Eşim ve Kumar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xxxnorena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba!
İlk defa buraya bir şey yazıyorum. Daha önce hep okurdum. Artık ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle tam 2 ay önce bugün birbirimizi severek evlendik. 2 gün önce de 1 - 1.5 yıldır süreki olarak kumar oynadığını öğrendim. Kendi söylemedi ben fark ettim maaşını farklı söylüyordu borcumu ödedim diyordu ama rakamlarda sadece 1000₺ fark ediyordu.Biz balayında iken bile kumar oynamış. Ona ödeme yapması için verdiğim parayı bile kumara yatırmış. Düğün öncesi doğum günüm vardı sadece bir pasta aldı şuan param yok hediyeni daha sonra birlikte alırız demesine rağmen üzülmüştüm. Öğrendiğim gün hesap hareketlerine baktığımda doğum günümden bir gün sonra 10.000₺ kumarda oynamış. Öğrendikten sonrası annesini aradım. O bana destek oldu babasından biraz çekindiği için ona söylemedik eşim sözde çok pişman oldu ağladı hesaplarını kapattı bir daha yapmayacağını söyledi. Onu bırakıp gidecektim fakat annesinin ısrarları sonucu kaldım. Bana her ay maaş bodrosu vereceğini bir daha oynamayacağını gerekirse kurana el basıp yemin edeceğini söyledi fakat ben ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım kalmak bir yanım gitmek istiyor. Ona sözde son bir şans verdiğini verdim ama ona karşı güvenim kalmadı.

Takip et tedbiri elden bırakma
Burda çok hikaye var pişman olup ağlayan sonra misliyle gelen erkek dolu

Merhaba!
İlk defa buraya bir şey yazıyorum. Daha önce hep okurdum. Artık ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle tam 2 ay önce bugün birbirimizi severek evlendik. 2 gün önce de 1 - 1.5 yıldır süreki olarak kumar oynadığını öğrendim. Kendi söylemedi ben fark ettim maaşını farklı söylüyordu borcumu ödedim diyordu ama rakamlarda sadece 1000₺ fark ediyordu.Biz balayında iken bile kumar oynamış. Ona ödeme yapması için verdiğim parayı bile kumara yatırmış. Düğün öncesi doğum günüm vardı sadece bir pasta aldı şuan param yok hediyeni daha sonra birlikte alırız demesine rağmen üzülmüştüm. Öğrendiğim gün hesap hareketlerine baktığımda doğum günümden bir gün sonra 10.000₺ kumarda oynamış. Öğrendikten sonrası annesini aradım. O bana destek oldu babasından biraz çekindiği için ona söylemedik eşim sözde çok pişman oldu ağladı hesaplarını kapattı bir daha yapmayacağını söyledi. Onu bırakıp gidecektim fakat annesinin ısrarları sonucu kaldım. Bana her ay maaş bodrosu vereceğini bir daha oynamayacağını gerekirse kurana el basıp yemin edeceğini söyledi fakat ben ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım kalmak bir yanım gitmek istiyor. Ona sözde son bir şans verdim ama ona karşı güvenim kalmadı.
Kumara bulaşan bırakamıyor ne yazıkki. Adam da düzelmez boşuna gençliğini harcama yanında

Ne okumak istiyorsunuz, nasıl cevaplar bekliyorsunuz? Doğum gününüzde hediye almayıp ertesi gün 10.000 TL kumar oynamış. Bu size bir şey ifade etmiyor mu, değersizsin, umurumda bile değilsin, hediyeyi hak etmiyorsun demiş. Çok mu arıyorsunuz böyle çöp gibi leş kocaları? Annesi der tabi, atmış belayı sırtından kurtulmuş. O kurana el basmalar bitmiyor haberiniz olsun, çocuklarının bile üstüne yemin ediyorlar. Burada açılmış bin tane konu var, kocası evi barkı milyonları batırmış kadınların açtığı konuları okuyun. Ya sadece 2 ayınız heba olur ya da yıllarınız gider ömrünüz çürür bununla.

Merhaba!
İlk defa buraya bir şey yazıyorum. Daha önce hep okurdum. Artık ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle tam 2 ay önce bugün birbirimizi severek evlendik. 2 gün önce de 1 - 1.5 yıldır süreki olarak kumar oynadığını öğrendim. Kendi söylemedi ben fark ettim maaşını farklı söylüyordu borcumu ödedim diyordu ama rakamlarda sadece 1000₺ fark ediyordu.Biz balayında iken bile kumar oynamış. Ona ödeme yapması için verdiğim parayı bile kumara yatırmış. Düğün öncesi doğum günüm vardı sadece bir pasta aldı şuan param yok hediyeni daha sonra birlikte alırız demesine rağmen üzülmüştüm. Öğrendiğim gün hesap hareketlerine baktığımda doğum günümden bir gün sonra 10.000₺ kumarda oynamış. Öğrendikten sonrası annesini aradım. O bana destek oldu babasından biraz çekindiği için ona söylemedik eşim sözde çok pişman oldu ağladı hesaplarını kapattı bir daha yapmayacağını söyledi. Onu bırakıp gidecektim fakat annesinin ısrarları sonucu kaldım. Bana her ay maaş bodrosu vereceğini bir daha oynamayacağını gerekirse kurana el basıp yemin edeceğini söyledi fakat ben ne yapacağımı bilmiyorum bir yanım kalmak bir yanım gitmek istiyor. Ona sözde son bir şans verdim ama ona karşı güvenim kalmadı.
BİR KERE YAPAN BİR DAHA YAPAR.

Merhaba!
Valla kumar varsa direk boşan diyenlerdenim, 2 aylık evlilikte ayrılamam diyeceksin.
Ama bu illete bulaşan bırakamıyor.
Kuzum varsa altın, nakit, hesabında para kesinlikle onun ulaşmayacağı yerlere sakla, hatta banka kasası kirala.
Senin kendi telefonun ve kendi banka hesap uygulamalarına erişimini engelle,
burada karısı uyurken tlfnda uygulamadan karısının hesabını boşaltan,
karısı adına kredi çeken,
evdeki altınların yerine sahtelerini koyan,
Eşinden dostundan elden gizli borç alan
vardı.

Şimdi bıraksa bile birkaç sene sonra yine oynayacak. Düzelmeyen bir bağımlılık kumar. Sürekli takip edemezsin ki illa ki boşladığın zamanlar olacak ve oynayacak. Geçmiş olsun gitti gider.

Benzer süreçleri yaşıyorum ayrıldım bende ama nişanlıydım.Verdiği yeminleri hatırladıkça çok üzülüyorum keşke böyle olmasaydı başa gelen çekiliyor :(

Hemen boşan acil

Şanslısın 2 ayda gördün çocuk yok.

Aman hamile kalma.

İstediğin kadar maaşını al.

Sağa sola eşim kanser vs diyip borç takacak borçlular sizi sıkıştıracak.

Kumar oynayan düzelmez hemen boşan bak acil yoksa ömür boyu aç yaşarsın.

Buradaki hikayelerin çoğunu okudum ailem her zaman yanımda daha fazla vakit kaybetmeden ayrılsam mı güvenim bitti.

Ailesi ayrılmaman için ısrar edecek, çünkü ne güzel sana şutladıkları için. Tekrar başlarına bela olmasın diye. Biz yeterince baktık biraz da elin kızı baksın diye sakın inanma hemen boşan.

Asssssslaaaaaaa düzelmeyecek asla bak bu lafımı aklından çıkarma.

Merhaba!
Yol yakınken boşa. Aslaaaaa çocuk yapma. Çocukla boşanmak çok zor.

Sakın elalem ne der deyip gençliğini bu kumarbaz için heba etme, annesi tabi ağlar muhtemelen oğullarının ilk vukuati değildir ve başlarından atmak için evlendirdiler. Ailene anlat durumu ve biran önce bitir bu evliliği.

Merhaba!
Gitmek şu an zor geliyor ama daha da dibe batacaksın
Pişman falan değil pişman olan kendi sen yakalamadan itiraf eder adam sana üç kuruş hediye almamış 10 k kumara yatırmış yani adamın tercihi belli isterse maaşını eline saysın kredi çeker oynar borç alır oynat her türlü oynar

Kumar bağımlılığından vazgeçebilen bir tane insan görmedim. Çocuğunun rızkını buralarda heba eden kaç arkadaşım oldu. Çocuğunun rızkı derken şaka yapmıyorum. Bence siz de bunun farkındasınız ama bir yanınız inanmak istiyor. Siz de haklısınız bir yuva ne hayallerle ne mutluluklarla kuruluyor. İnsan böyle olmasını ister mi hiç. Ama emin olun değişmeyecek. Bir gün tekrar oynayacak. Ve sizin için geri dönüş her geçen zaman daha da zorlaşacak. Hele bir de çocuk olursa😢 kendinizi de suçlamayın nasıl farkedemedim diye. Ben devam edebileceğinizi sanmıyorum ama inşallah yanılmam. Allah karşınuza düzgün insanlar çıkarsın

Ben bu erkeklerin kumar bağımlılığını, kısa yoldan iki dakikada zengin olma heveslerini anlamıyorum arkadaş. Kaçıncı konu bu. Kadınların oynadığını hiç duymadım nedense. Anca dizilerde falan konken oynayıp batıyorlar. Beyin kimyaları da bi garip bunların

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X