Eşim ve hapis cezası

fun_daca

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
6
0
6
Kocaeli
Merhaba,
Eşime ait 2 bankadan kredi borcu var. Ve bir mobilyacıya ayrı bir şekilde borcumuz var. Mobilya için muhafakat verdi her ay maaşından kesildin diye. Şimdi diğer bankalar bize dava açtı. İkiside başka bir tarihe ertelendi. Ertelenen bir davamızın ikinci duruşmasına çıktı ve haftaya sonuçlanamak için karar verdi. Eşim bu kredi borçlarından hapis cezası yatarmı . Konu ile ilgili bize yardım edebilirmisin. Lütfen..

Merhaba,
Eşime ait 2 bankadan kredi borcu var. Ve bir mobilyacıya ayrı bir şekilde borcumuz var. Mobilya için muhafakat verdi her ay maaşından kesildin diye. Şimdi diğer bankalar bize dava açtı. İkiside başka bir tarihe ertelendi. Ertelenen bir davamızın ikinci duruşmasına çıktı ve haftaya sonuçlanamak için karar verdi. Eşim bu kredi borçlarından hapis cezası yatarmı . Konu ile ilgili bize yardım edebilirmisin. Lütfen..

telaşlanmayın,banka boecu için hapis cezası almaz.prosedür gereği o bilinen kurallar.

öncelikle ALLAH cc yardımcınız olsun inş.

ve bildiğim kadarıyla...

hapis cezasını unutun ilk olarak.

maaşınızdan kesilen birinci borç (mobilyacıya) bittikten sonra dava açan ilk banka için kesinti (icra) yapılır. o da bittikten sonra 2. bankanın borcu için kesinti (icra) yapılmaya başlanır. ve bu kesintiler o ayki maaşınızın 1/4ünü geçemez. maaşınız mesainize göre ise her ay kesinti miktarı değişir. 1000 tl maaş aldığınız ay 250 tl kesinti; 1200 tl maaş aldığınız ay 300 tl kesinti gibi.

(3. icrasını ödeyen biri olarak yazıyorum) :32: :32: :32:

eşiniz iflas filan mı etti ,geçmiş olsun ,neden bu kadar borç ,yani bu raddeye gelene kadar neden ödenemedi ,hadi banka kredileri tamam bir nebze ,fakat mobilyacı ,yani belli ki eşya alınmış ,durum bunları ödeyemeyecek gibiyse mobilya bir lüks değilmidir ..

kusura bakmayın ne yaşadığınızı bilmiyorum ama ,kredi kartı ve kredi ,yada eşya borcu yapanları anlayamıyorum ,para varsa alırsın yoksa almassın ,tamam geçim zor ama ayağını da yorganına göre yani .

banka habire beni arıyor ,limitinizi yükseltelimmi ,adınıza kredi çıktı alacakmısınız fialan filan ,hiçbirini istemiyorum ,hesabımı biliyorum ,ödeyemeyeceğim şeyi neden alayım ..

Back
X