Esim ve Kaynim.........?

• Konu Sahibi Konu Sahibi asi_asi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım keşke kime ne kadar para verirsen ver artık umrumda değil demeseydinbilmiyorumkismile
hayat bu şekilde devam etmezki.yine sıkıntılar yaşarsınız
ayrıca kardeşine para verme sebebide çok komik.tefeci falan hepsi boş canım kaynında hesabını kitabını iyi yapsın kimseye muhtaç olmasın
bu gidişata dur demedikten sonra rahat edemezsin :1no2:

canım seninle aynı durumdayız. benim eşim ailesine birkez verdi. bizdede durum ailesinin sürekli para istemesi. seni iyi anlıyorum. eşini ikna etmelisin restini cekmelisin. tamam kardesi ama sizde dardasınız. bebek düşünüyosunuz. tüp bebek maliyetli eşine anlat deki verceksen kardesine opara tamma bebek istemiyorum ben. sen kardesinle mutlu ol de. restini çek yoksa yanlış anlama canım basıma geldiği için sölüyorum tepene binerler

Anlamıyorum gerçekten ben bu erkekleri.. böyle saçmalık mı olur canım..
ama bazı erkekler varki abilerine yada kardeşlerine hayatta hayır diyemiyorlar..
benim çevremdede var bunun gibi..

ee o kardeşine versin sende kardeşine gönder?? peki nasıl olacak o zaman? nasıl geçinebileceksiniz?
zaten yok diyorsun geçinemiyoruz diyorsun.. böyle saçmalık mı olur yaa.. neden evlenmiş peki?

mantık işi değil ki evde yiyecek ekmeği yokken,, kardeşinin tefeciden almaması için ona para gönderimesi.. neticede siz artık ailesiniz.. karı kocasınız..

ee peki hiç demiyor mu benim karım bu duruma daha ne kadar dayanır? yazık değil mi sana..

allah yardımcın olsun güzelim.....benimde kaynım bi aralar istiyordu abisinden ama çok şükür eşim vermez (kaynım bekar aldığı parada sigaraya ,benzin parası)..eşim vermedği halde onunla konuştum artık evli olduğumuz ve bi bebeğmizin olduğunu bizm masraflarımızn daha çok olduğunu haturlattım her ikisinede kaynımada eşimede (olurya düşünemz verir diye)şimdi ne o istiyo nede eşim verir.

Allah yardımcın olsun .. ne denir bilmiyorum gercekten fikir verilcek gibi birşey degil..
bnimde kaynım aynen seninki gibi ve saf ve temiz kalpli bir nişanlım var..bir an korktum aynısı bana olsa naparım diye..
Allah dayanma gcü versin.. uzak etsin böyle arsız insanları da cevremizden

Son düzenleme:
Eşiniz hatalı davranıyor.

Ekmek alacak parayı zor bulurken neden kardeşine para gönderiyor ki ısrarla.

Bence evliliğinizdeki sorumluluğun tam bilincinde değil kendisi.

Eşin çok haksız ama erkekler bunu genelde yağıyorlar...
Konuşmaya çalış diyeceğim ama ne işe yarar bilemiyorum...
Kendi bildiğini okuyacaksa hiç anlamı yok...

eşine rest çekmen iyi olmuş en azından sizin her zorluğa katlanmayacağınızı anlamıştır artık biraz çeki düzen veri kendine

yazık kendi yuvasının ne hale geldiğinden haberi yok mu

kusura bakmayin arkadaslar cevap yazamadim...esimle sorunlari hallettik ama kendimde bitirdim sorunu..esim kardesim zordayken ben burda rahat olamam dedi yine istese yine yollarim lutfen sende beni anla dedi..tamam tum ihtiyaclarimi karsila dedim.en azindan benim ihtiyaclarim karsilaniyor eksigim yok kardesine versin sonucta kardesidir derim dedim..ok dedi..verdi kredi kartinin ikisini bana her ne ihtiyacin olursa karsila dedi..bundan sonra her yolladiginda gidicem en pahalilarindan kendime kiyafet alacm ay sonunda kartlari odeyemedigi zaman beni daha iyi anlar diye dusunurum..oylesine boylesi:)) baska turlu anlayacagi yokk..hepinize cok cok tesekkur ediyorum..desteginiz icin...

Böyle abiler varken kardeşler neylesin ki maaşlı işi?
Ne güzel ya, az bir artistlikle herşey ayaklarına seriliyor maşallah...

Bızımde bır yıgın borcumuz var, kredı borcu ıle ev aldık.

Yaklasık 3 aydır calıstıgım ıcın su an sıkıntım yok, ne ıstesem alıyorum. Ama oncesınde esıme sıkıntı olmasın dıye almazdım.

Esımde benden kıstıgı parayı gıder kardeslerıne harcardı. Yok ona su lazım, yok ona bunun sozunu gecen yıl vermıstım, yok onlar yuzsuzluk yapıp kredı kartını ısterdıler.

Ben en ucuzundan gıyınırken, kardeslerıne ve kendıne marka urunler alırdı.

Baktım yemeyenın malı yenır sozu gercek oluyor, yok oyle yagma dedım. Hatasını anlayabılecegı turden ve canını acıta acıta ıcımde ne varsa soyledım.

Bu sozlerımden sonra sadece bır kardesıne dogum gunu hedıyesı aldı. Aynı gun bana da hedıye almıs. Sonrasında kardeslerıne bır daha bır sey almadı.

Ben almasına karsı degılım ama, durumumuz bellı ıken, ben kendımden odun verırken, onun bana yapmadıklarını kardeslerıne yapmasına da musade edemezdım.

Kusura bakmasınlar zaten, evlendıgımız gune kadar (hatta evlendıkten sonra bır kac ay boyunca) esımden yeterınce destek gorduler. Bır dedıklerı ıkı olmamıs, ucuza kanaat etmemısler, hep pahalısını ıstemısler... Ben esıme kıyamadım bu kadar. Bundan boyle kendı yollarını cızsınler dıyecegım.

Her ne kadar onlardan memnun oldugumu dıle getırsem de bu konularda sıkayetım cok fazla.

Herhalde evlendıklerı zamanda bızden beklerler esyalarını almamızı kı oyle olacagına emınım. Ust bas almaktan gelecege yatırım mı yapıyorlar!

Genel anlamda sıkayetım yok kımseden ama bunları dusununce cıldırıyorum.

Back
X