- Konu Sahibi Tavuskelebegi
-
Sagolun arkadaslar bumu kalmıstı gece gece bılmıyorum geldı soyledı bana keske cok param olsada versem hayra mıktarda oyle cok degıl belkı yetmıycek bıle cunku cocuklarda var bılıyo yanı bıde ne kadar heveslendıgımı kardesım bır tane dugununde özeniyorum işte
erkek mıllet nıye bu kadarkaba ya uf bıde haklıyım dıye bır suru gurledı
pardon canim ama ne kadar bir paradan bahsediyoruz yani yanlis anlama hayir kurumuna bagislanacak kadar cokmu diye merak ettim acikcasi
GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi
Çok bır para degıl isımı bıle gormeyecek belkıoturdugum sehır kucuk bır yer ve hersey pahalı cok secenek yok esım alıcam dıyo ama 4 kısı alamaz ucuc ucuna gecınıyoruz. Bıde aldıgım ne olursa olsun hevesımı kırıyo annemın yanındada yaptı 1 lıra ıcın bıle kalbımı kırdı annem bana o parayı bu yuzden verdı
borcumuzu kapatıcam dese belki anlayabilirim ama hayır kurumuna vermek nerden çıkmış.
çok güzel bir şey hayır yapmak tamam ama sizin borcunuz var ve zor geçiniyoruz diyorsunuz.ne hayırı?
ayrıca o parayı anneniz elbise alın diye vermiş.vermeyin paranızı falan.
ben bile sinirlendim.
parayı annem elbise almam için verdi,başka bir şey için kullanamayız deyin.
Keske ımkanımız olsada versek bır kısmı dese yıne tamam ama hepsı dıyo Bende kullanamayı dedım zaten bagırdı cagırdı yattı morelımı bozdu nasıl hayırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?