arkadaşlar eşimle dün görümceme gittik öyle oturmaya otururken eşimin küçük kardeşi ev konusunu açtı kayınpederim köydek evlerinin birini eşimin evli ablasına vermiş 3 aylık bi konu biz birisinden duyduk ama bize aileden kimse söylemedi biz zaten o konuyu konuşmak için falan gitmemiştik onlar açtılar konuyu eşim biraz alınmıştı bu konu yüzüne çünkü eşime hiç danışmamıştı babası danışmak değilde yani ben böyle böyle yapıyorum haberinz olsun dememşti başkalarından öğreniyorduk eşimde ablasına bana hiç söylemedi babam sana verecekse ben karışamam ama sonuçta orada 4 kardeşinde hakkı var hepimizle ortada konuşması gerekiyordu dedi görümcemde sen bizi istemiyorsun babama birşey olsa bize sahp çıkmazsın deyip durdu eşim çok sinirlendi mal düşkünüsün dedi eşime halbuki biz asgari ücretle geçinen kirada oturan insanlarız hiç bi mal mülkümüz yok çok kötü tartıştılar eşim çekti gitti ben arayı yapmaya çalışıyorm ama kendi seslerinden ben duyan kim bide benide kattılar bende gittm sonra ablası kend evinde arkamızdan bile bakmadı ya bide hepsinin büyüğü olacak yatıştıracağına güzel güzel konuşacağına kavga çıkardı eşm çok üzgün eve gelrkende zaten nerdeyse kaza yapacaktık tır kamyon demedi hızlı hızlı gitti yanlarından ne yapacağmı blemyorm ama bunların hepsi babadan anneden kaynaklanıyo böyle birşey yapacaksa büyükler kaç tane çocuk varsa çağırıp konuşurlar hepsinin hakkkı var çünkü bütün kardeşler biliyo bitek eşim bilmiyo bide görümcem yaşlkandıklarındada bakarsuınız o zaman dedi anama babama dedi şimdi mal düşşkünü bizmi omu oluyo bütün günüm mahvoldu hem kendileri konusunu açıyo hemde tartışıyorlar ne yapacağmızı bilemiyorm benmde son sınırıma kadar geldiler evimde ama ben onlara evimdeler diye tekbi kötü söz söylemedim o bizi evinde kovmaktan beter etti onlar kardeşler barışırlar yine ama benm içimden çıkmaz kolay kolay