- 14 Şubat 2017
- 230
- 99
- 18
- 31
merhaba arkadaşlar..
evleneli 10 ay oldu eşim bana karşi çok ilgisiz sorsan çok seviyor ama gelip beni kendi içinden gelerek öpmüyor sarılmıyor hele dudaktan öpmeyi hiç sevmiyor kendisi öyle söylüyor.. ama nişanlıyken öyle değildi ayrılmazdı peşimden ben nereye o oraya.. çok kıymetliydim çok değerliydim.. evlendik 8 ay vajinismustum yani ilişkiye giremedik 2 ay oldu çözüleli ne zaman sorsam neden ilgisizsin diye ya vajinismus yüzünden der yada senden bana sıra gelmiyor ki der... ben ona çok ilgi gösteriyorum öpüyorum sarılıyorum hep böyleyim biliyorum çok fazla üstüne düşüyorum ama engel olamıyorum kendıme oda artık bunaldığını söylüyor ilgiden
bir kadın için çok acı birsey.. bu ilgisizliği bende kıskançlığa dönüştü tanıyamuyorum kendimi saçmasapan kıskanmalar yapıyorum tv daki oyunculardan marketteki kasiyerlerden yoldan geçen insanlardan bile kıskanır oldum ama biliyorum kı hepsi onun ilgisizliğinden.. napmam gerekiyor kendimi nasıl törpülüycem 1 saat önce tartıştık yine ağladım karşısında bıktım ilgisizliğinden diye sinirleniyorum sakınleşemiyorum yıkıyorum apartmanı oda sinirleniyor nolur yardım edin deli durumuna düşüyorum eşimin gözündede nasıl düzeltirim kendimi onun gözünde nasıl saygın olabilirim nasıl DEĞERLİ olabilirim ona uzak davranarak mı?
KIZLAR BİRSEYLER DEYİN LÜTFEN
evleneli 10 ay oldu eşim bana karşi çok ilgisiz sorsan çok seviyor ama gelip beni kendi içinden gelerek öpmüyor sarılmıyor hele dudaktan öpmeyi hiç sevmiyor kendisi öyle söylüyor.. ama nişanlıyken öyle değildi ayrılmazdı peşimden ben nereye o oraya.. çok kıymetliydim çok değerliydim.. evlendik 8 ay vajinismustum yani ilişkiye giremedik 2 ay oldu çözüleli ne zaman sorsam neden ilgisizsin diye ya vajinismus yüzünden der yada senden bana sıra gelmiyor ki der... ben ona çok ilgi gösteriyorum öpüyorum sarılıyorum hep böyleyim biliyorum çok fazla üstüne düşüyorum ama engel olamıyorum kendıme oda artık bunaldığını söylüyor ilgiden

KIZLAR BİRSEYLER DEYİN LÜTFEN