mrba herkeze..benim sorunum eşim..yani eşimle anlasamadığımız aslında daha çok konu var (agzı bozuk,temizliğine biraz önemsiz,dağınık olması vs gibi)ama bunlardan biride ansız değişik tepkileri..ben şuan mutfağıma oturma grubu tarzı bişeyler yaptırıyorum..bununla alakalı bi mobilya sitesinde gezerken eşim her girdiğimiz magzadan kartvizit alıp eve getirip onları ortalığa sacıyor atıyor ve be topuyorum.bunun nedenide kırmamakmış..ki kendisi bana karsı karısı olduğum halde hiç öyle kırmıyım diye çokta ince davranan bi insanda değildir..elini bile kaldırmıştır bana çokca zamanında..neyse gecen hafta yine geziyoruz bi avizeci gördü bizimde antreye spor 3 sarkıt lazım..ben dedimki burası biraz tuzlu gibi canım istersen girmeyelim dedim oda olsun bi bakalım dedi girdik..adamın en uygun antre avizesi bin tl den baslıyorki bizim 3 sarkıt için düşündüğümüz fiyat max 400 ..neyse ben haliyle tesekkür ederekten cıkıyordumki benimki gene kart istedi..bende kulağına doğru yanasıp fısdayarak "canım napıcaksın kartviziti" dedim ve dışarı çıktım bu arkamdan gelip bir bağırdı butun dükkanların önünde elindeki kartıda yırtıp "sen beni nasıl adamın yanında asağılarsın" diyerek.avazı çıktığı kadar bağrıyor..tabi ben şokta..neyse guzelce diyorum o arada ben fısıldadım adam nerden duyucak ne asagılaması vs gibi seyler bi taraftan yuruyoruz sitede..benim moral tabi gitti ne dukkanlara bakıyorum ne keyif kaldı..sonrada buna taktı hem suclusun hem bilmem ne tabi benimde artık kafam attı gittim yakındaki camiye oturdum avlusuna..bilirki inat edrsem kıpırdamam ordan..sonra bi müddet sonra geldi yanıma konuştuk bende asagılık kompleksi olduğunu soyledim..madem alıyosun o kartvizitleri at çöpe senin çöpçün yok dedim.tanımadığın insanlara gösterdiğin kibarlığın yuzde birini bana gösterseydin keske vs dedim..sonra sakinleştik devam ettik gezmeye..ama sizce bu normalmi bu tepki kartvizti yırtıp atması bağırması