Eşim ve teknolojik eşya bağımlılığı...

o zaman tek umudum olursa eğer bebeğimiz olacak :)
ama yazdıklarınız içimi rahatlattı çünkü söylenmeye başlasam mı diyordum, en iyisi karışmamak dediğiniz gibi.
Yok soylenmeyin , boyle mutlu bu adamlar
Bende ilk evlendigimizde acaip sinir oluyordum , hatta masa ortulerinin durdugu cekmeceyi acip bu ortuleri alsan da oyuncaklarimi koysam buraya dediginde ustune atlayip parcalayacaktim :) ama alistim , onun hobisi ve cok keyif aliyor , o yuzden kendi haline biraktim

Benimki de öyle,evin heryeri kablo bi kere çalışma odasini duzenleyeyim dedim neye uğradığımı şaşırdım. Birgun bitanesine takılıp düşcem bide bazi seyleri benim el çantama koyuyor.
Bazen bana tabletini de tasittiriyor askim sunu koysana cantana diye
Bilgisayari bozuldu. Apple.
Normalde de herseyi tamir eder,bizim evde elektronik esyalar bozulunca tamirci gelmez mesela,hayret bunu tamir ettirmedi ve suanda arabayla 2 saatlik yola gitti bilgisayarı icin.
Cok enteresan bir insan.... ben bozulsam beni götürmez baska bir ile ....

Kizlar sizinkiler deli burçlar mis koc kova falan relax burclar bu başak nasil böyle ya benimde kafam almiyor.
Basak burcu doktor falan olmazmi yada yazar mazar

Benim eşim de araba konusunda böyle ya 5 yıldır evliyiz, şu anda 5. arabamızı kullanıyoruz. Sıkılıyor, hemen kendine bir bahane yaratıyor ve arabayı satıp yenisini alıyor. O arabadan sıkılınca da ah eski arabam güzel arabam oluyor. Bir önceki arabada çok dar, çok masraflı, çok şöyle çok böyle dedi dedi, sırf masrafından korktuğum için tamam dedim satalım, başka marka aldık. Bu sefer de diyorki ah eski arabamız ne güzel oluyordu uzun yolda kullanması vs vs. Çocuk gibi bu erkekler istekleri bitmiyor bir türlü. Dolar euro böyle giderse elimizdekini satamayız ama düşerse eğer satacağımız kesin bak, buraya da yazdım.

Benim esim kova, ben koç. Oyun konsolum var, oyunlara para harcarim ama surekli yeni oyunlar almam mesela, oyle envai cesit cihaza da meragim yoktur. Bizimki de deli oluyor elektronige ve cidden ev kablo,cihaz dolu. Tv sehpanin uzerinde ekstra buyuk monitorler yanyana duruyor, laptoplar, 2 ser klavye, mause ve adini bilmedigim ivir zivir dolu. Ben minimalist bir insanim. Fazla esya yoktur evimde. Olabildigince duzenli tutmaya calisiyorum ama beni deli ediyor. Oyle telefon, kamera meraklisi degil ama diger ivir zivirlar biraz da işiyle ilgili olunca sadece hobi gözüyle bakip cinnette geciremiyorum malesef. :))))

Kurban olduğum yüce rabbim beni bu hastalıktan kurtardı. Anneme “bana dua et” diye ağladığım günleri bilirim. Evli değilim ama piyasadaki en son modeller ne varsa alıyordum. Şu an cidden sağa sola bakıyorum herşey ıvırım, zıvırım atsam atamıyorum satsam satamıyorum. Sadece koşu bantımı, kondisyon bisikletimi spor araç gereçlerimi verdim gitti. Ve 5 e yakın profesyonel makinalarım var. Süs niyetine vitrinde duruyorlar. Oyun kısımlarını artık hiç almıyorum.
Okulun karşısında playstation var ders aralarında kendimi orada bulurum. Teknolojik mağazaların yanından geçmem. Piyasa da ne var ne çıkmış bakmamaya çalışırım. Şöyle bir baktım da 1-2 senede iyi durulmuşum. Eşinizi meşgul edin yani internette böyle şeylere bakmamasını sağlayın gezerken kendisini oyalayın ve girmeyin mağazalara böylelikle belki uzaklaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…