• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve hayatı

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Merhaba arkadaşlar,
Canımı sıkan ve bir türlü nasıl bir tavır içerisinde olmam gerektiğini kestiremediğim bir konu hakkında size danışmak, fikirlerinizi almak istiyorum.
İki senelik evliyim, eşimle aramız iyidir, sever sayarız birbirimizi.Fakat sorun şu ki, kendi hayatına çok düşkün. Spor yapıyor haftanın üç-dört günü. Bu yüzden işten sonra yaptığı için eve geç gelir, haftasonları muhakak iki saatini yine spora ayırıyor, tenis grubu var büyük bir grup olduğundan illa ki partner buluyor. Aynı zamanda bir derneğin başkanı, dernek toplantıları oluyor, orada çok aktif. Sonuç olarak, ben yalnızım. Çoğu akşam geç geliyor ve ben artık bu durumla baş edemiyorum. Bulunduğum şehre evlenerek geldiğimden çok fazla çevre oluşturamadım zaten olsa da sürekli ne yapabilirim.Bir erkekle bir bayan bir olmuyor farkındasınız.
Çoğu zaman "eve vakit ayırmıyorsun" diye sızlanıyorum. Ama pek umrunda olduğu söylenemez. Ben illa ki yapmasın evde benimle dursun demiyorum aksine gidip eğlensin ama o kadar abarttı ki. Evi beni ihmal ettiğinin farkına varamıyor, ben sitem edince haklısın diyor, sonra bir bakıyorum yine biriyle sözleşmiş maça gidicek.
Belki böyle okuyunca sıkıntı değil gibi gelebilir, bu sürekli olan bir durum, hayatımız böyle geçiyor. Sonuç olarak ben onun yokluğunu çok hisseder oldum. Söylendiğimde dırdırcı bir tipe dönüşüyorum, sussam gönül razı değil..

Aldatma vs, yok, belki bu ihtimal gelenler olabilir. Ama öyle bir durum yok, eminim.

Sizce ben ne yapmalıyım? Kendi haline mi bırakmalıyım? Yoksa söylenmeye devam mı :)

söylenerek olmaz sonra dırdırcı olursunuz.
biraz vicdandan girseniz yani üzülüyorum sıkılıyorum vakit ayırmıyorsun diye güzelce konuşsanız.

O yokken sen ne yapıyorsun ? Tenis oynamayı biliyor musun ? Bilmiyorsan acilen öğren ve o gruba dahil ol derim.
Eşlerin ayrı hobileri olması güzel ama bazı hobiler ortak olsa daha güzel olur.

Bende oynamaya onunla başladım yani ben yeniyim ama o pro. onun dengi olmadığımdan benimle oynamaktan keyif almıyor. Ben de bu durumda bir şey diyemiyorum.

Tenis e siz de gidin.

Dernekte de onu destekleyin, siz de aktif gorev alin.

Benim anlamadigim nokta, sizinle vakit gecirmeye cok istekli gelmedi bana. Hic beraber vakit gecirmiyorsunuz, yalniz kaliyorsunuz, bu evlilik boyle olmamali. Anladigm kadariyla bu adam disadonuk, sosyal bir hayat yasamayi seviyor, siz nasilsiniz, nelerden keyif alirsiniz?

bazı erkekler maalesef böyle oluyor
mesela kahvehaneye giden erkekler de böyle
alışkanlık yapıyor zamanla ve arkadaş cevresi de mecbur bırakıyor
sende eşin gibi sosyal bişeyler yapabilirsin ona dahil olabilirsin mesela

BEniM esimde bekarken flort donemimizde is cikislari spor salinuna gider bazi aksamlar cikar kosu filan yapardi evlenince yapmaz oldu simdi birlikte bekarken gittigi spor salonuna yazilmayi dusunuyoruz mesela sizde onun aktivitelerine katilmaya calisin bence onun disinda gezmeyi takilmayi yine hep beraber yapiyoruz belki birbirinizden farkli zevklere sahipsiniz bundan kaynaklaniyor biz birbirimizin yapmak istedigi herseyde genelde hep hemfikiriz muhabbet olarakta cok uyumluyuz oyuzden hayati disinda kalma problemim olmadi sizde dahil olun ?

Tenis e siz de gidin.

Dernekte de onu destekleyin, siz de aktif gorev alin.

Benim anlamadigim nokta, sizinle vakit gecirmeye cok istekli gelmedi bana. Hic beraber vakit gecirmiyorsunuz, yalniz kaliyorsunuz, bu evlilik boyle olmamali. Anladigm kadariyla bu adam disadonuk, sosyal bir hayat yasamayi seviyor, siz nasilsiniz, nelerden keyif alirsiniz?

Tenise dediğim gibi gidiyorum ama ben acemi o pro olunca, partner olarak onu kesmiyorum. Dernek iş adamları derneği. Erkeklerin olduğu daha çok yardım kuruluşu tadında. Görev alabileceğim, katılabileceğim bir şey değil, hep erkekler zaten.
Beraber vakit geçiriyoruz tabiki ama o kendisiyle daha çok meşgul. Ben sustukça abartıyor daha da.

Bir erkekle bir bayan neden bir olmuyormuş?

Siz de kendinize uğraşlar bulabilirsiniz. Neden eşinizle birlikte spor yapmıyorsunuz?
İlgi alanınıza göre bir spora, bir hobiye yönelebilirsiniz. Böylece çevre de edinirsiniz.

Hem eşle tenis oynamak çok keyiflidir, siz de öğrenin. Birlikte takılırsınız hem zaman geçirmiş bişeyler paylaşmış olursunuz.

Merhaba arkadaşlar,
Canımı sıkan ve bir türlü nasıl bir tavır içerisinde olmam gerektiğini kestiremediğim bir konu hakkında size danışmak, fikirlerinizi almak istiyorum.
İki senelik evliyim, eşimle aramız iyidir, sever sayarız birbirimizi.Fakat sorun şu ki, kendi hayatına çok düşkün. Spor yapıyor haftanın üç-dört günü. Bu yüzden işten sonra yaptığı için eve geç gelir, haftasonları muhakak iki saatini yine spora ayırıyor, tenis grubu var büyük bir grup olduğundan illa ki partner buluyor. Aynı zamanda bir derneğin başkanı, dernek toplantıları oluyor, orada çok aktif. Sonuç olarak, ben yalnızım. Çoğu akşam geç geliyor ve ben artık bu durumla baş edemiyorum. Bulunduğum şehre evlenerek geldiğimden çok fazla çevre oluşturamadım zaten olsa da sürekli ne yapabilirim.Bir erkekle bir bayan bir olmuyor farkındasınız.
Çoğu zaman "eve vakit ayırmıyorsun" diye sızlanıyorum. Ama pek umrunda olduğu söylenemez. Ben illa ki yapmasın evde benimle dursun demiyorum aksine gidip eğlensin ama o kadar abarttı ki. Evi beni ihmal ettiğinin farkına varamıyor, ben sitem edince haklısın diyor, sonra bir bakıyorum yine biriyle sözleşmiş maça gidicek.
Belki böyle okuyunca sıkıntı değil gibi gelebilir, bu sürekli olan bir durum, hayatımız böyle geçiyor. Sonuç olarak ben onun yokluğunu çok hisseder oldum. Söylendiğimde dırdırcı bir tipe dönüşüyorum, sussam gönül razı değil..

Aldatma vs, yok, belki bu ihtimal gelenler olabilir. Ama öyle bir durum yok, eminim.

Sizce ben ne yapmalıyım? Kendi haline mi bırakmalıyım? Yoksa söylenmeye devam mı :)
Benimki de böyle beni dırdırcı ilan etti hatta. Yatağını ayırıyor beni dırdırımdan kurtarmak için :) benim akıllanmam için. Dur bu işlem işe yararsa yani akıllanırsam sana haber vereyim sen de yatağımı ayır o akıllansın :)))

Ben olsam lesinlikle aynı şartlarda kendime alanlar yaratırdım. Örneğin spora gider ama tenis değil pilates üzerine yoğunlaşırdım. Şehrinizi bilmiyorum ama çok küçük değilse eminim birçok seçeneğiniz vardır.

BEniM esimde bekarken flort donemimizde is cikislari spor salinuna gider bazi aksamlar cikar kosu filan yapardi evlenince yapmaz oldu simdi birlikte bekarken gittigi spor salonuna yazilmayi dusunuyoruz mesela sizde onun aktivitelerine katilmaya calisin bence onun disinda gezmeyi takilmayi yine hep beraber yapiyoruz belki birbirinizden farkli zevklere sahipsiniz bundan kaynaklaniyor biz birbirimizin yapmak istedigi herseyde genelde hep hemfikiriz muhabbet olarakta cok uyumluyuz oyuzden hayati disinda kalma problemim olmadi sizde dahil olun ?

Evet fazla ortak zevkimiz yok bakıyorum da. Gezmeyi seviyoruz ama Ankarayı bilir misiniz? Hep aynı şeyler. Bir zaman sonra o da kesmiyor. bilemedim

söylenerek olmaz sonra dırdırcı olursunuz.
biraz vicdandan girseniz yani üzülüyorum sıkılıyorum vakit ayırmıyorsun diye güzelce konuşsanız.

onu yapıyorum, o an evet haklısın bıdı bıdısı yapıyor. sonra gene aynı tas hamam :/

Ben olsam lesinlikle aynı şartlarda kendime alanlar yaratırdım. Örneğin spora gider ama tenis değil pilates üzerine yoğunlaşırdım. Şehrinizi bilmiyorum ama çok küçük değilse eminim birçok seçeneğiniz vardır.

Benim sıkıntım daha çok onu evde bulamamaktan yana. Yoksa bende kurslar, spor vs bir şekilde kendimi oyalıyorum da. Onun kadar evden kopamıyorum maalesef

Neden bu aktiviteleri beraber yapacagi, calisan, o evi ihmal ettigi icin evde cani sikilmayacak biriyle evlenmeyi tercih etmemis? Bi de baska sehirden seni getirip eve birakmis. Kendi calisiyo spor yapiyo. Sen neden onunla spor salonuna gitmiyisun ya da tenis derslerine baslamiyorsun? Biraz ilerle partner olursunuz iste. Yani kusura bakma da burdan adam sana hizmetcilik yaptiriyo gibi duruyo. Is biraz sende bitiyo aslinda. Biraz daha aktif olmasi gereken sensin.

eşim ve hayatı diye bir şey yok
eşim ve hayatımIZ olmalı En Büyük KK

Bencedee.. Ama resmen artık onun bir hayatı var. Hommate gibiyiz. Akşamdan akşama görüşüyoruz. O da yorgunluktan sızıp kalıyor. Şuanda karşımda aynen sızdı :/ :)

Siz de çok sıkı çalışarak kısa zamanda iyi bir rakip olabilirsiniz kocaniza.. Bende kosu grubuna üyeyim.. iyi koştuğum söylenemez ama takip ediyorum.. çift olarak koşan bir çok insan var.. Spor hem ruhunuza hem bedeninize hemde ozguveninize iyi gelecektir.. sosyalLigi seven birinin asosyal olması biraz zor bi durum.. evde vakit geçirmeyi değilde dışarıda beraber yapabileceginiz aktiviteleri tercih edin.. şaşırtin biraz.. Arkadaslarina da kendinizi sevdirın.. Kendi çevrenizi geliştirmek için bir adım olur.. derneğe üye olun.. görevlerini paylaşın destek olun.. önünü kesmeyın bu konuda sırtını sınazlayin.. başarılı erkeğin arkasındaki kadın olun yani..

Yalnızlığıniza care bulun.. onunda dikkatini çekecektir..

Back
X