EŞİM VE İLGİSİZLİĞİ :(

yol-cu-94

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
230
99
18
31
merhaba arkadaşlar..
evleneli 10 ay oldu eşim bana karşi çok ilgisiz sorsan çok seviyor ama gelip beni kendi içinden gelerek öpmüyor sarılmıyor hele dudaktan öpmeyi hiç sevmiyor kendisi öyle söylüyor.. ama nişanlıyken öyle değildi ayrılmazdı peşimden ben nereye o oraya.. çok kıymetliydim çok değerliydim.. evlendik 8 ay vajinismustum yani ilişkiye giremedik 2 ay oldu çözüleli ne zaman sorsam neden ilgisizsin diye ya vajinismus yüzünden der yada senden bana sıra gelmiyor ki der... ben ona çok ilgi gösteriyorum öpüyorum sarılıyorum hep böyleyim biliyorum çok fazla üstüne düşüyorum ama engel olamıyorum kendıme oda artık bunaldığını söylüyor ilgiden bir kadın için çok acı birsey.. bu ilgisizliği bende kıskançlığa dönüştü tanıyamuyorum kendimi saçmasapan kıskanmalar yapıyorum tv daki oyunculardan marketteki kasiyerlerden yoldan geçen insanlardan bile kıskanır oldum ama biliyorum kı hepsi onun ilgisizliğinden.. napmam gerekiyor kendimi nasıl törpülüycem 1 saat önce tartıştık yine ağladım karşısında bıktım ilgisizliğinden diye sinirleniyorum sakınleşemiyorum yıkıyorum apartmanı oda sinirleniyor nolur yardım edin deli durumuna düşüyorum eşimin gözündede nasıl düzeltirim kendimi onun gözünde nasıl saygın olabilirim nasıl DEĞERLİ olabilirim ona uzak davranarak mı?
KIZLAR BİRSEYLER DEYİN LÜTFEN

Kendinizi biraz geri çekin belki de gerçekten sizin aşırı ilginiz yüzünden size ilgi göstermeye fırsat bulamıyordur... Geri çekip bekleyin belki düzelir... Kasiyere kadar kıskanmak nedir yahu kendinize gelin ...

Öncelikle şurda bi dur bakalım! ne demek onun gözünde saygın olmak??? Sen kendine saygını sevgini ilgini yitirmişsin eşinden saygı sevgi ilgi bekliyorsun. Öncelikle " herşey seninle başlar" kitabını okumanı öneririm.

Kıskanmak konusuna gelecek olursak kadın dediğin 4 4 lük adamı ancak kıskanır milletten. Odun kaba ilgisiz bi adamı niye kıskanayım alıcısına hayırlı uğurlu olsun

Sadece sarilip opmuyor diye mi apartmani yiktiniz? Her konuda mi ilgisiz sohbet muhabbet yok mu hic aranizda? Ben esime sarılinca beni itiyosa o bana geldiginde de ben onu itiyorum. Bana sarıl beni öp gibi seyler soylemekten hoslanmiyorum empati yapiyo en azindan boyle.

baska bi ugras bul kendine biraz uzak dur ondan

Aynı sorunu yaşıyorum on bir yıldır be senı çok iyi anlıyorum bir süre sonra sende artık savaşmaktan bıkıp onun gibi ilgisiz olacaksın az önce bu başlığı açmak için girdim ve senın başlığını gördüm çok mutsuzum ilgisizlik cinsel isteksizlik her şey var geçen gün cebine not koydum seni seviyorum diye hiç bir tepki YÖK vallahi unutmuşum az önce aklıma geldi sinirden uyuyamadım inanmazsınız güzelim ama bunu hiç kocamdan duymadım becerikliyim hiç kocamdan duymadım espiriliyim hiç kocamla şakalaşamadık cidden ev arkadaşlığımdan öte gidemedim aslında normal sanıyordum her şeyi burada yazanları görünce anaormal olduğumuzu anladım en azından cinsel hayat kısmında iki çocuğum var dışarıdan asla kötü bir evlilik değil ama bu yaşa geldim hala beğenilmek hoş söz duymak arzulanmak sahiplenilmek istiyorum bunlar olmadan da ölücüm sanırım ya da evlatlarıma takıp kötü kaynana olucam

ay inanmıyorum ya ben de bir tek biz böyleyiz sanıyordum.. ya bide 1 yıllık evliyiz alt tarafı ya.. hadi benimki öyle benim kadar çok olmasa da öper sarılır kadın olarak hep ilgi bekliyoruz o ayrı da ben cinsel isteksizliği anlayamıyorum

Herkesw merhaba aynı dert bende de var.Ama stres oluyorum böyle,hep içime atıyorum ve hayattan zevk alamıyorum.Bi öneri lâzım.Beklentimi en aza indirmem lazım ama bunları nasıl başaracagımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…