eşim ve kpss

Ortaogretim atama cok zor hele duz lise mezunuysaniz en az 95 almanz lazim, meslek lisesiyseniz bazi kurumlar mulakatla aliyor mesela kuzenim terzilik mezunu 65 le atandi

şimdiye kadar aklın neredeydi
son güne niye bıraktın
cebinde hiç mi para yoktu çıkıp gitmedin
bu şekilde sen mahkumsun
ve direnmediğin için çözüm bulamazsınız
ağlamayana meme yok

e-devlet şifreniz var ise oradan halletmeye çalışın

Eski konunuz var kullaniyormu beni diye "evet esiniz sizi bal gibi kullaniyor köy islerini yaptirmak icin " atanirsaniz kim yapicak koy islerini inekleri tabiiki istemez....kendinizi kurtarin bu zulmden bence

Kpss yi kazanacak kadar donanıma sahip olduğunu düşünen bir insanın ,bulunduğu yerden sınav başvurusu yapacağı yere kadar gidememesi çok acı ,sen böyle basit bir ulaşımda bile eşine muhtaç olduğunu gösteriyorsun ve eşinin de tam istediği gibi adam hayatına karışma hakkıni kendinde bulurken sen neden bir şey söylemedin simdiye kadar

Ortaogretim kpss sinavlarina girmek istiyorum kendime de cok guveniyorum bu tarz konularda cokda sansliymdir ama eşim kesinlikle girmemi istemiyor.Kazanicagini biliyorum ve kazanirsan aramiz bozulur vs. diyor.Bugun son kayit gunu butun cabalarima ragmen beni kayit icin goturmedi oturdugumuz yer merkeze cok uzak otobus vs. de malesef yok!Sabah sabah cok moralim bozuldu bu sinava girmeyi cok istedigimi bilyor.Sinirmden agladim sabah sabah esimde beni ikna etmeye calisiyor ben calisip sana bakrim vs.diye eski konularimdan bilenler vardir belki bende zor şartlar altinda yasiyorum bu sinav beni kurtara bilirdi cinnet geciricem resmen!!!Sizce ne yapmaliyim?Butnunerkekler boylemidir tek basima alisverise gitmemi bile istemiyor Allahim sen bu adama akil banada sabir ver..
Kazanınca neden aranız bozulur ki.. onu anlamadım

Bütün erkekler böyle değil,bütün kadınların aynı olmadığı gibi.
Kpss ile hayat kurtarılacak diye bir şart yok.Bakın instagramda birçok köyde yaşayan kadınlar elleri 5 kuruş görmezken,yaptıkları reçel,tarhana,salça,kışlık yazlık gıda satarken şimdi yanlarında eleman çalıştıran işkadını oldular.
Oturduğu yerden ağlaşan insanlar samimi gelmiyor bana.
İnsan ideal sahibi ve hedefleri var ise başaramayacağı hiçbir zorluk ve engel yoktur.
Not: köyde yaşayan bayanları aşağılamak için örneklemedim.Bir kadın hangi şartta,eğitimde olursa olsun başarılı olabilir ve ayakları üzerinde durabilir bunu belirtmek istedim. Onlarla da gurur duyuyorum.

Son düzenleme:
Bütün erkekler böyle değil,bütün kadınların aynı olmadığı gibi.
Kpss ile hayat kurtarılacak diye bir şart yok.Bakın instagramda birçok köyde yaşayan kadınlar elleri 5 kuruş görmezken,yaptıkları reçel,tarhana,salça,kışlık yazlık gıda satarken şimdi yanlarında eleman çalıştıran işkadını oldular.
Oturduğu yerden ağlaşan insanlar samimi gelmiyor bana.
İnsan ideal sahibi ve hedefleri var ise başaramayacağı hiçbir zorluk ve engel yoktur.
Not: köyde yaşayan bayanları aşağılamak için örneklemedim.Bir kadın hangi şartta,eğitimde olursa olsun başarılı olabilir ve ayakları üzerinde durabilir bunu belirtmek istedim. Onlarla da gurur duyuyorum.

Kesinlikle katılıyorum .Hiç bir şey için bahane bulmamak lazım .

Allah korusun tabi tamamen durumun vahimligini anlatabilmek için kuruyorum bu cümleyi . yarın öbür gün Allah korusun vefat eder ise siz de mecbur uygun bir erkek bulur hemen evlenirsiniz heleki çocuk varsa yasını tutmadan evlenmek zorundasınız o çocukları kim doyuracak. Üzerinize alınmayın sizin için söylemiyorum bunları ama bir erkeğin bunu düşünememesi beni sinir ediyor.(kocam dahil) Çalışmanızı istemiyor kıskançlığı anlayabiliyorum ama bir erkek hiç mi düşünmez bana bişey olsa bu kadın çocuklarımıza nasıl bakacak diye.

Sınava girmek için esinin iznini mi bekliyorsun ? Senin hayatını o mu yönetiyor ? Yarın pişman olmamak için bu sınavı kaçırma . Para kazanırsan ona itaat etmeyeceğini düşünüyor .etme de zaten hiçbir şekilde

Cok sinirlendim esinize kusuruma bakmayin ama.:sinirli:
Bu kafadaki erkekleri hic sevmiyorum.! Kendileri calissin,para kazansin, kendini gelistirsin, cok guzel,cok hanim bir genc kizla evlensin,ama esi sadece cocuk baksin,ev isi yapsin,kendisini memnun etsin! Buna boyun egmeyin hanimlar! Sizin de gonlunuze gore yasamaya hakkiniz yok mu? Ogrenim hayatiniz nerede bitti esiniz ne is yapiyor bilmiyorum.Ama bir adam sevdigi kadinin kendini gelistirmesine engel olmamali asla.!
Bu adamlarin cok degisik versiyonlari var! Bir tanesi benim patronumdu mesela! Zengin cocugu olarak dunyaya gelenlerden sansli,sonra avukat ,doktor olmus,gencliginde gezmis tozmus,evlilik yasina gelince de kendisinden cok daha guzel ,hos ,hanim hanim bir kizla evlenmis.hemen cocuk sahibi olmus ondan.Esi kpssye girmek isteyince soerun ediyor ama!
Ben calisayim,kendimi gelistireyim,karim sadece cocuk baksin kafasindaki erkeklerden nefret ediyorum!

Ortaogretim kpss sinavlarina girmek istiyorum kendime de cok guveniyorum bu tarz konularda cokda sansliymdir ama eşim kesinlikle girmemi istemiyor.Kazanicagini biliyorum ve kazanirsan aramiz bozulur vs. diyor.Bugun son kayit gunu butun cabalarima ragmen beni kayit icin goturmedi oturdugumuz yer merkeze cok uzak otobus vs. de malesef yok!Sabah sabah cok moralim bozuldu bu sinava girmeyi cok istedigimi bilyor.Sinirmden agladim sabah sabah esimde beni ikna etmeye calisiyor ben calisip sana bakrim vs.diye eski konularimdan bilenler vardir belki bende zor şartlar altinda yasiyorum bu sinav beni kurtara bilirdi cinnet geciricem resmen!!!Sizce ne yapmaliyim?Butnunerkekler boylemidir tek basima alisverise gitmemi bile istemiyor Allahim sen bu adama akil banada sabir ver..
Eşim her konuda desteğimdir.

Araba kullanmayı o öğretti.

Sınava gireceğim dersem başvuruyu yapar .sınav günü kalkar kahvaltı hazırlar .

Girmek istemiyorum dersem de karışmaz .

Eşim eğitimli ama tabi.

Back
X