Eşim ve kp sorunsalı

Acaba kp ile ve eşim ile bi araya gelip konuşsam mi?

• Evet

OY: 4 7,5%
  • Boşver hiç Karışma

OY: 49 92,5%

• Ankete Katılan
    53
İki yetişkin insan kendi aralarında halledemiyorlar da siz konuşunca mı halledecekler?
Sihirli değnek mi değecek?
Birden olgunlaşacaklar mı?
Karakterleri mi değişecek?

Bence hiç bulaşmayın.

İki yetişkin insan kendi aralarında halledemiyorlar da siz konuşunca mı halledecekler?
Sihirli değnek mi değecek?
Birden olgunlaşacaklar mı?
Karakterleri mi değişecek?

Bence hiç bulaşmayın.
Yok hayır saten ben kendi aralarında ki meseleye karışmam sadece benim olduğum ve insanların içinde yapmaları hakkında konuşsam mi demiştim

Yok hayır saten ben kendi aralarında ki meseleye karışmam sadece benim olduğum ve insanların içinde yapmaları hakkında konuşsam mi demiştim

Keşke kendileri akıl etseler de sizin müdahalenize gerek kalmasaydı...

Evet şaka yapmıyorum severim ben kp mi bana bi kötülüğü olmadı allah var. Ama kocamla hiç anlaşmazlar
Olsun
Bu sorun diil ki...
Anlaşsalar iyi olurdu ama anlaşmasalar daha iyi habire size karışmazlar bu benim fikrim ve şuan sizin elinizde olan birşey yok bu yüzden d e üzülecek birşey yok

Olsun
Bu sorun diil ki...
Anlaşsalar iyi olurdu ama anlaşmasalar daha iyi habire size karışmazlar bu benim fikrim ve şuan sizin elinizde olan birşey yok bu yüzden d e üzülecek birşey yok
Evet karışmiyolar kesinlikle bizimki hiç haz etmez biraz ketumdur bu konulara da

Kizlar öncelikle herkese iyi akşamlar yorum yapan okuyan herkese de ayrı ayrı Teşekkür ediyorum...
Konuma gelecek olursak... Eşim ile kp hiç mi hiç anlaşamıyorlar konuşurken bile hemen kavga ediyorlar yapı ve fikir olarak o kadar zitlar ki hiç uyumlu yada hem fikir oldukları bir konu yok. Tamam benlik bi durum yok ama onlar tartışırken onların yanında cok huzursuz ve mahçup oluyorum sanki. Eşimle bu konuyu konuştum sessiz senlik bişey yok diyor... Dün akşam gene bi konu yüzünden tartistilar ve kp küstü gitti. Valla ne yapacağımı şaşırdım içimi dökmek istedim tekrardan hepinize iyi akşamlar...
Hic dert etme onlar baba ogul bugun soyler yarin yine yuzyuze bakar ama senin soyleyecegin biseyi ikisi de ezberler bir daha da unutmaz.

Eşiniz azcık susmayı öğrenecek o vakit. Benimki de susmasa heran tartışabilirler ama neyseki kocam çok sakin.kocanız haklı mı ki tartıştığı konularda, haklı kendini mi savunamıyor.

Benimde kv görümce tabiri caizse kedi köpek. Yanlarındayken bunalıyorum artık hep kavga gürültü saygısızlık diz boyu . İnsan böyle insanların etrafında stres oluyor. Bişey desen sıkıntı demesen sıkıntı.iki ucu b..lu değnek yahu...

Ucu bana dokunsun yada dokunmasını bana evime aile birligime zarar vermediği sürece kp ve kv oğulları ile araları bozulursa ilk eşime ben derim.ariyacaksin diye en sonunda sıkılır 2 gün sonra arar konuşmayayim diye.....

Bence konu sahibi de konu rini seviyor bence arayıp konuşmalısın bazen gelinler daha etkili oluyor en azından benim kp de öyle millet bana söylüyor kızım sen söyle diye :)

Benimde kv görümce tabiri caizse kedi köpek. Yanlarındayken bunalıyorum artık hep kavga gürültü saygısızlık diz boyu . İnsan böyle insanların etrafında stres oluyor. Bişey desen sıkıntı demesen sıkıntı.iki ucu b..lu değnek yahu...
Yani bende çok bunaldim bu durumdan bizimki hiç susmayi bilmiyor.. ikiside gıcık çok huysuz lar tamm benlik bi durum yok ama insan huzursuz oluyo

Evet ama eşimin de çenesi hiç durmaz sus die kas göz yapıyorum yok
Esini sen egitmek zorunda degilsin yani babasi madem bu durumdan rahatsizsa zamaninda ogretseydi ogluna nerde konusulur berde susulur. Ben de ayni senin gibiydim ama baktim esimle ben kotu oluyorum bu sefer de biraktim gitti kendi aralarinda naparlarsa yapsinlar. Eger ki benim aileme karsi bi hata yapacak olursa abcak o zama mudahale ediyorum

Benim annemle aramdaki diyoloğa eşim karışamaz. İster tartışırım. İster öper severim.
Benim için evlatla anne-baba ilişkisi yoruma kapalıdır. En fazla rahatsız olan kişi aynı ortamda bulunmaz diye düşünüyorum. Misal, eşimle ailesi ufak bi sürtüşme mi yaşadı kalkar mutfağa giderim. 1, hem negatif şeylere şahit olmamak için. 2, rahat rahat istediklerini söylesinler birbirlerine diye.
Sizde boşverin, sizlik bir durum yok. :68:

Benim annemle aramdaki diyoloğa eşim karışamaz. İster tartışırım. İster öper severim.
Benim için evlatla anne-baba ilişkisi yoruma kapalıdır. En fazla rahatsız olan kişi aynı ortamda bulunmaz diye düşünüyorum. Misal, eşimle ailesi ufak bi sürtüşme mi yaşadı kalkar mutfağa giderim. 1, hem negatif şeylere şahit olmamak için. 2, rahat rahat istediklerini söylesinler birbirlerine diye.
Sizde boşverin, sizlik bir durum yok. :KK68:
Tavsiyesinizi değerlendirecegm

Eşiniz azcık susmayı öğrenecek o vakit. Benimki de susmasa heran tartışabilirler ama neyseki kocam çok sakin.kocanız haklı mı ki tartıştığı konularda, haklı kendini mi savunamıyor.
Yo maşallah kendini çok iyi savunuyor beyimiz kendimi yedirmm deyip duruyor :-)

Back
X