Ya hepiniz yorum yapiyorsunz.Degilmi bende siddete karsiyim tabiki.Insanin göruslrine saygi duymaniz lazim tskler...!İnşallah öyle bir durumla karşılaşmazsın. Yanağının acısı geçer de yüreğinin acısı nasıl geçer bilmem...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hepiniz yorum yapiyorsunz.Degilmi bende siddete karsiyim tabiki.Insanin göruslrine saygi duymaniz lazim tskler...!İnşallah öyle bir durumla karşılaşmazsın. Yanağının acısı geçer de yüreğinin acısı nasıl geçer bilmem...
Amin insallah canım cidden evlendikten sonra basladi nisanliyken bu kadar sik duysaydim cidden barışmazdimcok cok ince düsünüyorsun 11 aylık bebegını düsünüyorsun bravo ama adam kaba sana göre diilmişkı o canım benım.hıc uyarma anlamaz daha inat yapar inan düzelmez,Allah sabır versın kocanada agzında küfür olmıcak sözler.![]()
Dayak yesem gik demem deyince şaşırdım.kimse kendine reva görmesin lütfen dayağı.Evet yemedim siddete karsiyim tabi.
Tabiki siddetin kücügüde büyügüde olmaz.Dayak yesem gik demem deyince şaşırdım.kimse kendine reva görmesin lütfen dayağı.
bıçak yarası geçer ama dil yarası geçmez demek istediniz sanırım yanlış anlaşıldınız fiziki hasarlar geçer ama kötü ve acı sözlerin açtıgı yaralar kolay kapanmaz...Tabiki siddetin kücügüde büyügüde olmaz.
Agzina saglik cnm.Bende bunu demeye calistim.Ama ya anlatamadim yada bazi arkadslarimiz anlamak istemedi.bıçak yarası geçer ama dil yarası geçmez demek istediniz sanırım yanlış anlaşıldınız fiziki hasarlar geçer ama kötü ve acı sözlerin açtıgı yaralar kolay kapanmaz...
Dil yarası dil yarası en büyük yaraymiş diye orhan babayla büyüdük :) benim aklıma o geldi valla iyi niyetle anlamay çalıştım yazdıklarını, sen yine de yazma öyle şeyler :) yanlış anlaşılırsın böyle forumlarda.Agzina saglik cnm.Bende bunu demeye calistim.Ama ya anlatamadim yada bazi arkadslarimiz anlamak istemedi.![]()
Evet cok güzel bir sarki ve anlamli.Benim düsuncem bu mesela, beni elestiren bi arkds da söyle yazmis.Küfür ederse duymamazliktn gel kulakligini tak.Buda bana ters geldi.Ama onun gibi kalkip elestirmedim.Onun düsuncesi saygi duymam lazim..!Dil yarası dil yarası en büyük yaraymiş diye orhan babayla büyüdük :) benim aklıma o geldi valla iyi niyetle anlamay çalıştım yazdıklarını, sen yine de yazma öyle şeyler :) yanlış anlaşılırsın böyle forumlarda.
Konustuk canım yani sabahtan beri mesaj atiyor bıktım kaldıramıyorum artik dedim bn senin annene yada yengenlere benzemiyorum onlar kaldiriyor olabilir bn kaldiramiyorum dedim ikimizin birbirimize saygimiz bitti bu is böle gitmez yakinda sevgimiz de biter eninde sonunda bosaniriz yol yakinken dönelim dedim bi sürü özür diledi bn anladim hatami artik eşeklik ettim bi daha yapmicam dedi bende bu son şansın bi daha olursa bisey demeden kızımı alıp cekip giderim dedim Allah korusun öle konusma dedi söz dedi bakalım nolacakBenim babamın ağzı bozuktur 13-14 yaşlarındayken babama dedim ki utanmıyo musun sen boyun kadar kızın var yanında küfür etmeye. Şimdi benim yanımda sansürleyerek konuşuyo e huylu huyundan vazgeçmez Kocamın ailesi de öyleydi söyledim kocam ne dedi bilmiyorum şimdi daha sansürlüler onlar da. Benzer bi sebep bulabilirsin belki sen de.
sizde ona aynı cmleleri kullanın bakalm kaldırabilecek miEvet derdim tam da bu kızlar ya devamlı aynı bu etrafı babası abisi ve akrabaları ailenin erkekleri hep aynı küfür hakaret dillerinde tesbih gibi bnm adam en dili düzgünleri aralarında ama bn bıktım konuşuyorum kavga edeyorum az düzenliyor sonra yine aynı ne yapsam düzelir ki ?
Duzelmezse bu is bosanmaya gidecek bn kaldıramıyorum çünkü artik![]()
İyi bari ama ağzı küfürlü adamın birden düzelmez duyduğunda duymamış gibi yap bi süre güzel güzel uyar yine ederse. Benim kocam da eder de öyle rahatsızlık derecesinde değil yani başkalarının yanında kesinlikle etmez.Konustuk canım yani sabahtan beri mesaj atiyor bıktım kaldıramıyorum artik dedim bn senin annene yada yengenlere benzemiyorum onlar kaldiriyor olabilir bn kaldiramiyorum dedim ikimizin birbirimize saygimiz bitti bu is böle gitmez yakinda sevgimiz de biter eninde sonunda bosaniriz yol yakinken dönelim dedim bi sürü özür diledi bn anladim hatami artik eşeklik ettim bi daha yapmicam dedi bende bu son şansın bi daha olursa bisey demeden kızımı alıp cekip giderim dedim Allah korusun öle konusma dedi söz dedi bakalım nolacak![]()
Kisasa kısas denedim canim cok zoruna gidiyor beyefendinin(!) ama o ölesine sölüyormus onun gururu kırılıyormus nasıl trip atiyor bi gorsen sinirden çatlatıyor benisizde ona aynı cmleleri kullanın bakalm kaldırabilecek mi
Bu kendi arkadaslarinin yaninda sohbet arasinda da kullanıyor ama arkadaslarida ayni bnm zoruma giden evde kimse yokken cok sık kullaniyor tv izlerken gezerken ole bi dil aliskanligi olmus ki gecen gezerken bi magzada gerizekali dedi bi calisan vardi uzagimizda olr zoruma gitti ki onu da bana dememis ama milletin icinde de kullaniyor dil alışkanlığı olmus onda buİyi bari ama ağzı küfürlü adamın birden düzelmez duyduğunda duymamış gibi yap bi süre güzel güzel uyar yine ederse. Benim kocam da eder de öyle rahatsızlık derecesinde değil yani başkalarının yanında kesinlikle etmez.
Kendisine desin o, kendisine diyemezse annesine desin.Bu kendi arkadaslarinin yaninda sohbet arasinda da kullanıyor ama arkadaslarida ayni bnm zoruma giden evde kimse yokken cok sık kullaniyor tv izlerken gezerken ole bi dil aliskanligi olmus ki gecen gezerken bi magzada gerizekali dedi bi calisan vardi uzagimizda olr zoruma gitti ki onu da bana dememis ama milletin icinde de kullaniyor dil alışkanlığı olmus onda bu![]()
Babasi gecen oturmaya geldiklerinde kufretme oglum diyo ama bu sigara icen babanın sigara içme evladim dedigi gibi hiç bi etkisi olmuyorKendisine desin o, kendisine diyemezse annesine desin.
Biz çocuklarımızı böyle yetiştirmeyelim bacım ya.Babasi gecen oturmaya geldiklerinde kufretme oglum diyo ama bu sigara icen babanın sigara içme evladim dedigi gibi hiç bi etkisi olmuyor![]()
konusmayı dene veya bir gece hazırla ilk günkü gibi özel bir yemek güzel sözler yenile askı duygusallık yasat oda sevgisini hatırlarAmin insallah canım cidden evlendikten sonra basladi nisanliyken bu kadar sik duysaydim cidden barışmazdim
sen de ona küfret en ağır şekilde ama bunu 7/24 yap, her şey için yap. su mu istedi başla yedi ceddine saydır.Devamlı diyorum gözümde küçülüyorsun uzaklaşıyorm senden diye ama bi özür bi yalvarma sonra dön dolaş yine aynı![]()