- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi NightStalker
-
İyi de bunlar resmen alerji belirtileri yahu??
Oda bişey mi
Ben resmen atak geçirdim 4 defa
Birden bire başlayan kaşıntı kızarıklık dudak ve gözlerimde şişmeyle acillik oldum.Yediğim serumların sayısı belli değil.Acildeki dr neye alerjin var bulunması lazım,solunumunuz durabilir araştırma hastanesine gidin dedi.Gittim bende.Ürtiker bu ya şu ilacı 3 ay iç diyip gönderdiler beni.
Geçmiş olsun öncelikle.. 1-2 sene önce aynı dediğiniz durum babamdada vardı. Bu sorun yüzünden gezmedik doktor bırakmadı, sürekli ilaç kullandı. En son bir doktor psikolojik bir durum olduğunu, sinir ve stresten kaynaklandığını söyledi. Gerçektende öyleymiş. Psikiyatriste gidip onun verdiği bir-iki ilacı kullanınca düzeldi. Belki sizinde böyle bir durumdur..
Dogru olabilir. Görümcem bir yil boyunca bu illatle ugrasti. Sonra sonuc kurdesen. Stresten ve yedigi baharatli yagli seylerden oluyormusŞöyle ki bunu araştırması gerekiyor. Çünkü eşim diyor ki boğazım tıkanıyo bazen kusuyorum gögusüm sıkışıyo adam da diyo ki onlarla alakası yok sen kurdaşensin iyi ama bu nerden geliyor karaciğerde mi problem nerede yani öyle uzaktan bakıp sende bu var al şu ilacı demesi biraz saçma oldu
Özel bir hastane de alerji doktoru buldumSonra ne oldu ?
Uyuz olabilir erkek kardesimde vardı aylarca kasındı gitmedigi dr kalmadı en sonunda iyi bir dermotolog uyuz dedi oda bikini bolgesine bakıp teşhıs koydu ilk once esinizin camasırlarını ayrı yıkayın sakın sakın cocuklar ve sizinkiyle yıkamayın carsafı yorganı yastıgı ne varsa ayırınArkadaşlar selam konuyu nereye açmam gerektiğini bilemedim. direk konuya giriyorum eşimin yaklaşık 3 aydır kaşıntı problemi var. Şöyle ki her akşam deli gibi kaşınıyor kaşındıkça kabarıyor her yanı bazen kafası bile. harita gibi oluyor tüm vücudu. Bugün randevusu vardı Antalya eğitim ve araştırma hastahaneside. Biz kan verir diye düşünürken bu uzaktan hastalığı çözebilen adam eşime kurdaşensin sen, şu ilacı al demiş yollamış eşimi. eşimin de ise gitmesi gerekiyordu çok üstüne düşmemiş. Tamam kurdasen de neyden kaynaklanıyor bu bunu araştırması gerekmez miydi ? şimdi o ilacı kullanacak geçmezse özel hastahaneye gidicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?