eşim ve tayin durumları

6 ay önce gorevde yukselme sınavını kazanarak yaşadığım ile en uzak ilçeye atandım. (3 saat) gidip başladım göreve izne ayrıldım es durumu belgelerini sundum 2 haftada onaylandı ve ile geldim. Maaşım 1400tl arttı iyiki risk almisim. Başka il de yazdım gelse de giderdim. Muhtemelen es durumundan gelebilir eşinizde. Bu fırsatlar hez zaman gelmiyor insana değerlendirin derim.

evet olurdum çünkü eşimin bunun için ne kadar emek verdiğini biliyorum.Eşimin ailesiyle bir problemim yok tabiki arada ufak tefek şeyler oluyor ama genel olarak anlaşırız birbirimizin alanına girmeyiz saygı duyarız. Sadece sonradan pişman olmasını istenmiyorum çünkü eminim ki anne baba durumları olmasa hiç düşünmeden yazardı. Kendisi de bulunduğumuz şehiri sevmiyor annem babam burda olduğu için üniversiteden sonra buraya döndüm diyor.bunlardan yola çıkıyorum ben de.
Sizin birşeyden yola çıkmanıza gerek yok, adam kendi verdiği emeği bilmiyor mu aklı fikri ölçüp tartma meziyeti yok mu da müdahale ediyorsunuz?
Emek veren o karar verecek olanda o ister emeklerini çöpe atar ister tırmalar

Eşinizin emeklerinin boşa gitmesine mi sinir oluyorsunuz yoksa daha mevki sahibi bir eşe sahip olabilecekken olamayacağınıza mı sinir oluyorsunuz ve tabi yeni bir il hevesi

Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız... de tam olsun ablacım ggkgklklgf

O nasıl bı bakıs acısı cıdden:D
Kadının görümcesı mısın?

Back
X