Benim sevgilim boydan boya rustu. Ne olacak yani rus olunca?
Ben de onumuzeki ay ukraynaya gidecegim... vizesiz,cicek gibi,insanlari nazik bir memleket iste. Neden rus deyince insanlarin aklina hayat kadinlari geliyor? Bu bakis acisina uyuz oluyorum. Oysa rus kadini ne kadar gucludur. Kadinin Calisma oraninin en yuksek oldugu ulkelerden biri. Bir otobuste , Cop arabasinin arkasinda kadin gormek normal birsey ruslar icin. Cunku evi cekip cevirenin genelde kadin oldugu bir toplum, Biraz bizim karadeniz kadinlari gibi-onlarda da bir karadenizlik var zaten.
Konuya gelirsek,icine bir suphe düştüyse elbet didikle. Telefonunu kurcala, bahsettigi fuar mi her ne haltsa onu ogren var mi yok mu, maillerine falan bak - ise dair herhangi birsey var mi...
Ama su da bir gercek ki eger senin kocan insan degilse, gozu acsa, uckuru icin baska kadinlarin pesinden kosacak biriyse "ankaraya anlasma yapmaya gidiyorum' der, pavyonda parasini ezer. Ya da alakasiz bir sehre hayali cenazeye gidiyorum diye cikar, eskortla gününü gün eder sen de 'canım benim,cok üzüldü arkadasinin vefatina' der adama ekstradan iyi davranirsin
Yani bir insanin aldatmasi icin ulke sinirini asmasina gerek yok.
*lviv bileti cok da pahalli sayilmaz. Skyscanner sitesine gir bak bakalim en ekonomik kac liraya alabilirsin? Pasaporta da ihtiyac yok bir yeni kimlikle gidilen yer zaten. Emrivakiye emrivakiyle karsilik verebilirsin.