- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.765
- 598
O çok abarttı. Cidden otelin çoğunu rustu ve hepsi bebek gibiydi. Oda bende şaşırdık zaten. Sanki güzellik yarışması oteline gelmiş gibiydik. O abarttı sürekli dile getirdi şöyle güzel böyle güzel. Arkadaşları arayınca yengenizlr bozuştuk çünkü otel böyle böyle makara yaptı. Ben de sonunda dayanamayıp tartıştım. Oda haklısın diyip özür diledi ama hissettiğim duygular bana kaldı
Bak güzelim sen bize kızıyorsun ama cidden bir erkek karısına böyle davranmamalı, davranamaz. Güzel kadın görünce gözdür kayar, ben bile bakıyorum bazılarına maşallahları var. Ama benim kocam kalkacak da birilerine telefonda bu şekilde diğer kadınları anlatacak, ben de susup dinleyecem. Orda tartışma çıkmaz, bırakırım iki çocuğu başına çeker giderim anında. Ondan sonra rus bir hatun mu buluyor, çocuklarla mı cebelleşiyor zerre ilgilendirmez beni. O zaman bu tepkileri veremediğiniz için şimdi tepenize çıkıp tatile kadar vardırıyor işi, üstelik iş gezisi kılıfıyla. Siz de güvenmediğiniz bir adamla, güvensiz, huzursuz, her an bir şey yapacak, her an aldatılacak duygusuyla yaşıyorsunuz. Benim kızdığım nokta bu açıkçası. Kadınların kendini bu duruma düşürmesi, kocası aldatmasın diye kırk takla atması.