Esim ve internet

Ben onceden girildiyse oyle cikiyor diye biliyorum.mesela birderdim var yazacam B ye basinca altta hemen tamami cikiyor.
Bu siteler benim telefinumdada cikiyor arkadasimdada cikiyor.mesela google da sanal sohbet yaziyorum altinda parantez icinde mavi renkte aynisi yaziyor

Peki bi ekran goruntusu atabilir misiniz?
Su an evde degilim aksam atabilirim.google da sanal sohbet yaziyorum o sitenin altinda parantez icinde mavi renkte aynisi cikiyor benim telefondada esimin telefonunda da

Tarayıcınıza göre değişir bu . Bazen girdiğin siteler ilk sırada ve renkli çıkar, girmediklerin de alta doğru siyah ve ya da
başka renkte çıkar.
Bazende bütün cerezleri ve geçmişi silseniz dahi ilk harfi girdiğinizde en çok aranan kelimeler çıkar. Tabi geçmiş silinmisse önceden arayanlar çıkmaz.

Su an evde degilim aksam atabilirim.google da sanal sohbet yaziyorum o sitenin altinda parantez icinde mavi renkte aynisi cikiyor benim telefondada esimin telefonunda da

Peki sizin telefonunuzda da aynisi cikiyorsa o zaman siz de girmissiniz bu sitelere? Yok eger girmememisseniz esinizden neden supheleniyorsunuz? Ikinizde de aynisi cikiyor? Bu mantikla dusunsen rahatlarsin biraz..

Aynı kardeşimde böyle,kendinede eşinede hayatı Zindan ediyor.adam tuvalete girerken bile dakika tutuyor ,biraz geç çıksa naptın okadar içerde diye kavga çıkarıyor.kardeşimin kocası eşime dert yanmış beni kendinden soğutuyor artık bıktım demiş.sonuna kadar haklı.kardeşimi boşasa yeridir.aynen sizide öyle ,bence kocanız boşamalı.evlilik değil bu çünkü kölelik.

Bu siteler benim telefinumdada cikiyor arkadasimdada cikiyor.mesela google da sanal sohbet yaziyorum altinda parantez icinde mavi renkte aynisi yaziyor
Yok onu demedim tabikide aramak istediginiz seyin basharfini yazinca alt alta siraliyor illa daha once girmis olmak lazim degil ama.eger ne arama yaptiysan daha once mavi renk yazi seklinde girdigin tikladigin sitelerin ismi cikiyor.
Eger baska bi durum yoksa burda bazilarin dedigi gibi mor felan olur diye.
Esim girmis mi diye soruyosan evet daha once girilmis.

Ustelik eger girilmediyse siyah oluyor.bi siteye gir.sonra kapatip tekrar ac google bu sefer baska yaz ozmn girdigin mavi suanki yazdigin siyah olur.

Ustelik eger girilmediyse siyah oluyor.bi siteye gir.sonra kapatip tekrar ac google bu sefer baska yaz ozmn girdigin mavi suanki yazdigin siyah olur.
Tamam oyle oluyor ama neden bende oluyor o zaman anlamadim kafayi yemek uzereyim

Peki sizin telefonunuzda da aynisi cikiyorsa o zaman siz de girmissiniz bu sitelere? Yok eger girmememisseniz esinizden neden supheleniyorsunuz? Ikinizde de aynisi cikiyor? Bu mantikla dusunsen rahatlarsin biraz..
Hayir girmedim ne isim olur benim

olay ne tam bilmiyorum ama girimeyen mavi, girilen mor renkte olur. işkillendiysen siteye tıkla nick yerine tıkla bakalım nick kullanılmış mı

google a neden sanal sohbet yazıyorsun ki sen:KK51::KK51::KK51:

bilgisayara belki başkası girmiştir internet geçmişinde çıkıyo olabilir. eğer nick yoksa dert etme bence
Bilgisayara kim neden girsin ki benim anlayamadigim benim telefonumda neden cikiyor bide arkadasimin telefonunda neden cikiyor internet gecmisinde yok nicte yok anlamadim mavi renk neden oluyor

Valla burdaki yorumlardan pek anlamiyacan galiba girildimi girilmedimi cunku kimisi mor diyor benim gibi mavi diyen de var.
yapacagin tek sey esine sorcan ama reddetme ihtimali cok yuksek oldugundan yine bilemiyecen.
bide ben yazmadim kendi cikti diyosun ki kesinlikle daha once girilmis.yani tiklanmis ama belki siteye girmek icin tekrar tiklamadi yada safyada kactane adres cikiyosa hepsine bakacaksin nick yazan yere.

Valla burdaki yorumlardan pek anlamiyacan galiba girildimi girilmedimi cunku kimisi mor diyor benim gibi mavi diyen de var.
yapacagin tek sey esine sorcan ama reddetme ihtimali cok yuksek oldugundan yine bilemiyecen.
bide ben yazmadim kendi cikti diyosun ki kesinlikle daha once girilmis.yani tiklanmis ama belki siteye girmek icin tekrar tiklamadi yada safyada kactane adres cikiyosa hepsine bakacaksin nick yazan yere.
Az once kendi telefonuma yandex yukledim ordada chat,sanal sohbet yazdigimda yine mavi yaziyor kafayi yemek uzereyim

Az once kendi telefonuma yandex yukledim ordada chat,sanal sohbet yazdigimda yine mavi yaziyor kafayi yemek uzereyim
Ay takma kafaya niye ugrasiyosunki girdiyse gecmise baktigindada gorurdun.
girdiyse napcaksin ki.illada ogrencem diyosan esine sor verdigi cevabada ya inan.yada supheleniyosan bisey deme kontrol et.bu kadar mesgul etme bunla kendini.

Back
X