eşim ve kpss

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Ortaogretim kpss sinavlarina girmek istiyorum kendime de cok guveniyorum bu tarz konularda cokda sansliymdir ama eşim kesinlikle girmemi istemiyor.Kazanicagini biliyorum ve kazanirsan aramiz bozulur vs. diyor.Bugun son kayit gunu butun cabalarima ragmen beni kayit icin goturmedi oturdugumuz yer merkeze cok uzak otobus vs. de malesef yok!Sabah sabah cok moralim bozuldu bu sinava girmeyi cok istedigimi bilyor.Sinirmden agladim sabah sabah esimde beni ikna etmeye calisiyor ben calisip sana bakrim vs.diye eski konularimdan bilenler vardir belki bende zor şartlar altinda yasiyorum bu sinav beni kurtara bilirdi cinnet geciricem resmen!!!Sizce ne yapmaliyim?Butnunerkekler boylemidir tek basima alisverise gitmemi bile istemiyor Allahim sen bu adama akil banada sabir ver..

Seviyormusun sen bu adamı.
Gıcık oldum dengesize.kusura bakma ama adam bence her türlu halti yiyor senide o yüzden herşeyden sakınıyor.kisi kendinden bilir işi dedikleri sey bu olsa gerek

Evli olsan bile ona mecbur olmak zorunda değilsin. Ki bence o da bunu istiyo ona bağlı ve mecbur kal. Kadınlar evli de olsa kendi ayaklarının üstünde durmak zorunda. Yoksa ilerde daha çok zor duruma düşersiniz. Burda okuyoruz ya kürtaj yaptırıyorlar ya babaya velayet veriyorlar. Lütfen iyi düşünün.

senin kazanmanin istemeyen adam seni çekemiyor seni seven adam her istediğine yaptırırdı.. demek seni kendisinden yüksek gözükmesini istemiyor.

Ortaogretim kpss sinavlarina girmek istiyorum kendime de cok guveniyorum bu tarz konularda cokda sansliymdir ama eşim kesinlikle girmemi istemiyor.Kazanicagini biliyorum ve kazanirsan aramiz bozulur vs. diyor.Bugun son kayit gunu butun cabalarima ragmen beni kayit icin goturmedi oturdugumuz yer merkeze cok uzak otobus vs. de malesef yok!Sabah sabah cok moralim bozuldu bu sinava girmeyi cok istedigimi bilyor.Sinirmden agladim sabah sabah esimde beni ikna etmeye calisiyor ben calisip sana bakrim vs.diye eski konularimdan bilenler vardir belki bende zor şartlar altinda yasiyorum bu sinav beni kurtara bilirdi cinnet geciricem resmen!!!Sizce ne yapmaliyim?Butnunerkekler boylemidir tek basima alisverise gitmemi bile istemiyor Allahim sen bu adama akil banada sabir ver..
Bu sınavi kazanacak kapasiteniz var nadem tek basiniza gidip basvuracak kapasiteniz yok mu evde kilitli misiniz anlamafim..Yoksulluk cekiyorsaniz calisin memur olarak veya degil fark etmez calisin..İs secmeyene iş cok ..

Soruna cevaben bütün erkekler böyle değil
Böylesiyle işim olmaz
İnternetten yap başvurunu? Fotoğrafın sistemde kayıtlı ise.
Bir de sınava hazırlandın mı ki?
1 milyondan fazla insan giriyor o sınava. Öyle kazanması çok kolay değil. Merkezi atamada atanan sayısı çok az. Eğer meslek lisesi mezunu değilsen düz memurluk istiyorsan 95 falan almak lazım

Her erkek böyle değil, senin kocan ruh hastası. Evinde otur ona mahkum ol istiyor , çalışmaya başlasan gözün açılır çeker gidersin bunu biliyor haliyle manyağın yanında hangi kadın durur ki başka?.

Zaten elimde meslegim var bayan kuaforuyum gidip basvura bilicek kapestmde var cok sukur ama bazen hersey oyle disardan gorundugu gibi olmuyor malesef

ya ben gerçekçi olacağım. ortaöğretimle atanma falan kalmadı. 99 falan almalısın. bence boşuna kavga etme yani.
alımlara bak istersen hiç alım falan yok. en az önlisans. hatta önlisans lisansa göre bile şanslı yani. bari açık öğretim oku ondan sonra sınava gir.

Benim esimde tam tersiydi niye atanmiyosun diye basimin etini yerdi.yerinizde olsam esimi dinlemezdim gider sinava girerdim.yarinin ne olacagi belli degil kendimizi guvence altina almaliyiz

Sorun sınavdan alacağın puan, atanıp atanmaman falan değil. Sorun, bu hakkını sana cebren kullandırmaması! Ben olsam inat eder ve ne yapıp edip gidip o başvuruyu yapardım. Sen inatçı olmazsan çok ezilirsin.

Kazanacağınıza inanmakla olmuyor bu iş malesef.İcraata dökmeniz lazım.Madem kesin kazanırsınız gidin başvurun.

Karşısındakini kısıtlayan, isteklerine saygı duymayan ilişkiler bana aşırı sağlıksız ve mutsuz geliyor.
Gıcık oldum kocanıza.

Kızlar mevzu konu sahibinin kazanıp kazanamaması değil. Hiçbirimiz de kendisini tanımıyoruz.
"Kazanamazsın zaten boşver" gibi motivasyon düşürücü sözlerin yararı ne? Girsin denesin kendini, daha başvuru bile yapamadan "yapamazsın" demeyin.
Konu kocasının kısıtlayıcı davranışları.

İstersen tüm cevapların yanlış olsun ama seni kimse bu hakkından men edemez. Kendin git ya da kardeşin falan varsa paranı yatırsınlar başvurunu da evden yap.

Bütün erkekler böyle değildir, bu kendine güvenmeyen erkelerin kadın güçlendikçe eşini sevmez, gözü dışarıda olur paranoyası bana kalırsa hastalıklı bir düşünce, benim eşim zorla girmemi ister sınavlara. Mesela adam beni zorla spora yazdırdı, ben aktif güçlü ayaklarının üstünde duran, kariyeri sağlam bir kadın oldukça adamın hoşuna gidiyor. Yani eşiniz gibi değil insanlar. Ama bunu ona nasıl anlatırsınız bilemem, insan mutlu olur eşi KPSS yi kazansa devlete girip hayatını güvence altına alsa.

Bu tarz erkekler ruh hastası. Eğitim hakkınız engellenemez. Motivasyon düşürme değil. Atanmanız imkansıza yakın. ama sorun bu değil. sorun sizin engellenmeniz. Bu kadar aşağılayacı bir şey olamaz.

Gidin başvurun. Atanın veya atanmayın. Ama başvurun hakkınızı kullanın.

Back
X