• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve hamilelik...

Simsekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
350
271
53
Merhaba bayanlar iki gündür bdv sayfasındaki bi çok konuyu okudum ve buraya ilk kez yazıyorum.
6 aylık hamileyim ve hamileligimin basindan beri cinsel istegim hep cok fazlaydi ilk 4-5 ay hic sıkıntı yasamadan iliskimizi yasadik doktorda yasaklamamisti zaten..taa ki benim karnım belli olana kadar son bir aydır eşim ben yaklasmadan yaklasmiyor istedigim gibi olmuyor diyor falan filannn.. bu arada esimin benden cok uzaklastigini fark ettim sürekli ya bilgisayarda ya telefonda aksamlari da tv izleyip uyuyorduk ama ben hep suphelendim bu durumdan öyle ki tuvalete bile tlfnla girmeye başlamisti bi gun bana yorgunsun git uyu dedi hayir dedim (gun icerisinde saat3-4 civarı) biraz sonra yine dedi uyu diye bnde tmm deyip tv karsisinda uzandim esim yine diger odaya gitti beni de bisey durttu sanki bi kac dk sonra pesinden gittim gitmez olaydım bilgisayardan biseyler izleyip kendini tatmin ediyordu.. aksama kadar hicbisey demedim aksam geldi ozur diledi ertesi gun isteyken aradi ozur diledi neyse uzatmadim.. iki gün sonra hayatımın şokunu yasadim esim sosyal medyadan bi kizla konusmus kendini tamamen baska biri gibi tanitmis cinsel icerikli konusmuslar kız da guzel bi kız degildi kıskandigim icin demiyorum gercekten guzel bi kiz degil esimin etkilenecegi bi kız degil yani. Bu ne dedim esime önce niye tlfnumu karistiriyosn diye tepki gosterdi bakti ben alttan almiyorm hemen sarilmaya basladi özurler diledi yalvardi agladi yeminler etti çocuğumun yuzunu gormek nasip olmasinlar falanlar filanlar... ama ben unutamiyorum okuduklarimi face sifresinide vermiyor ama kendide girmiyor cunku telefonunu kırdı bilgisayardanda is yerinde girme ihtimali yok evde zaten ben yanindayim.. ama sifreyi israrla vermiyor nasıl alabilirim ??? (Uzun oldu hakkınızı helal edin )

Hamileyken erkekler cinsellik yaşamaktan korkarlar kendini tatmin etmek istemesini anlayışla karşılayabilirsiniz ama başka bir kızla bu tarz konuşmalar yapması çok çirkin.. Ve bu konuda yapmanız gereken gözünü korkutup tek bir hatasını yakaladığınızda kendini kapının önünde bulacağını söyleyin.. Yani kaybetme korkunuzun olmadığını ve onsuz da yapabileceğinizi bilmesi ve ona göre hareketlerine dikkat etmesini sağlayın.. O sizi kaybetmekten korksun.. Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah.

Hamileyken erkekler cinsellik yaşamaktan korkarlar kendini tatmin etmek istemesini anlayışla karşılayabilirsiniz ama başka bir kızla bu tarz konuşmalar yapması çok çirkin.. Ve bu konuda yapmanız gereken gözünü korkutup tek bir hatasını yakaladığınızda kendini kapının önünde bulacağını söyleyin.. Yani kaybetme korkunuzun olmadığını ve onsuz da yapabileceğinizi bilmesi ve ona göre hareketlerine dikkat etmesini sağlayın.. O sizi kaybetmekten korksun.. Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Zaten tatmin etme konusunu uzatmadim fazla ama ikinci olay cok yıprattı beni bi türlü unutamıyorum tehdit ettim benimde oglunun da yuzunu göremeyeceksin seni babana söyliycem dedim (babasini cok sever ve ona karsi hata yapmaktan cok korkar ) sözler verdi yeminler etti ama icim sogumuyor

Zaten tatmin etme konusunu uzatmadim fazla ama ikinci olay cok yıprattı beni bi türlü unutamıyorum tehdit ettim benimde oglunun da yuzunu göremeyeceksin seni babana söyliycem dedim (babasini cok sever ve ona karsi hata yapmaktan cok korkar ) sözler verdi yeminler etti ama icim sogumuyor
Soğumaz elbet.. Kolay değil.. Biraz gözlemleyin.. Zamanla soğur inşallah.. Daha çok yeni.. Belki de gerçekten pişmandır. Ve bunu ancak zamanla anlarsınız..

Bence şifreyi almayın! Bunu kaldıramamışken başka konuşmalar falan görürseniz daha çok yıkım olucak sizin için. Üstelik hamilesiniz

Tuhafsınız yada bana öyle geldi. Kız güzel veya çirkin olsun ne fark eder? Eşinizin yaptığı en büyük çirkinlik zaten.
Ben cirkinligine ya da guzelligine takmadim zaten ama eşimin etkilenmis olmasi tuhaf geliyor bana.. ben biraz kilo aldigimda bile hemen ikaz eder zayıf ve bakımlı olmami ister hep ama konustugu kisi tam tersi ben ona şaşırdım..

Boşanma lafı geçmemiş fakat kocanızla bir daha sevişebilcek misiniz hastalık kapmak gibi korkularınız yok mu ? Adam aldatmış çünkü.
Rahim kanseri filan olmayın bir de hamilesiniz

İçinizin soğumaması çok normal ama sizin yerinizde olsam uzun bir süre affetmezdim vicdan azabı çektirirdim. Sonuçta siz onun çocuğunu tasiyosunuz eğer bu süreçte uçkuruna sahip cikamiyorsa çocuk istemicek. Karnına dahi dokundurtma yüzunede bakma bakicaksan igrenerek bak hatasını yanlışını kendi anlasın ki bir daha kalkışmasın. Onun burnunu sürtün ama kendinizi çok uzmeyin takmayın çok bebeginizi düşünün siz inşallah bir daha da olmaz.

Ilk mesele mesele bile degil, hamilelikte birliktelik karşılıklı keyfinize kalmis bir sey, ama baskalariyla yazismasi... sanalda da olsa ihanet ihanettir...
Ayrilmaya niyetiniz yoksa ama esinizin sanal seks sohbetlerini okumayi Mideniz kaldirmayacaksa daha fazlasini kurcalamayun, o da o yuzden vermiyordur şifresini, diger yazismalari okuyup iyice tiksinmemeniz icin...

ya yaziklar olsun boyle adamlara.ona de ki aynisini ben yapsam napican soyle napican.boyle sakin kalirmisin beni kendi yerine koy ve bu halimle bana yasattiklarinin hesabini nasil verceksin Allaha diye sor.cocuk dogurmassin olmaz dogurursun yok beyefendiler sabredemez bir uc ay beklemez serefsizligin alasini yapacaklar.
vallahi ben olsam yuzunu gormek istemez aileme giderdim kavga ettik der olayi anlatmaz ama o adami yanima yaklastirmazdim.deyil karnimi ellemek elimi tutamazdi.kaldi ki sifreyi bile vermiyor mus karar senin.icinin sogumamasi cok normal hatta fazla sakinsin yeri gogu oynatip kaybetme korkusu vermen gerekiyor kocana.
babasina soylicem diye tehdit etmen gerksiz olmus senin icin korkmali bu adam.
Allah sabir versin bebegini dusun ve sakin kal sadece bebegin icin ama okocana da yazuklar olsun

ya yaziklar olsun boyle adamlara.ona de ki aynisini ben yapsam napican soyle napican.boyle sakin kalirmisin beni kendi yerine koy ve bu halimle bana yasattiklarinin hesabini nasil verceksin Allaha diye sor.cocuk dogurmassin olmaz dogurursun yok beyefendiler sabredemez bir uc ay beklemez serefsizligin alasini yapacaklar.
vallahi ben olsam yuzunu gormek istemez aileme giderdim kavga ettik der olayi anlatmaz ama o adami yanima yaklastirmazdim.deyil karnimi ellemek elimi tutamazdi.kaldi ki sifreyi bile vermiyor mus karar senin.icinin sogumamasi cok normal hatta fazla sakinsin yeri gogu oynatip kaybetme korkusu vermen gerekiyor kocana.
babasina soylicem diye tehdit etmen gerksiz olmus senin icin korkmali bu adam.
Allah sabir versin bebegini dusun ve sakin kal sadece bebegin icin ama okocana da yazuklar olsun
Benim ailem ve onun ailesi baska sehirde biz baska sehirdeyiz ve aradaki mesafe cok fazla ayni sehirde olsak giderdim zaten.. inan bu dediklerinin hepsini dedim ve o kendinden emin asla taviz vermeyen kendini ezdirmeyen adam karsimda bi cocuk gibi oldu cokk cook yalvardi onu ilk kez boyle gordum

Bende hamileyim son haftalarimdayim hemde toplasan esimle bir elin 5 parmağını geçmemiştir iliskiye gitmemiz hamileligim boyunca hiç böyle bişeye rastlamadim ama sanırım affedemezdim ben çok kırıcı bişey

Back
X