Eşim ve hayat beni çok yıpratıyor

bu adamla hala aynı evde kalma saygısızlığınizi kendinize nasıl yaparsınız?
bakın konu cinsel olarak aci çekmeniz değil konu içgüdüsel olarak bu adamın nasıl bir dağ ayısı olduğunu bilmeniz.
ondan yapamıyorsunuz .
benim 4 sene sevgilisiyle aynı evde yaşayıp seks yapamayan arkadaşım ayrılınca bir aylık tanıştığı adamla yapabildi.
konu siz değilsiniz, her vajinismus böyle değildir ama inanın çoğu böyledir.
bedeniniz ruhunuz kendini korumaya alır
lütfen bir daha bu adamın size dokunmasına izin vermeyin

Küçücük ilcedeyim babam vefaat etti geri dönsem annem çok üzülür herkes soracak ne oldu diye hele arkamdan da konuscaklar isimden de etti beni kendinin maddi durumu iyiydi faturalar onda mutfak bendeydi çalışırken hazır yemek vs de aldim birikimim de azaldı.Donsem çok zor bo hayat beni bekliyor kalsam çabası.Hep birlikte olamamaya bağladım hani orada eksiğim dedim onu yapabilsem böyle olmayacak dedim o yüzden yapıyor dedim ama bana böyle davranan (hele ki ilk zamanlr şiddet de vardı) bı adama zaten cinsel ilişki tramvs iken hiç yaklasamiyorum.İnsan eşini öncelikle sever sonra biraz çekinir belki değil mi?Benim asla öyle değil kesinlikle canavar gibi korkuyorum 30yasimdayim önce korkuyorum insan eşinden korkar mı ya?K.bakmauin çok doluyum cinsellik vs sorun olduğu için arkadaşlarıma da anlatamamistim.Cok doluyum.Yarin o istediği temizlikler nasıl yetişecek üstelik uyuyamadım gerilmekten dusunmekten

Küçücük çocuğun akşam babam beni okuldan aldı demesi gibi işten aldı beni diyorsunuz. Belki geri gönderirim ne ya kargo musunuz siz? Mutfak dolabının perdenin bulaşık makinesinin zabıtası mıymış? Cidden insanlar arkanızdan konuşmasın diye bu onur kırıcı muameleyi mi çekeceksiniz?

Küçücük ilcedeyim babam vefaat etti geri dönsem annem çok üzülür herkes soracak ne oldu diye hele arkamdan da konuscaklar isimden de etti beni kendinin maddi durumu iyiydi faturalar onda mutfak bendeydi çalışırken hazır yemek vs de aldim birikimim de azaldı.Donsem çok zor bo hayat beni bekliyor kalsam çabası.Hep birlikte olamamaya bağladım hani orada eksiğim dedim onu yapabilsem böyle olmayacak dedim o yüzden yapıyor dedim ama bana böyle davranan (hele ki ilk zamanlr şiddet de vardı) bı adama zaten cinsel ilişki tramvs iken hiç yaklasamiyorum.İnsan eşini öncelikle sever sonra biraz çekinir belki değil mi?Benim asla öyle değil kesinlikle canavar gibi korkuyorum 30yasimdayim önce korkuyorum insan eşinden korkar mı ya?K.bakmauin çok doluyum cinsellik vs sorun olduğu için arkadaşlarıma da anlatamamistim.Cok doluyum.Yarin o istediği temizlikler nasıl yetişecek üstelik uyuyamadım gerilmekten dusunmekten
Yahu hala temizlik diyorsun. Dört dörtlük de yapsan bi bahane bulacak zulmediyor sana bu adam. İş dediğin de bulunur. Ayrıca isteyen istediğini söylesin kime ne

bu adamla hala aynı evde kalma saygısızlığınizi kendinize nasıl yaparsınız?
bakın konu cinsel olarak aci çekmeniz değil konu içgüdüsel olarak bu adamın nasıl bir dağ ayısı olduğunu bilmeniz.
ondan yapamıyorsunuz .
benim 4 sene sevgilisiyle aynı evde yaşayıp seks yapamayan arkadaşım ayrılınca bir aylık tanıştığı adamla yapabildi.
konu siz değilsiniz, her vajinismus böyle değildir ama inanın çoğu böyledir.
bedeniniz ruhunuz kendini korumaya alır
lütfen bir daha bu adamın size dokunmasına izin vermeyin
Her seferinde kendi kendime cinselliği halledemiyorum diye böyle oluyor diyorum ama insan ne olursa olsun karısı ağlarken rahatça uyuyabilir mi?Ben değil eşimi birini kırsam düşünür dururum.Cok canım yaniyor iki ünv mezunuyum,hep kadın hakları vs çalıştım kendi dustugum duruma çok üzülüyorum eğitimimi dönüştüğüm kadına acidigimdan belirtip duruyorum yanlış anlamayin

Konu perde değil ki. Adam sizi yıldırmak için her gün başka bir bahaneyle gelir. İstenmediğiniz yerde bulunmayın yoksa ilerisi daha şiddetli olacak. Adam zaten sinyallerini veriyor. Eziyet çekmek için evlenmediniz. Ayrılın ne hali varsa görsün.
Milletin ne dediğinin önemi yok. Yıllar boyu bu adamı çekerek sağlığınızdan olursunuz. Annenizin yanına gidin orada kendinize yeni düzen kurun, kaybettiğiniz özgüven zamanla yerine gelir. Siz kimsenin kölesi değilsiniz.

anneniz asıl bu dağ ayısının size yaptıklarını duysa üzülür , yarın temizlik filan yapmayın valizinizi alın çıkın.
çalışmayan kadına birikiminden mutfak masrafı yaptırmak nedir
çok aradınız mi bu herifi

Her seferinde kendi kendime cinselliği halledemiyorum diye böyle oluyor diyorum ama insan ne olursa olsun karısı ağlarken rahatça uyuyabilir mi?Ben değil eşimi birini kırsam düşünür dururum.Cok canım yaniyor iki ünv mezunuyum,hep kadın hakları vs çalıştım kendi dustugum duruma çok üzülüyorum eğitimimi dönüştüğüm kadına acidigimdan belirtip duruyorum yanlış anlamayin
bakın bu ülkede çoğu kadin cinsellik konusunda başta sorun yaşıyor, biz ciddi kısıtlamalarla buyutuluyoruz.
ama karşımızdaki erkeğe tam bir guven oluşunca kendimizi birakabiliyoruz.
bu hayvana nasıl güvenilir allah aşkına .
siz bosverin eğitimi vs yarın hemen toplayın valizinizi

Nasıl iki üniversite mezunusunuz?
Nerenin kaç yıllık bölümleri bunlar?
Cinsel olarak sorunlarımız var diyorsun ama doktora gittiğinizi okumadım.
Her şeyi buna bağlıyorsunuz ama baştan beri böyleymiş.
Ailemin evine gidersem çok zorlanırım diyorsunuz ama elalemin yüzünüze karşı bile söyleyemeyeceği laflar bu durumdan nasıl daha zor olabilir.
Yukarıdakilerin canı çeker mangal istiyorum ama yapmayalım diyen birine evde yaparım diyorsunuz.
Ailesine de yapsa ya madem bir kilo fazla alıp sorun sizce mutfağın kokması mı?
Ayy daha çok değişik şeyler var ama hepsine bir kılıf olur ne diyeyim daha

Evlenmeden önce hiç belli etmedi mi? Nişanlılıkta tanıyamadınız mı?

Siz evi tertemiz de yapsanız size aynı şekilde zulmü yapacak eşiniz karaktersiz çünkü. Milletin kulağınıza gelmeyecek dedikodusu yüzünden eşiniz olacak insanın hakaretlerine katlanmayın bence. Madem tecrübeniz var iş de bulursunuz. Emin olun zaten herkesin derdi başından aşkın bir iki gün konuşulur unutulur. Bir ömür bu adamla geçmez.

Back
X