canım inan bana ben de bunu bir kere yapıyosam beş kere unutuyorum..ama her defasında kendimi kenara çekip, bak ümitli bu adama istediğini yaptırmanın en güzel yolu sevimli mağduru oynamak bunu hiç unutma diye gazlıyorum kendimi :)))
ve sürekli bunu kendime hatırlattığım için eskiye nazaran daha iyi..
ya işte canım malum erkeklerin en büyük ihtiyacı yönetici olduklarını hissetmeleri ve takdir edilmekya, ben sürekli bunu aklıma getirmeye çalışıyorum..
mesela çocuk konusunda ben senin yerinde olsam: aşkıııımm ders çalışmam lazım, beni takip et çalışmazsam kız bana tamammı kocacim derim ( yani bu demek oluyoki sen yönetici vasfınla beni kontrol et) adam öyle bi sorumluluk yüklenince hadi çocuğu uyut diyemez..masanın başındayken : hayatım sana zahmet çocukları uyutsan, Çook sağol bitanem sen de olmasan ben hangi bişeye yetişecem.. (unutma canım, erkekleri her yaptıklarında takdir etmek lazım ki o davranışın devamı ve fazlası gelsin)
ben benim oduna hep gazlayarak yaptırıyom, sonrada yaparken işin ortasında üstüne atlıyorum, öpüyorum vs..o da diyoki 'git dersine çalış oyalanma :)))'