• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve sinirleri...

sürekli kavga halinde değiliz 1 yıl boyunca 2 defa tartıştık biri dün biride ilk evlendiğimiz sıralar bu arada eşim kuzenimin üzerine değil kuzenim eşimin üzerine yürüdü

Neyse ne?
Kuzen ya da kuzen eşi,sonuçta üzerine yürümüş.

beni sevdiğini ve kıskandıpı için öyle yaptıgını söyledi

Arkadaşım eşinize sormadınız mı "normal zamanda askılılarla gezinirken bir şey olmuyordu da omzundan mı kıskandın" diye?
Ay valla böyle parça parça konuşmak da ne zormuş?

eşinizin sevgisi ve kıskançlığı sadece size değil
çevrenizede zarar vermeye başlamış..
kendine hakim olamıyorsa bir doktora gitsin
yoksa böyle hayat çekilmezki..
yakında kimseyle görüşemeyecek duruma gelirsiniz.
.:31:

Neyse ne?
Kuzen ya da kuzen eşi,sonuçta üzerine yürümüş.

Arkadaşım eşinize sormadınız mı "normal zamanda askılılarla gezinirken bir şey olmuyordu da omzundan mı kıskandın" diye?
Ay valla böyle parça parça konuşmak da ne zormuş?

sordum ama sinirinden öyle oldugunu birdaha olmayacgını söyledi...

eşinizin sevgisi ve kıskançlığı sadece size değil
çevrenizede zarar vermeye başlamış..
kendine hakim olamıyorsa bir doktora gitsin
yoksa böyle hayat çekilmezki..
yakında kimseyle görüşemeyecek duruma gelirsiniz.
.:31:

evet çarşamba günü psikologa gidecegine söz verdi umarım bi çaresi olur

slm bayanlar ben 1 yıllık evliyim eşimle severek evlendik ve tek sorunumuz var eşimin sinirleri çok sinirli birisi neyse ben konuyu anlatayım size;
biz babaannem ve halamla konuşmuyoruz dün amcakızımın düğünü vardı halay çekerken amcaoğlumla beraber oynuyorduk halamınoğlu aramıza girmek istedi ben yok dedim ama bir baktım arkamda eşim bağırıyor çağırıyor herkes döndü bize baktı halamınoğlu üzerine yürüdü eşimin amcam ve babam zor ayırdılar hemen yola çıkıp eve geldik yol boyu bunun böyle olmadığını en yakın zamanda bir psikologa gitmemiz gerektiğini söyledim yoksa ilişkimizin zarar gördüğünü söyledim ama eşim tamam deyip geçiştirdi ya ben amcamların yüzüne nasıl bakacm bidaha offf:17:

Bu olay dışında da bağırıp çağırma huyu varsa daha sakin bir anda psikoloğa gitmesi konusunu gündeme getirmek daha iyi sonuç verebilir. Hemen olaydan sonra eşinizin tamam deyip geçiştirmesi normal geldi bana.

Amcalarınızdan da bu kadar çekinmenize de gerek yok. Her ailede, evlilikte bazen böyle şeyler olabilir. Ama sizin ailede küsmek adet haline gelmişse onu bilemem tabi.

allah akıl fikir ihsan etsin aşk mı bu evlilik mi sevgi mi insanlar rahat mutlu huzurlu saygılı olunca ne kaybediyor anlamıyorum rahat batıyor illa bişeyden dert çıkaracaklar şükretmek yerine allah büyük dert vermesin

Bu olay dışında da bağırıp çağırma huyu varsa daha sakin bir anda psikoloğa gitmesi konusunu gündeme getirmek daha iyi sonuç verebilir. Hemen olaydan sonra eşinizin tamam deyip geçiştirmesi normal geldi bana.

Amcalarınızdan da bu kadar çekinmenize de gerek yok. Her ailede, evlilikte bazen böyle şeyler olabilir. Ama sizin ailede küsmek adet haline gelmişse onu bilemem tabi.

arasıra bagırıp çagırıyor ama bu kadar değil mesela asansördeyken biri kapıya vurdu diye komşulara bagırdı
bizim ailede küsmek adet değil sadece arada yaşanan sıkıntılarımız var ondan dolayı konuşulmuyor!!!

sürekli kavga halinde değiliz 1 yıl boyunca 2 defa tartıştık biri dün biride ilk evlendiğimiz sıralar bu arada eşim kuzenimin üzerine değil kuzenim eşimin üzerine yürüdü

cnm sen buraya konu açmışsın fakat sana bişeyler sorulunca yada söylenince otomatik savunmaya geçiyosun bende anlamadım aslında, başlık eşim ve sinirleri diye açılmış sonra 1 senede 2 kez tartışktık diyosun, eğer 1 senede sadece 2 kez tartıştıysan buraya konu açmana gerek yok zaten, iki farklı insanın anlaşamadığı konular olması çok normal tartışılır elbet, konuşulur çözülür ama yinede aile ilişkilerine karıştırma eşini

cnm sen buraya konu açmışsın fakat sana bişeyler sorulunca yada söylenince otomatik savunmaya geçiyosun bende anlamadım aslında, başlık eşim ve sinirleri diye açılmış sonra 1 senede 2 kez tartışktık diyosun, eğer 1 senede sadece 2 kez tartıştıysan buraya konu açmana gerek yok zaten, iki farklı insanın anlaşamadığı konular olması çok normal tartışılır elbet, konuşulur çözülür ama yinede aile ilişkilerine karıştırma eşini

eşimle benim 2 defa tartışmamz oldu ama günlük hayatta hemen hemen herkesle tartışıyor....

Çok sinirli insanların kendini yeterince ifade edemediğini düşünürüm.
Eşinizinde iletişim problemi mi var acaba.
Yazılanları okuyunca aklıma bu geldi.
Neyse ki uzmana danışmak konusunda sorun çıkarmamış.

Once fiziki bir muayene gecirsin derim ben troid hormonunun artisi asiri sinir yapar. Fizyolojik bir durum degilse psikologa basvurun.

siz halanızla mı konuşmuyorsunuz?halanızın oğluyla mı? halay çekerken aranıza alsaydınız ne olurdu ki?anlamadım.

halanızın oğluna üzüldüm.sizin ona küs olduğunuzdan haberi bile yok demekki.yoksa niye gelip amcaoğluyla sizin aranızda halay çekmeye çalışsın di mi?

Halamın oğlu falan diye görünce dikkatimi çekti,okudum,aynı sebepten sinirliyim zaten,üzerine tuz biber oldu bu da.Bende nişanlıyım,halamın oğluna söylemediği laf kalmadı,tabii bana da.1 haftadır konuşmuyorum,hatta ayrılmayı bile düşündüm,babası geldiğinde de ben artık kaldıramıyorum,tahammül edemiyorum yaptıklarına diyerek anlatacağım yaptığı herşeyi.Çünkü gizleyerek,saklayarak,içime atarak sadece kendime zarar veriyorum.

Ay zıpladı yine sinirlerim.Diyorum ki bu tip erkeklere (Nişanlımda dahil) ayakta tedavi olmaz,yatarak tedavi şart!

Feminist kadınlar derneğine falan üye olacağım sayesinde artık :))

Yalnızken tartışılır,sorunlar çıkar ortaya ama başkalarının yanında tartışmak hatta surat asıp belli etmek bana çok yanlış geliyor.Sorun neyse aramızda sonrada konuşabiliriz.Hele ki normal zamanda sorun olmayan bir şeyin -omuz gözükmesi- aile yanında sorun olup birde üzerine rencide edilmesi hiç hoş değil.

Ama ben de eşiniz kuzeninizin üzerine yürüdü sandım Laaleye tersi oldu demişsiniz.O durumu tam kavrayamadım. :26:​

siz halanızla mı konuşmuyorsunuz?halanızın oğluyla mı? halay çekerken aranıza alsaydınız ne olurdu ki?anlamadım.

halanızın oğluna üzüldüm.sizin ona küs olduğunuzdan haberi bile yok demekki.yoksa niye gelip amcaoğluyla sizin aranızda halay çekmeye çalışsın di mi?

tatlım günaydın halamla konuşmuyoruz ama ogluda olayı dinleyip annesinin hatalı oldgunu anlamıştı ve o insanın bu olaylarla hiçbi suçu yoktur.knuşmak için ugrasıyordu ama olmadı:40:

Yalnızken tartışılır,sorunlar çıkar ortaya ama başkalarının yanında tartışmak hatta surat asıp belli etmek bana çok yanlış geliyor.Sorun neyse aramızda sonrada konuşabiliriz.Hele ki normal zamanda sorun olmayan bir şeyin -omuz gözükmesi- aile yanında sorun olup birde üzerine rencide edilmesi hiç hoş değil.

Ama ben de eşiniz kuzeninizin üzerine yürüdü sandım Laaleye tersi oldu demişsiniz.O durumu tam kavrayamadım. :26:​

maalesef öyle.....
yanlış anlatmışş olabilirim kusura bakmayın:26:

Halamın oğlu falan diye görünce dikkatimi çekti,okudum,aynı sebepten sinirliyim zaten,üzerine tuz biber oldu bu da.Bende nişanlıyım,halamın oğluna söylemediği laf kalmadı,tabii bana da.1 haftadır konuşmuyorum,hatta ayrılmayı bile düşündüm,babası geldiğinde de ben artık kaldıramıyorum,tahammül edemiyorum yaptıklarına diyerek anlatacağım yaptığı herşeyi.Çünkü gizleyerek,saklayarak,içime atarak sadece kendime zarar veriyorum.

Ay zıpladı yine sinirlerim.Diyorum ki bu tip erkeklere (Nişanlımda dahil) ayakta tedavi olmaz,yatarak tedavi şart!

Feminist kadınlar derneğine falan üye olacağım sayesinde artık :))

oda güzelmiş sizin derdiniz ne ki tatlım çok özel değilse?

erkeklere özel bi hastane açılmalı hepsini atmalıyız içine :):)

Back
X