona yokmuş gibi davranıyor onun çocuğuna gitmesii tabii rahatsız edicek üstelik ankaraya
Senin cocuguna oz gibi davranmasini bekliyorsun, kendi cocugunu silsin istiyorsun. Bencillikte cigir actin.halaa yargılanıyorum beniç çocuğumla aynı evin içinde diyorum ona yokmuş gibi davranıyor onun çocuğuna gitmesii tabii rahatsız edicek üstelik ankaraya
Nasıl boşandın e eşim diye bahsediyosun kızını görecek -haklı- adamdan?bende boşandım oğluma bakıyorum ve babası kendi ayatını kurup çoktan gitiii
halaa yargılanıyorum beniç çocuğumla aynı evin içinde diyorum ona yokmuş gibi davranıyor onun çocuğuna gitmesii tabii rahatsız edicek üstelik ankaraya
Senin eski esin hayatını kurdu çocuğuna bakmiyo diye kocanda aynısını yapsın istiyorsun dimi
Yetişin gonsularrr banlanicam şimdi
Hah tam onu sahibinin istedigi yorumu yaptiniz.Pardon da yani inat edip çocuğunu vakti zamanında görmeye bile gitmeyen adam durdu durdu da ne zaman konu sahibini uğruna silecek kadar sever oldu, ilgili baba oldu. Eskiden olsa yapmazdı öyle laflar etmezdi beni kaybetmekten korkardı diyor adama lüzumsuz bir cürret gelmiş hakikaten çocuğu için mi bunca inadı acaba? Yoksa başka bir şey için mi inadı ben de emin olamadım. Bunun adı merhametsizlik değil güvensizlik ve şüphe.
Pardon da yani inat edip çocuğunu vakti zamanında görmeye bile gitmeyen adam durdu durdu da ne zaman konu sahibini uğruna silecek kadar sever oldu, ilgili baba oldu. Eskiden olsa yapmazdı öyle laflar etmezdi beni kaybetmekten korkardı diyor adama lüzumsuz bir cürret gelmiş hakikaten çocuğu için mi bunca inadı acaba? Yoksa başka bir şey için mi inadı ben de emin olamadım. Bunun adı merhametsizlik değil güvensizlik ve şüphe.
Bir insan hatasini anlayip telafi edemez mi?
Bu adamin vicdani sizlamis da cocuguna artik hakettigi ilgiyi gostermek istemis olamaz mi?
Cocuklarla ilgili bu tur laflar ve supheler beni deli deiyor acikcasi. "Eskiden oyleydi de simdi niye boyle" filan diye altinda bir sey aranmasi. Bunlar baba-kiz yahu, otesi var mi? Bu adamin kendi kizini, kendi evladini gormek istemesinin altinda niye birsey araniyor, niye sorgulaniyor? Eskiden ne olursa olsun, simdi normal olani yapmak istiyor adam. Ve karisi bundan anlam cikarmaya calisiyor manasizca. Bir insanin cocuguna baba olmak istemesi kesinlikle sorgulanasi bir sey degil. Kiziyla gecmisteki iliskisi ne olursa olsun.
Hah tam onu sahibinin istedigi yorumu yaptiniz.
Simdi bu destekle sittin sene gondermez kocisini.
ki 3 aylık bebekle, kimbilir kaç yaşına gelmiş çocuğun beklentisi bir mi?Bir insan hatasini anlayip telafi edemez mi?
Bu adamin vicdani sizlamis da cocuguna artik hakettigi ilgiyi gostermek istemis olamaz mi?
Cocuklarla ilgili bu tur laflar ve supheler beni deli deiyor acikcasi. "Eskiden oyleydi de simdi niye boyle" filan diye altinda bir sey aranmasi. Bunlar baba-kiz yahu, otesi var mi? Bu adamin kendi kizini, kendi evladini gormek istemesinin altinda niye birsey araniyor, niye sorgulaniyor? Eskiden ne olursa olsun, simdi normal olani yapmak istiyor adam. Ve karisi bundan anlam cikarmaya calisiyor manasizca. Bir insanin cocuguna baba olmak istemesi kesinlikle sorgulanasi bir sey degil. Kiziyla gecmisteki iliskisi ne olursa olsun.
Cok bencilce. Tabiki de gidebilir. Simdi senle evlendi diye cocugunu mu silecek. Ne bicim insansiniz anlamadim?oraya gidemez burdayken görüyoduu artk bi hayatı var evliliği var kurduğu
halaa yargılanıyorum beniç çocuğumla aynı evin içinde diyorum ona yokmuş gibi davranıyor onun çocuğuna gitmesii tabii rahatsız edicek üstelik ankaraya
bende boşandım oğluma bakıyorum ve babası kendi ayatını kurup çoktan gitiii
Bu mesajların içinde bayağı bir mesaj var aslında. Çok yanlış bir zihniyettesiniz. Kendinizi toparlayın bence. Size yıllarca çektirmiş olabilir, çocuğunu bırakmış olabilir ama burada asıl olan çocukların psikolojisi. Eşinizin kızının psikolojisini düşünebiliyor musunuz, babası hep sizin çocuğunuzla kalıyor, her gün ve her gün ama onun yanına hiç gidemiyor. Ne kadar iç acıtıcı bir durum bu.sorun o kadın evet ben doğulu adama kabulendirdim üvey babasıyla yaşamayı bir kadın olarak o yanında beni götürmüyorsa ben altında herşey ararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?