- 3 Temmuz 2024
- 47
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi anksiyetelibiriiii
Merhaba en kısa şekilde ifade etmeye çalışıcam eşimin benden önce girmiş olduğu bir toki evi var ödemesi hala devam ediyor biz tayinciyiz evde memlekette. Evi kiraya vermiş ailesi aşırı ucuza neymiş boşuna elektrik su ödemesi olmasın diyemiş kirada sözde kv birikiyormuş. Evlendikten sonra konusu geçince dedim para bizde biriksin niye annene gidiyor ki sözde o biriktiriyormuş,eşimde ihtiyaç olunca alıyormuş. Doğum yaptım , sözde o para oraya gitti mesela , zaman girdi etti benim çabamla artık kira bize gelmeye başladı bir süre benim hesabıma geldi evin değeri 15 bin üstü kira 3 bin bu da yeni 3 oldu. Eşim para konusu edince bende git madem kiranı artır diyorum haklı olarak. Neyse kavga ettik gidip anca kirayı 6 yapabilmiş üstelik benim hesabıma geliyordu para ( ben birikim yapıyorum) sözde kendi hesabına yönlendirmiş. Sürekli bu ev konu olunca bağırıp çağıyor yani ben anlamadım ki resmen kiracıyı koruyor kiracı evli çocuklu ve bu kiracı düne kadar sizi mahkemeye veririm diyen cazgır bir tip. İhtiyaç sahibi otursun eyvallah ama adam gibi oturup konuşamıyorum ev konusu açılınca adam gereksiz bir sinirleniyor asla anlamıyor insan niye ev alır ya oturmak için ya destek olsun kirası diye anlamıyorum ben nasıl iş bu nasıl kafa
Son düzenleme: