Eşim ve kaşıntıları

eşinizin alerjisi var.
immunoloji bölümüne gitsin. antalya tıp fakültesi iyi diye biliyorum.
nelere alerjisi olduğunu çözerseniz sıkıntı yaşamazsınız.

yediği, içtiği bir şey, aldığı nefes, yattığınız yatak yorgan bile tetikleyebilir.

stres bağışıklık sistemini zayıflatır. bu sebeple alerjiler de stres dönemlerinde atağa geçer.

Geçmiş olsun.
Kurdeşen tanısı bakılarak konulur, kan testine ihtiyaç yoktur.
Eşinizin gittiği kişi cildiye doktoru ise deri hastalıkları uzmanlık alanı olduğu için görerek anlamıştır.

Geçmiş olsun öncelikle.. 1-2 sene önce aynı dediğiniz durum babamdada vardı. Bu sorun yüzünden gezmedik doktor bırakmadı, sürekli ilaç kullandı. En son bir doktor psikolojik bir durum olduğunu, sinir ve stresten kaynaklandığını söyledi. Gerçektende öyleymiş. Psikiyatriste gidip onun verdiği bir-iki ilacı kullanınca düzeldi. Belki sizinde böyle bir durumdur..

Oda bişey mi
Ben resmen atak geçirdim 4 defa
Birden bire başlayan kaşıntı kızarıklık dudak ve gözlerimde şişmeyle acillik oldum.Yediğim serumların sayısı belli değil.Acildeki dr neye alerjin var bulunması lazım,solunumunuz durabilir araştırma hastanesine gidin dedi.Gittim bende.Ürtiker bu ya şu ilacı 3 ay iç diyip gönderdiler beni.

Sonra ne oldu ?

Hakikaten eşimde de çok sinir ve aşırı stres var belli etmese de. Bi de çok fazla unutkan artık hergün şu nerde bunu gördün mü bu nerde. Hergün çakmagini kupesını kaybediyor

Dogru olabilir. Görümcem bir yil boyunca bu illatle ugrasti. Sonra sonuc kurdesen. Stresten ve yedigi baharatli yagli seylerden oluyormus

Uyuz olabilir erkek kardesimde vardı aylarca kasındı gitmedigi dr kalmadı en sonunda iyi bir dermotolog uyuz dedi oda bikini bolgesine bakıp teşhıs koydu ilk once esinizin camasırlarını ayrı yıkayın sakın sakın cocuklar ve sizinkiyle yıkamayın carsafı yorganı yastıgı ne varsa ayırın

Ben kurdeşen olmuştum çok fena birşeydi. Kaşınıyor ve kaşınan yerler yol yol kabarıyordu. Özellikle çamaşırın,çorabın,bel lastiğinin falan sıktığu yerler deli gibi kaşınıyordu. Kaşımaktan uyuyamıyordum o derece. Banada kan tahlili yapılmadı. Emzirdiğim için ilaçda içememiştim. Stres geçince hepsi bir anda geçip gitmişti. Allahtan tez zamanda şifa diliyorum eşiniz için. Çekmeyen anlamaz ne büyük dert olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…