Eşim ve iş gezisi

O çok abarttı. Cidden otelin çoğunu rustu ve hepsi bebek gibiydi. Oda bende şaşırdık zaten. Sanki güzellik yarışması oteline gelmiş gibiydik. O abarttı sürekli dile getirdi şöyle güzel böyle güzel. Arkadaşları arayınca yengenizlr bozuştuk çünkü otel böyle böyle makara yaptı. Ben de sonunda dayanamayıp tartıştım. Oda haklısın diyip özür diledi ama hissettiğim duygular bana kaldı

Bak güzelim sen bize kızıyorsun ama cidden bir erkek karısına böyle davranmamalı, davranamaz. Güzel kadın görünce gözdür kayar, ben bile bakıyorum bazılarına maşallahları var. Ama benim kocam kalkacak da birilerine telefonda bu şekilde diğer kadınları anlatacak, ben de susup dinleyecem. Orda tartışma çıkmaz, bırakırım iki çocuğu başına çeker giderim anında. Ondan sonra rus bir hatun mu buluyor, çocuklarla mı cebelleşiyor zerre ilgilendirmez beni. O zaman bu tepkileri veremediğiniz için şimdi tepenize çıkıp tatile kadar vardırıyor işi, üstelik iş gezisi kılıfıyla. Siz de güvenmediğiniz bir adamla, güvensiz, huzursuz, her an bir şey yapacak, her an aldatılacak duygusuyla yaşıyorsunuz. Benim kızdığım nokta bu açıkçası. Kadınların kendini bu duruma düşürmesi, kocası aldatmasın diye kırk takla atması.

Bak güzelim sen bize kızıyorsun ama cidden bir erkek karısına böyle davranmamalı, davranamaz. Güzel kadın görünce gözdür kayar, ben bile bakıyorum bazılarına maşallahları var. Ama benim kocam kalkacak da birilerine telefonda bu şekilde diğer kadınları anlatacak, ben de susup dinleyecem. Orda tartışma çıkmaz, bırakırım iki çocuğu başına çeker giderim anında. Ondan sonra rus bir hatun mu buluyor, çocuklarla mı cebelleşiyor zerre ilgilendirmez beni. O zaman bu tepkileri veremediğiniz için şimdi tepenize çıkıp tatile kadar vardırıyor işi, üstelik iş gezisi kılıfıyla. Siz de güvenmediğiniz bir adamla, güvensiz, huzursuz, her an bir şey yapacak, her an aldatılacak duygusuyla yaşıyorsunuz. Benim kızdığım nokta bu açıkçası. Kadınların kendini bu duruma düşürmesi, kocası aldatmasın diye kırk takla atması.
En begendigim yorum.

Peki is bu duruma kadar gelmis. Bu noktadan sonra nasil davrancak konu sahibi?

Merhaba arkadaşlar, eşim 1 ay önce yurt dışında bir firma ile anlaşma yapacağını ve 3 gün iş seyahatinde bulunacağını söyledi. Buraya kadar tamam. Gidiş tarihi ve gideceği yer bugün belli oldu bende film koptu. Nedeni de ukrayna ya lviv şehrine gidecekmiş. Şimdiye kadar defalarca sordum nereye gideceğini ağzının ucuyla geveledi hiç düzgün cevap vermedi. Birde zaten kendisi her Türk erkeği gibi Rus ve Ukrayna kızlarına büyük bir beğeni içinde ki bir kaç sefer tartıştık bu konuda,.., (tatil yerlerinde)
Gideceği yeri öğrenince tepki verdim gidemezsin dedim, iş için olduğuna inanmıyorum iç güdülerim o yönde..
Şimdi ben ne yapayım bırakayım gitsin hiç sesimi çıkarmayayum mı yoksa... Ne yapayım şaştım kaldım ya☹
Hafta sonu hangi firma ile ne anlaşması yapabilirler diye düşünmedim değil. Ayrıca seyahat programları oluşturulurken destinasyonlar zaten bellidir. Son birkaç gün kala size ilan etmesi beni de düşündürmedi değil...

Başından beri adamın günahını mı alıyoruz diye yorumsuz takip ettim. Ama böyle iş gezisi mi olur? Hem haftasonu hem vize isteyen polonyaya ukraynadan geçiyorlar. Ee ukrayna polonya arasındaki gümrükte vize sormayacaklar mı?

Başından beri adamın günahını mı alıyoruz diye yorumsuz takip ettim. Ama böyle iş gezisi mi olur? Hem haftasonu hem vize isteyen polonyaya ukraynadan geçiyorlar. Ee ukrayna polonya arasındaki gümrükte vize sormayacaklar mı?
Trende tuvalete saklancaklar herhalde gümrüge geldiklerinde:) Bana da cok tuhaf geldi bu hikaye. Is gezisiyse sadece her sey neden bu kadar sakli gizli. Ben olsam ortaya cikarincaya kadar ugrasirdim.

Ne yaparsa yapsın böyle kontrol ederek evlilik mi olur .🤷‍♀️
Cinsel hastalıklardan bahsedin baari 🤣

Eşimle konuştum içimdekileri dışa vurdum iş için gittiğini böyle bir şeyi nasıl düşünürsün dedi. Yapmak istesem Burda da yaparım dedi evet yapar ruhum duymaz ama bir arkadaşın dediği gibi oraya gitmesi ayrı bir şey.. Neyse aslında polonya ya gidiceklemiş polonyoya direk gitmek hem çok pahalı hemde vize istiyorlarmış diye bunlarda Rusya ordan trenle polonya yapıcaklarmış. Gideceğiniz firmayı söyle diyorum kaçak kaçak cvp veriyor net bir şey söylemiyor biraz üstüne gidince tartışma çıkartıyor....

Bu nasıl iş,Rusya'dan gidince Rus vatandaşı olmuyor yine Türk vatandaşı,vizesiz mi geçiriyorlar ? Cevap da vermemiş sorunuza bildiğiniz kaçamak için gitmek istiyor,sakın kanmayın.Hatta yerinizde olsam dava bile açarım.

O zaman kavga ettik küstük uzun bir süre konuşmadım ama ortada aldatma yokken bu aptalca davranışı yüzünden evi terk etmek de bana korkaklık geliyor açıkçası. O evin kapısı nasıl kapıki sadece akılsız davranışı yüzünden çıkıkıp gidiliyor ondan sonrada ota Bo... Herşeye vur kapıyı çık. Benim tarzım değil... Ben eşimi bırakıp gitmek yerine savaşmayı çözmeyi yeğliyorum. Sorunda bu iş gezisinin mekanı ve kaçak cevap karı. O zaman şimdide bu belirsizlik yüzünden vurup kapıyı çıkayım gideyim. İki kişinin arasında diyoloğu iletişimi bilmeden böyle bir yorum yapmayın bence. Kimi asar keser kimi affeder kimi umursamaz kimi görmezden gelir.... Vs vs herkez in çözümü başkadır..

O zaman kavga ettik küstük uzun bir süre konuşmadım ama ortada aldatma yokken bu aptalca davranışı yüzünden evi terk etmek de bana korkaklık geliyor açıkçası. O evin kapısı nasıl kapıki sadece akılsız davranışı yüzünden çıkıkıp gidiliyor ondan sonrada ota Bo... Herşeye vur kapıyı çık. Benim tarzım değil... Ben eşimi bırakıp gitmek yerine savaşmayı çözmeyi yeğliyorum. Sorunda bu iş gezisinin mekanı ve kaçak cevap karı. O zaman şimdide bu belirsizlik yüzünden vurup kapıyı çıkayım gideyim. İki kişinin arasında diyoloğu iletişimi bilmeden böyle bir yorum yapmayın bence. Kimi asar keser kimi affeder kimi umursamaz kimi görmezden gelir.... Vs vs herkez in çözümü başkadır..

Evi değil oteli terketmekten bahsettim, evimi niye terkedeyim, onu koyarım kapıya. Aynen ben iletişimi bilmiyorum siz biliyorsunuz. O yüzden sorunlu olan evlilik benimki zaten, sizinki değil.

Aldatacak olan her halükarda aldatır..
Tabii zaman ve mekanın müsait olması da bu durumun yaşanmasına zemin hazırlar. Kıskançlık doğamızda var ve aldatılma korkusunun kendine ve karşındakine olan güvenle ilgisi yok.Ben sizin yerinizde olmuş olsam birlikte gitmeyi teklif ederim sonuç olarak teklifimi kabul etsede etmese de giderim.

Ben genel bir cevap yazayım, evet aldatacak adam her şekilde aldatır. Kaçışı yok ama bazı şey kerede bile bile lades demek.. Yani su testisi su yolunda kırılır.. Ben buraya arada kaldığım durumu yazdım çoğunuz suçlamaya kalktı yok güveniyorsan niye evlisin vs vs..
Soruyorum size evlilikler 4 4 lük mü hiç mi çatırdma olmuyor karşılıklı güvenler sarsılıyor aldatılıp affedilmiyor.. O zaman güzel ülkemin güzel insanları pek Bi mesut bahtiyar maşallah..
Herkes çok yargılayıcı konuşuyor öyle konuşacağını za bence iyile araştır yada bırak kendi haline... Sende git, gideceği yeri net öğren vs vs denilinebilir....(ki diyenler oldu da) ne diyim herkes çok güveniyor kocasına Bi ben güvenmiyorum kuşkuluyum demek...
çok arkadaşım var oradan kimi evli barklı kimi bekar ama inanın biz türklerden daha az namusları var diyemez kimse,belkide birçok insandan daha namuslular neden insanların bu halka karşı bu kadar ön yargısı var bilmiyorum ama bence gereksiz kendinizi yiyorsunuz..sizinde dediğiniz gibi yapacak olan her koşulda yapar beş dakikada sizi yan odanızda bile aldatabilir ondan böyle gereksiz konularla hayatı kendinize zindan etmeyin bence...

Eşinizi tanımanız lazım. Ben olsam gözüm kapalı git derim sorgulamam mesela. Öyle bir düşünceniz varsa zaten güven eksikliği var sizde. O zaman gitme deyin. Ya da sizde gidin

eşiniz sizi aldatmasa da o ülkeye gitmekle aldatmış kadar mutlu olacak
bu erkelerın yapsında var
birbirlerini gaza getiriyorlar ,

Merhaba arkadaşlar, eşim 1 ay önce yurt dışında bir firma ile anlaşma yapacağını ve 3 gün iş seyahatinde bulunacağını söyledi. Buraya kadar tamam. Gidiş tarihi ve gideceği yer bugün belli oldu bende film koptu. Nedeni de ukrayna ya lviv şehrine gidecekmiş. Şimdiye kadar defalarca sordum nereye gideceğini ağzının ucuyla geveledi hiç düzgün cevap vermedi. Birde zaten kendisi her Türk erkeği gibi Rus ve Ukrayna kızlarına büyük bir beğeni içinde ki bir kaç sefer tartıştık bu konuda,.., (tatil yerlerinde)
Gideceği yeri öğrenince tepki verdim gidemezsin dedim, iş için olduğuna inanmıyorum iç güdülerim o yönde..
Şimdi ben ne yapayım bırakayım gitsin hiç sesimi çıkarmayayum mı yoksa... Ne yapayım şaştım kaldım ya☹
Sanırım eşinize karşı bi güven sorunu var . Açıkçası aldatacak adam Türkiye'de de gayet rahat yapar. Benim eşim sık sık gider hem şehir dışına hem yurt dışına ama aklıma bi kere kötü bişey gelmedi .bazen aylarca yalnız kalırım. Ben eşim beni seviyor asla aldatmaz demiyorum , eşim beni sevmesede aldatmaz çünkü aldatmak ahlaki bir durumdur. Böyle bir ahlaksızlığı yapacak bi adam değil başta kendine bunu yapmaz.
Siz bu iş seyahatinden önce güven sorununuza çözüm aramalısınız umarım bulursunuz

Eşiniz size yeteri kadar güven verememiş, gezi için de net cevaplar verememiş. Ben olsam kesinlikle gitmesine karşı çıkardım. Erkeklerin çok olduğu bir şirkette çalıştım ve bu konu açılmıştı orda. Neredeyse yüzde 90 ı eşimin haberinin olmayacağını bilsem kesin aldatırdım diyordu. Ve bunu iş arkadaşlarının yanında çekinmeden, sanki bir marifetmiş gibi söylüyorlardı. Başka çalıştığım bir firmada ise sık sık Rusya’ya toplantılara gidiliyordu. Orada da evli arkadaşların eşlerini aldattığına tanık olduk. Ofiste de görseniz karısını çok seviyor sanarsınız. Aşkımlar canımlar havalarda uçuşuyor. Masasında düğün fotoğrafları duruyor.
Bu konuda, özellikle Rusya ve Ukrayna’ya gitme konusunda erkeklere hiç güvenmiyorum. Ben kocama güveniyorum vs vs lafları bana boş geliyor. En iyi ihtimalle striptiz kulüplerinde kucak dansı yaptırıyorlardır.
Bu onlar için şöyle bir şey bence: almanyaya gidip bira içmeden dönmemek, praga gidip gece kulübüne gitmek ya da amsterdamda ot çekmeden dönmemek gibi.

Eşiniz size yeteri kadar güven verememiş, gezi için de net cevaplar verememiş. Ben olsam kesinlikle gitmesine karşı çıkardım. Erkeklerin çok olduğu bir şirkette çalıştım ve bu konu açılmıştı orda. Neredeyse yüzde 90 ı eşimin haberinin olmayacağını bilsem kesin aldatırdım diyordu. Ve bunu iş arkadaşlarının yanında çekinmeden, sanki bir marifetmiş gibi söylüyorlardı. Başka çalıştığım bir firmada ise sık sık Rusya’ya toplantılara gidiliyordu. Orada da evli arkadaşların eşlerini aldattığına tanık olduk. Ofiste de görseniz karısını çok seviyor sanarsınız. Aşkımlar canımlar havalarda uçuşuyor. Masasında düğün fotoğrafları duruyor.
Bu konuda, özellikle Rusya ve Ukrayna’ya gitme konusunda erkeklere hiç güvenmiyorum. Ben kocama güveniyorum vs vs lafları bana boş geliyor. En iyi ihtimalle striptiz kulüplerinde kucak dansı yaptırıyorlardır.
Bu onlar için şöyle bir şey bence: almanyaya gidip bira içmeden dönmemek, praga gidip gece kulübüne gitmek ya da amsterdamda ot çekmeden dönmemek gibi.
Katılıyorum size bende bekarken çalıştığım bir şirkette eşlerini aldatan ve bunu makara yapan bir kaç erkeğe şahit olmuştum. Dediğiniz gibi kulaktan kulağa yayıldı. O zaman midem bulanmıştı.. Ondanmıdır nedir nedense erkeklerin geneline karşı güvensizlik oluştu bende. Eşimle böyle bir şey yaşamadım ama yaşamayacapım anlamına gelmez. Evet yapmak istese her yerde yapar ama böyle kaçak cvolarla oraya gitmesine izin veremem. Bile bile lades demem

Back
X