Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
psikiyatriye gitseniz yardım alsanız neden sinirMerhaba gecenin bu saatinde yazıyorum bilen yazsın eşimle tartismalarimiz oluyor çok fazla çok kotu bir kriz geçirdim az önce kendimi taniyamiyorum ben böyle biri değildim kızımda yanımdaydı hani bağırdım çağırdım yeter artık vs konu eşimin annesi çocukta çok korktu nasıl yaptım yavrum çok kötü oldu eşim her seferinde videoya alıyor bu görüntüleri teli elinden almaya çalıştım çekme telini yok ederim atarım gibi şeylerde kullandım kapalı bir bayanım eşim bunu çocuğu almak için kullanicak sanırım sinir krizi geçiriyor falan diye bu sebepten korktugjm için bosanamiyorum avukat arkadaşlarım yazın lütfen bu delil olurmu kavga anında evde kamera var bunj cekmesemde dedi benim hiç bir delil yok onunda bana çok hatası oldu ne yapmalıyım çok caresizim
Yahu takıldığınız konuya bakın.Kapalı biriyim ve mahkemde bunu izlerltirse açık goruntulu halimi buna rıza gostermiyorum mahremiyeti ihlal ediyor bu durum
Aradığım yorum.Bu raddeye gelmeden bosansaydiniz keşke.
Herzamam kriz geçirmiyorum çok dolmustum o oyuzden uzun zamandır bir tartismada normalinde bile kamerayı açıyor bu evin içinde oluyor kastı sinir ve tahrik edip o esnada kendi sessiz kalıyor goruntumu silmesi yanımda cocukta var sanırım bir kumpasin icindeyim
Evde kamera olması yalan olabilir bu arada. Sizi iyice delirtmek sinir etmek için. Yoksa niye telefonla çeksin bi daha uğraşsın
Ben de öyle düşünüyorum evde kamera olsa telefonla çekmezEvde kamera olması yalan olabilir bu arada. Sizi iyice delirtmek sinir etmek için. Yoksa niye telefonla çeksin bi daha uğraşsın
Kanıt yok neye dayanarak savcılığa şikayet edecek?Önce savcılığa şikayet edin kamera ne demek
Hemen çıkın o evden çocuğu da alıp gidin sonra da boşanın