• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve küslük

Küsünce siz de takmayın. Herhalde küsse de her işi tıkır tıkır gidiyor siz de başına dönüyorsunuz, halinden memnun.

Tabiiki katlanamazsınız bu o kadar normalki. Ancak normal olmayan sizin 10 yıl katlanabilmiş olmanız.
Peki bu süreçte neler yaptınız eşinizin bu huyunu aşabilmek için yani neler yaptınızda olmadı?

?
Benım rahmetlı esımde gelınlık kız gıbı naz yapardı barısmak ıcın..ben yanasırdım..ama bu bızde sıkıntı degıldı..
Herkesın yasamı farklı

Benım rahmetlı esımde gelınlık kız gıbı naz yapardı barısmak ıcın..ben yanasırdım..ama bu bızde sıkıntı degıldı..
Herkesın yasamı farklı
Sizin yorumlarınız denk geliyor arada sırada bakıyorum. Ancak siz eşinizi seviyordunuz zannedersem değilmi doğru anladım. Tabii herkes böyle sevip anlaşıp katlanamıyor işte:KK43:. Açıkçası bende nefret ederim bu durumdan. Birisi bana sürekli küsünce buz gibi soğuyorum çok sürmez iletişimide tamamen koparırım.

Sizin yorumlarınız denk geliyor arada sırada bakıyorum. Ancak siz eşinizi seviyordunuz zannedersem değilmi doğru anladım. Tabii herkes böyle sevip anlaşıp katlanamıyor işte:KK43:. Açıkçası bende nefret ederim bu durumdan. Birisi bana sürekli küsünce buz gibi soğuyorum çok sürmez iletişimide tamamen koparırım.
Allah razı olsun arkadasım
Evet ben rahmetlı esım hep kendını ceken naz yapan bırı dıye sevmıstım belkıde
Hep naz yapardı..barısmak ıcın ver elını opıym derdım..yok ıstemem falan derdı sonra uzatırdı..oyle sırnasılmasını falan ıstemezdı..
Yazgı boyleymıs😔
Her karıkocanın ıletısımı farklı bu gercek kusluk gıbı degıldı zaten ufak tefek seyler

Allah razı olsun arkadasım
Evet ben rahmetlı esım hep kendını ceken naz yapan bırı dıye sevmıstım belkıde
Hep naz yapardı..barısmak ıcın ver elını opıym derdım..yok ıstemem falan derdı sonra uzatırdı..oyle sırnasılmasını falan ıstemezdı..
Yazgı boyleymıs😔
Her karıkocanın ıletısımı farklı bu gercek kusluk gıbı degıldı zaten ufak tefek seyler
İşte her ilişkinin her evliliğin dinamiği farklı diye buna diyorlar. Siz öyle seversiniz o da sizi böyle sever işte bu durumda kimseye laf düşmez.
Canım benim çok üzüldüm ama unutma bizde gideceğiz oraya dünyada 100 yıl kalacak değiliz ya. Baksana 1 yıl bil bile ne kadar hızlı geçiyor. Gün nasıl bitiyor nasıl akşam oluyor belli değil. Normalde insan zamanın hızlı geçmesine üzülürde ama sevdiğinin yanına çabuk gidecek olmakda heyecanlandırır ilginç bir şekilde yani zamanın hızlı geçmesi teselli olur. Allahım sizi öteki cihandada karşılaştırsın daha mutlu olun inşallah, karşılaşana kadarda sana evlatlarına sabır, huzur, güç, kuvvet versin inşallah.

Kızlar ne zaman eşimle atışsakk veya darılsak hep küsen o oluyor.ve nasılsa hep haklı o. Kusken çok mutlu ben ise uzuluyorum.ne yapcağimi şaşırdım nasıl düzelir bu adam
Gerçekten o haklı mı peki? Bir insan hep haklı da olabilir, bir kişiniz her zaman haklı olamayacağı bence bir yanılgı. Yani eğer sudan sebeplerle problem çıkarıyorsanız, çıkan problemleri büyütüyor, kırıcı laflar ediyorsanız, eşiniz de bu sebeplerden dolayı umudu ve tahammülü kalmamış birine dönüşmüş ise bir yerde haklı olabilir. Eğer durum bahsettiğim şekilde değilse, bariz şekilde haksız olmasına rağmen haklılığını iddia ediyor ve sizi dinlemiyorsa gerçekten zor bir durum. Yaşamak istediğin hayat bu mu diye sorun eşinize. Evlilikten ve sizden beklentisi neymiş, neden bu durumdaymış bir konuşun. Ben mutsuzum, benim mutsuzluğum seni mutlu ediyorsa, senin mutluluğun için hayatımın geri kalanında mutsuz olmam gerekiyor. Bunu mu istiyorsun gerçekten deyin ya da buna benzer şeyler söyleyin bakalım ne cevap verecek.

Pasif agresif bir davranış. Ve kesinlikle karşıdaki kişiyi talebi doğrultusunda şekillendirme ve manipülasyon etme biçimi.

"küsken mutlu" = sensiz mutlu,sen mutsuzken mutlu,kavgadan huzursuzluktan besleniyor..
Neden bu şiddete katlanıyorsunuz

İşte her ilişkinin her evliliğin dinamiği farklı diye buna diyorlar. Siz öyle seversiniz o da sizi böyle sever işte bu durumda kimseye laf düşmez.
Canım benim çok üzüldüm ama unutma bizde gideceğiz oraya dünyada 100 yıl kalacak değiliz ya. Baksana 1 yıl bil bile ne kadar hızlı geçiyor. Gün nasıl bitiyor nasıl akşam oluyor belli değil. Normalde insan zamanın hızlı geçmesine üzülürde ama sevdiğinin yanına çabuk gidecek olmakda heyecanlandırır ilginç bir şekilde yani zamanın hızlı geçmesi teselli olur. Allahım sizi öteki cihandada karşılaştırsın daha mutlu olun inşallah, karşılaşana kadarda sana evlatlarına sabır, huzur, güç, kuvvet versin inşallah.
Amın arkadasım Allah razı olsun

Kızlar ne zaman eşimle atışsakk veya darılsak hep küsen o oluyor.ve nasılsa hep haklı o. Kusken çok mutlu ben ise uzuluyorum.ne yapcağimi şaşırdım nasıl düzelir bu adam
Küs iken mutluluğunu mısır patlatıp film/maç keyfi yaparak belli eden eş kişileri var aramızda şekil A nin eş kişisi

Küsken mutluysa yapacak birşey yok.. Sizde mutlu olmaya çalışın.. Bence üzerine düşüp daha da fazla bu durumu abartmasına zemin hazırlamayın..

Hep konuşan ben okuyorum demişsiniz.. O yüzden bunu yapıyor olabilir.. Bu kez hiç konuşmayın o yokmuş gibi davranın bakalım kaç gün dayanabilecek ☺️

Back
X