- 21 Ağustos 2009
- 431
- 10
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
Merhaba tahminlerime göre eşiniz biraz ailesine düşkün,hatta anneci diyebileceğimiz kişilikte biri galiba,anladığım kadarıyla anneside bunun farkında ve bunu çok iyi kullanıyor..Esinizin arkadaşı Ebru yla bir sorununuz olmamasına karşılık, yanlız biraraya gelip birşeyler paylassanız iyi bir arkadaş bile olabileceğiniz halde isteminiz dışında birşeyler oluyor ve siz buna müdahale edemeden kendiniz başka,yanlız ve dışlanmıs durumda buluyorsunuz ve buda gerçekten üzücü ve dayanılmaz bir durumdur...(Bütün bunların binlerce fazlasını yaşamış biri olarak kendimce durumunuzu böyle özetledim.yanılıyormuyum bilmem...)Şimdi bence boşanmayı düşünmek için çok erken,hem böyle konular yüzünden boşanmak bence aile kurumuna yapılan çok büyük haksızlık, ki aldatmak dayak şiddetli geçimsizlik gibi nedenlerde bile evlilik uzmanlarının yaptığı çalışmalarda nasıl bu evlilik kurtarılır diye bir çaba göstermektedirler...Size nacizhane tavsiyem eşinizle mümkün olduğunca yakın olmanız onu onunla iyi vakit geçirmeniz bu tür şikayetlerinizle onu çok fazla bunaltmayın derim açık ve net olun annen ile birlikte ebruyla birlikte zaman geçirmek istemiyorum deyin,hatta siz plan yapın ebru yu arayın bize gelin yada dısarda sinemaya gidelim falan teklifte bulunun,kibarca beraber olacağız annelerle değil değin,kayınvalideniz olmadan keyfince birşeyler paylasın,esin de bunlar karsısında senin kıskanç biri olmadığını görür yavas yavaş senin haklı olduğuna karar verir..nekadar kızıp gürlersen okadar senden uzaklaşır ve sevgili kayınvalidenin kazanmasına neden olursun çünkü esin annesine düşkün...Çok karısık yazdım ama nacizhane görüşlerim