- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
Mrb arkdslar ,yine ben yine sorun..esimin kucukken arkdsi oldugu bi bayam var evli cocuklu..birgun onlara gidicktik tanistirmak istedi esim..ama o kayinvaldemleri ve kendi ailesini cagirdi hemde bizim gidecegmz saat erkene alindi bnmde onlara gidecgm gun tmzlik yaptirmm gerekiodu kadinin baska bos gunu yoktu.ama onlar kendilerine gore auarlafilr bana hic sormadan birde kayinvaldem o kizin ailesinin yaninda ogluma ekmek cok yedirmemesi gerektigini soledigimde beni herkesin icinde azarlamisti bu yuzdende onlarla pel gitmk istemiodum..esim gitmk icin zorladi bnde isimin oldigunu soledim anlamadi ustume yurudu kavga cikardi..neticede gitmedik.kayinvaldem bign beni aradi misafirim gelick dedi gel dedi (onlarin gelicgini solemedi)bnde daha dun kayinvaldemleydm esim calistigimdam kimseyle bayrmlasmaya gidemdk onuda gecin bugunu kendimize ayirmk niyetiindeydim.zaten disardaydim isim var aksama belki misafirim gelick dedim...tamm dedi.sonra esim aradi aksam 6da gelickken birden isinin bittigini soyleyip ebrular gelickmis annemlere gidelm dedi...bende sinirlendm hem kayinvaldemin emrivaki yapip solememesine hmde isimin oldugunu soyledigim halde esime gel demesine...isin kotusu esim gittigmz avmden bizi gonderip onun haber vermeyip annesine gidip telefonlarimi acmamasi ki o bni arar aram aradim acmadi sonra tlfunu hep mesgul olmasydi katinvaldemlerle yasayan kuzenini aradim burda dedi ebrunun esiyle tavla oynuoruz tlfn sessizde kalmis dedi cok sinirlendm eve geldiginde ne yapicm bilmiorum coook sinirliyim