• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve göbeğim

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Bu da benim minik bir dertciğim.
9 ay önce doğum yaptım. Kilo verdim ama hala hamile kaldığım kilodan 7 kilo fazlam var.
Minyon bir yapım var.
Genel olarak kilolu gözükmüyorum hatta zayıf görünüyorum ama belim ve göbeğim kaldı.
Kendime kıyafet yakıştırmayorum, dar tişört ve kazaklar giyemiyorum hemen yanlarım çıkıyor. Korseyle geziyorum.

Ama bazen eşim o sana olmaz, göbeğin belli oluyor, bu yakışmaz, kilo verince alışveriş yaparsın gibi şeyler söylüyor.

Ben kendime kıyafet yakıştırmadığım için üzülüyorum zaten bir de eşime alınganlık yapıyorum galiba.

Aramız iyi, birbirimizi seviyoruz, o da beni beğenmediği için söylemiyor ama ben gıcık oluyorum galiba.

Önemli değil ama İçime dert oldu gece gece.
Böyle paylaşayım dedim derdimi

Ya bu kacinilmaz bir durum üzülme kisi nekadar zayif olursa olsun o göbek mutlaka kaliyor hele kisi sezeryanla dogum yapmissa cok belirgin oluyo o gobek kokay kokay gecmiyor. Sonucta sen ona dunyada yasanabilecek en güzel duygulardan birini yasatmissin . Üzülme bence göbeğinlede güzesin :))

Ya bu kacinilmaz bir durum üzülme kisi nekadar zayif olursa olsun o göbek mutlaka kaliyor hele kisi sezeryanla dogum yapmissa cok belirgin oluyo o gobek kokay kokay gecmiyor. Sonucta sen ona dunyada yasanabilecek en güzel duygulardan birini yasatmissin . Üzülme bence göbeğinlede güzesin :))

Ay çok naziksin. Gülümsettin valla
Evet o bana kızımdan hatıra

Hiç takmıyorum kilomla mutluyum diyorum ona ama bide içime sorun kızlar dk sn kilolarım aklımda:KK43:

valla hamilelik yaşamadım ama göbekten çok çektim :KK12: sonra sporla birazcık toparlayabildim. siz de spora başlayabilirsiniz :spor:

Göbek ve bel egzersiz olmadan gitmez canım. 9 ay olmuş egzersize başlayabilirsin. Ben İlk Doğumun 3.5 yıl önce ikincisi 50 gün önce oldu. İlkinde 25 kilo aldım hepsini verdim ama egzersiz yapmadan verdim vücudum sıkılaşmadı hiç. Bu hamilelikte 13 kilo aldım cuma günü tartıldığımda 15.5 kilo vermiştim. Sezeryan bahane değil düzenli egzersiz Laz'ım. 5 kuzenim var sezeryanlı 5 ininde karnı dümdüz maşallah

Eşim ve göbeğim deme sen, eşim ve bebeğim de..Ne güzel ne, mutlu..

Fakat O göbeğe sebep iki kişi:))

Bölgesel zayıflama hareketleri yapmalısın,kilolar iyice yerleşmeden tabii..

Benim gorumcemde ikiz dogurdu sezaryanla. Zayıf yapida biri oldugu icin onun da gobegi cok dikkat çekiyordu hic bi yeri yok sadece gobek. Ilk 1 sene o sekilde gecirdi hatta yine hamile misin diye soranlar bile varmis. Zamanla karni daha da toplandi simdi o kadar dikkat cekmiyor. Hamilelik sonrasi vucudun eski haline dönmesi nerden baksan 2 yıl. Uzulme zamanla dahada sklasirsin.

Back
X