- 14 Kasım 2024
- 45
- 9
- 1
- Konu Sahibi daenerys11
Eşim hakkında kıymeti bilinmesi gereken biri diye yorum yaptıBen de anlamadım
Tam olarak ne rahatsız etti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim hakkında kıymeti bilinmesi gereken biri diye yorum yaptıBen de anlamadım
Tam olarak ne rahatsız etti
Kötülediği zamanlarda oldu, ben hem zamanında kötülediği hemde benim üzüldüğüm konuları bilmesine rağmen arkadaşım dediğim insan ne alaka eşime bu yorumu yapıyor diye düşünüyorum, yıllardan beri süre gelen bir dostluk olur eşimide çok iyi tanır hadi övsün ama ben yakın dostlarıma bile kıymeti bilinesi bir kocan var diyememiyi bi şey deseler suç kötü bi şey deseler suç
kıskansa niye eşinizi övsün? kötüler veya aranızı bozmaya çalışırdı. kendi evliliğini anlatırken örnek vermek istemiş. eşin iyi bir insan demiş kısacası. bazen ben de moral olsun diye arkadaşımın eşini överim:d yanlış anlaşılacağını hiç düşünmedim.
Ya konuda hicbir sey yok ya da siz anlatmayi becerememissiniz, zira esinizin ovulmesinden neden rahatsiz oldugunuzu hic anlamadim. Benim arkadaslarimda esimi çokca overdi, birgun olsun kocama yan gozle baktilar diye dusunmedim.Kötülediği zamanlarda oldu, ben hem zamanında kötülediği hemde benim üzüldüğüm konuları bilmesine rağmen arkadaşım dediğim insan ne alaka eşime bu yorumu yapıyor diye düşünüyorum, yıllardan beri süre gelen bir dostluk olur eşimide çok iyi tanır hadi övsün ama ben yakın dostlarıma bile kıymeti bilinesi bir kocan var diyemem
Bütün aramızda geçen muhabbeti detay anlatamam ki özet şekilde anlatmaya çalıştım. Bazı konuşmalar biraz gereksiz oluyor buda onlardan biri bana göre , arkadaş eşini anlatırken yakından tanımadığım birkaç kere gördüğüm eşi hakkında çok severim kendisini demem veya sürekli kıyas yapmam..herkes birbirinden bambaşka karektere sahip. Yine eşinden, sorunlarından bahsettikten sonra ya sana bir şey söyleyeceğimle bu yorumu yaptı. Keşkee bu konu geçtiği an bu soruları sorsaydım hatam bu oldu, sadece şaşırdım duyunca gerçek manada üzüldüm ben bir şey yakıştırmadım hemen. Farklı bakış açılarına ihtiyacım vardı bu konuyu açtım.Ben lafın önünü arkasını bilmeden yorum yapmayı sevmiyorum. Siz direkt cümleyi cımbızla alıp bize aktarıyorsunuz ama bu muhabbete nereden gelindi, hangi konunun üzerine bunu söyledi onu da aktarırsanız daha net bir yorum yapılabilir.
Ayrıca toplu görüşmelerinizde eşinizle olan iletişiminizi beğenmiş, eşinizin size yaklaşımını olumlu görüp böyle bir yorum da yapmış olabilir. Hemen "kesin beni kıskandı, kesin eşimde gözü var" gibi abuk sabuk düşüncelere girmeye gerek yok bence. Evet dünyanın binbir türlü hali var ama bunu düşünmek için yeterli değil gibi geldi bana bunlar.
Muhatabın kendisine açıklama şansı verilmeden bir yargıya varmayı da doğru bulmuyorum.
Mesela siz kendisine sordunuz mu "Sen benim eşimle olan sorunlarımı yakından bilen birisin. Zamanında bana kötülediğin de oldu. Şu anda bu düşüncenin nedeni nedir?" diye? Ya da dümdüz burada yazdığınız gibi "benim üzüldüğüm konuları bilmene rağmen arkadaşım dediğim insan olarak ne alaka eşime bu yorumu yapıyorsun?" diye?
Cidden çok komiksiniz. En yakışıklı en hoş adam sizde ne alaka konumuzla? Benim derdim bunlar değil. Tutarsızlık. Bütün her şeyi nasıl anlatabilirim herkese açık platformda. Ne alaka arkadaş eşi övecekmişim ,bana ne arkadaşın eşinden ben arkadaşıma dostuma bakarım ne eşinin nede onun benim övgülerime mi ihtiyacı var. Bende her konuşmada çevresindeki insanlara, şunlara bak kocaları neler yapıyor diye kıyas eden, kendini anlatınca illa birini örnek veren ve nedense son zamanlarda sürekli ben olduğum bu arkadaşlıkta evet iyi niyet aramadım düşününce. Size arkadaşlarınızla bol eş övmeceli günler diliyorum.Ya konuda hicbir sey yok ya da siz anlatmayi becerememissiniz, zira esinizin ovulmesinden neden rahatsiz oldugunuzu hic anlamadim. Benim arkadaslarimda esimi çokca overdi, birgun olsun kocama yan gozle baktilar diye dusunmedim.
Cidden kimseyle arkadaslik kurmamak lazim galiba, kibarlik olsun, mutlu olsunlar diye sevgilisi/eşi ovulen, yarimde gozu var diye triplere giriyor.
Tamam ya en yakisikli, en hos adamlar sizde tamam.
Bu kadar gerilmek yerine, Türkçe'yi dogru kullansaydinizda anlasilir bir yazi olsaydi, siz baska birsey anlatmis da olabilirsiniz ama konunuzdan anlaşılan ne yazikki bu... ve ayrica halen daha anlatabilmis degilsiniz, sorun ne Allah askina?Cidden çok komiksiniz. En yakışıklı en hoş adam sizde ne alaka konumuzla? Benim derdim bunlar değil. Tutarsızlık. Bütün her şeyi nasıl anlatabilirim herkese açık platformda. Ne alaka arkadaş eşi övecekmişim ,bana ne arkadaşın eşinden ben arkadaşıma dostuma bakarım ne eşinin nede onun benim övgülerime mi ihtiyacı var. Bende her konuşmada çevresindeki insanlara, şunlara bak kocaları neler yapıyor diye kıyas eden, kendini anlatınca illa birini örnek veren ve nedense son zamanlarda sürekli ben olduğum bu arkadaşlıkta evet iyi niyet aramadım düşününce. Size arkadaşlarınızla bol eş övmeceli günler diliyorum.
Dört kişilik bir kız arkadaş grubumuz var. Arkadaşlardan biri çok fevridir ve dilinin kemiği yoktur. Eşini de tanır ve severiz. Efendi bir adamdır. Arkadaşım bize tartışmalarını anlatınca biz ona kızarız. Sus otur, kocan iyi. Sen geçimsizlik yapıyorsun, azıcık lafını sözünü bilerek konuş deriz. Sonuçta arkadaşımız, hatasını söyleyeceğiz tabi. Yalandan kadını gazlayıp kocasının üzerine mi gönderelim? Hiç altında birşey aranacağını, farklı yorumlanacağını düşünmezdim. Şuan bir korktum.Eşim hakkında kıymeti bilinmesi gereken biri diye yorum yaptı
Elbette hatamı söyleyebilir ama öyle bir konu olmadı ben sıkıntılarımı paylaştığımda gayette gazladı tutarsızlıklar var davranışlarında bilemiyorum ..Yorumunuz için teşekkürlerDört kişilik bir kız arkadaş grubumuz var. Arkadaşlardan biri çok fevridir ve dilinin kemiği yoktur. Eşini de tanır ve severiz. Efendi bir adamdır. Arkadaşım bize tartışmalarını anlatınca biz ona kızarız. Sus otur, kocan iyi. Sen geçimsizlik yapıyorsun, azıcık lafını sözünü bilerek konuş deriz. Sonuçta arkadaşımız, hatasını söyleyeceğiz tabi. Yalandan kadını gazlayıp kocasının üzerine mi gönderelim? Hiç altında birşey aranacağını, farklı yorumlanacağını düşünmezdim. Şuan bir korktum.
Asla. Boşanmakta evlenmek kadar doğal herkes yaşayabilir ben tam tersi yanında olmaya çalıştım her zaman.Bosanma asamasinda ise bu sebepledir. Nokta.
Bosanan arkadaslarindan kocalarini sakinan o kadinlardan mi olacaksiniz? Icinize iyi bakin bu konuda. Ben walla 5 para etmez kocasini dahi sakinan gördüm.
Patavatsız. Gereksiz konusan biri. Dikkatlı olun. Ser verin sır vermeyin.Kızlar selam..Aklıma takılan bir konu hakkında fikir almak istiyorum. Bir arkadaşım var eşlerimiz vasıtasıyla tanıştık. Öyle çok uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz yok. Tanıdıkça değer verdik birbirimize arkadaşlığımız bu şekilde ilerledi .Uygun vakitlerde görüştük bazen eşli çoğu zaman biz. Kendisinin eşiyle ciddi , arkadaşlarıyla alakalı sorunları var ve her görüşmemizde sürekli bu sorunlarından bahseder, Bende yeri geldiğinde kendi evliliğimde olan sorunlardan bahsettim. Sanki mutlu bir şeyimi paylaşmaya hakkım yokmuş gibi üzülür belki diyerek evliliğimle alakalıda mutlu anlarımı paylaşmadım ,çoğu zaman dinleyici oldum. Birlikle oturmalarımızda eşimle iletişimimiz dikkatini çekecek olsa ki kendi sorununu anlattıktan sonra bak senin kocan böyle kibar sana mesela benimkinin umrunda değil dedi bir gün, çevresinde eşleriyle iyi ilişkilerine şahit olduğu kişiler hakkında yorum hep yapardı bu duymadığım bir şey değil. Bir günde bi konu olmuştu yine otururken hep birlikte, sonrasında senin eşinden hiçbir farkı yokmuş eşimin, benim için uzak biriki benimle bu konuda ilgilenmedi bile, dedi. Ben bunların üstünde durmadım bilmiyorum durulacak şeyler mi fakat en son söylediği kelime beni rahatsız etti. Benimde zamanında ona anlattığım, eşimle alakalı sıkıntılarım olduğunu bildiği,eşimin bana karşı yaptığı gereksiz kıskançlık, saygısızlık vs bilmesine rağmen işte ben eşini çok severim kıymeti değeri bilinmesi gereken bir insan dedi bana. Şaşırdım duyunca eşimi çok yakından tanıyan bir insan değil, benim evliliğimde her mutlu anıma şahit olan biri değil yalnızca toplu oturmalarda iletişimimi görmüştür eşimin bana benim eşime.. Bu kanıya nasıl varmış bilmiyorum. Eşimin beni üzdüğü konuları bilmesine rağmen bana böyle söylemesi önce üzdü beni sonra bu nasıl kelime ya diye düşündürdü.. Hep iyi niyetle yaklaştım kendisine sorunları var dedim ama bu ne demek ne anlamalıyım bu muhabbetten? Boşanma aşamasında psikolojisi normal değilde ondan mı bu yorumu yaptı, ne amaçla yaptı bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum..