öff salak sen de derdim geçer giderdi. takma..Merhaba bayanlar ,
bir konu da fikir alıcam eşim geçen akşam işten geldi geç geliyor yorgunum yatıcam hayırdır dedim dün akşam ata bindim yoruldum dedi , dün akşam birlikte olduğumuz için çok bozuldum konuşmadımşaka yapmış ordaki at demesinin sebebi hakaret değil güçlü boylu poslu anlamindaymis aslında güzel bişey demişmişsizin tepkinin ne olurdu
aynen.. hatta ben abartıyorum bazenAman ne olucak biz birbirimize neler diyoruz şakasına
Valla karı koca arasındada az samimiyet olsun yahu ne istiyorsunuz yani, sayın bilmem kim sizinle seviştiğim için yorgunum izniniz olursa biraz dinlenmek istiyorum bumuaynen.. hatta ben abartıyorum bazen
bizde ki samimiyet fazla meselaValla karı koca arasındada az samimiyet olsun yahu ne istiyorsunuz yani, sayın bilmem kim sizinle seviştiğim için yorgunum izniniz olursa biraz dinlenmek istiyorum bumu
Aynen bizde fazla samimiyiz ama böyle mutluyuz en azından kocam bana at dedi diye üzülmüyorumbizde ki samimiyet fazla mesela
cılkı çıktıçıksın. biz memnunuz halımızden.
yapı meselesı sanırım
benimki bana şuan neler diyor kilo ile ilgiliAynen bizde fazla samimiyiz ama böyle mutluyuz en azından kocam bana at dedi diye üzülmüyorum
cok tatlıbenimki bana şuan neler diyor kilo ile ilgili
'' kapıyı da yersın sen, koca g.t, öğütücü..'' daha neler neler.. hamıleyım ben düşün
alınmıyorum bile. çünkü aramızdakı bağ çok farklı
çok gülüyorum hatta o öyle deyınce..
aradakı mesafeden de olabilir, bilemedim..
bende çok gülüyorum zatencok tatlı
ben olsam gulerım meselakendımı kapı yerken dusundumde
aayyy muhabbetınız daim olsunbende çok gülüyorum zaten
sonra karsılıklı bu sekılde atısmaya başlıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?