Eşim ve yanlızlık korkusu

ece109

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2022
145
14
18
33
Merhaba arkadaşlar daha önceden çok konu açmıştım eşimle ilgili . Eşim ile aramız da yine tartışma vb şeyler devam ediyor öyle böyle devam ediyoruz ben bi süredir babamın rahatsızlından dolayı memlekete gelmek durumunda kaldım o süreçte eşimle kavgamız oldu tabi . Eşim beni almaya geldi şimdi eve gitmek çok üzüyor beni . Burda inanılmaz huzurluyum vakit güzel geçiyor kafam rahat . Ama şimdi eve gittiğimde yanlız kalıcam eşimin işinden dolayı bu çok korkutuyor beni yanlız kalmak istemiyorum bazı psikolojik sorunlarımda olduğu için . Evden soğumuş gibi hissediyorum yanlız kalmayı hiç sevmiyorum . Ama bi yandan eşimi düşünüyorum o kadar karmaşık bi haldeyim ki eskisi gibi kaygılanır oldum . Hastaneye gitmek istesem eşimden çekiniyorum çok hastaneye gidiyorsun lafları oluyor ama buradayken istediğimi rahatlıkla yapıyorum sizce ne yapmak gerek nasıl aşarım bunu ?

Psikolojik desteğe ihtiyacınız varsa eşinizin ne düşündüğünü pekte önemsemeyin ayrıca her hastaneye gittiğinizi eşinize söylemenize gerek yok. Kendinize seveceğiniz aktiviteler ve kurslar bulun biraz bunlarla uğraşırsanız yalnızlık hissinden kurtulabilirsiniz. Ayrıca yeni insanlarla tanışırsınız

. Hastaneye gitmek istesem eşimden çekiniyorum çok hastaneye gidiyorsun
Bu ne demek?

Gitmeniz gerekiyorsa gideceksiniz tabiki. Hobi olarak mi gidiyorsunuz hastaneye?

Diğer yandan ben evle veya yalnızlıkla ilgili sorunlarınızın kökeninde eşinizle olan sorunlarınızın olduğunu düşünüyorum.

Eşinizle sorunlarınız düzelse siz de önemli ölçüde rahat edersiniz gibi geldi.

Eşiniz sorunlu bi tip mi? Ben öyle bi hissiyat aldım yazınızdan. Bana anlayış ve hoşgörüden yoksun ve empati yeteneği olmayan bir adamla evlisiniz gibi geldi.

Psikolojik desteğe ihtiyacınız varsa eşinizin ne düşündüğünü pekte önemsemeyin ayrıca her hastaneye gittiğinizi eşinize söylemenize gerek yok. Kendinize seveceğiniz aktiviteler ve kurslar bulun biraz bunlarla uğraşırsanız yalnızlık hissinden kurtulabilirsiniz. Ayrıca yeni insanlarla tanışırsınız
Şuan da antidepresan kullanıyorum . Genellikle söylemiyorum ama bu saklayarakta iş yapmaktan rahatsızım

Evden fazla uzak kalarak daha çok kendini soğutur, sorunları da daha fazla büyütürsünüz.

Ayrıca evde yalnız olmak gibisi de yok.biraz evinin tadını çıkarmayı dene.

Sağlik sorunları tamam da rahatım deyip eşini de bu kadar yalnız bırakma.

Pan
Bu ne demek?

Gitmeniz gerekiyorsa gideceksiniz tabiki. Hobi olarak mi gidiyorsunuz hastaneye?

Diğer yandan ben evle veya yalnızlıkla ilgili sorunlarınızın kökeninde eşinizle olan sorunlarınızın olduğunu düşünüyorum.

Eşinizle sorunlarınız düzelse siz de önemli ölçüde rahat edersiniz gibi geldi.

Eşiniz sorunlu bi tip mi? Ben öyle bi hissiyat aldım yazınızdan. Bana anlayış ve hoşgörüden yoksun ve empati yeteneği olmayan bir adamla evlisiniz gibi geldi.
Evliligimle alakalı sorunlar var evet . Eşim hastane ilaç vs herşeye karşı kendisi . Eşimle sorunlarımız düzelmiyor sadece üstü kapatılıyor maalesef

İnsan kendi evinden korkar mi hiç?
Maalesef evlenmeden önce hep aile ile büyüdüm evlendikten sonra eşimin görev icabı doğuya gittik tek de kalıyordum çoğunlukla bi sorun yoktu sonra panik atak geçirdim çok zor zamanlar geçirdim çok yanlız kaldım ondan sonra tek kalamamaya başladım korkar oldum bu sebepten korkuyorum

Evden fazla uzak kalarak daha çok kendini soğutur, sorunları da daha fazla büyütürsünüz.

Ayrıca evde yalnız olmak gibisi de yok.biraz evinin tadını çıkarmayı dene.

Sağlik sorunları tamam da rahatım deyip eşini de bu kadar yalnız bırakma.
Eşimi yanlız bırakmak istemiyorum tabiki de ama yaşadığım psikolojik sorundan dolayı korkuyorum sadece . Yoksa ondan öncesin de yanlız kalmayı bende çok seviyordum

Pan

Evliligimle alakalı sorunlar var evet . Eşim hastane ilaç vs herşeye karşı kendisi . Eşimle sorunlarımız düzelmiyor sadece üstü kapatılıyor maalesef
Mesela nedir bu sorunlar, neden çözmek varken üzerini kapatıyorsunuz? Ayrıca hastaneye, ilaca karşı olma gibi bir lüksü olabilir mi insanın? Ne iş yapıyor bu zeka abidesi eşiniz?

Mesela nedir bu sorunlar, neden çözmek varken üzerini kapatıyorsunuz? Ayrıca hastaneye, ilaca karşı olma gibi bir lüksü olabilir mi insanın? Ne iş yapıyor bu zeka abidesi eşiniz?
Anlaşamıyoruz beni anlayamaması daha doğrusu öfke kontrolu yok . Kendisi haklıdır genellikle . Memur kendisi .

Yanlış hatırlamıyorsam 3 yıldır evliliginizde bu sorunlar vardı ve eşiniz size saygı duymadığını söylemişti siz ağlarken de arkasını dönüp gidiyordu ve psikolojik şiddet uygulayıp evde sizi eziyordu; kaşığı şuraya koydun vs.

Sağlığından olmuşsun lütfen bir durup düşün;yarın buraya şiddet gördüğünü aldatildigini veya daha kötüsünü yazabilirsin farkindaysan daha kötüsu oluyor, sağlığını kaybettikce zayıf duruma düşüp ona daha fazla bağımlı hale geleceksin. Yapma gözünü seveyim adam kıymetini bilmemiş artık kurban rolünden çıkmanın vakti gelmedi mi sencede?

Şu hayatımda neleri yapabilirsin otur bir düşün Allah'tan çocuk olmamış

Tek kalmaya bir süre sonra alışıyorsun eşinin muhtemelen işi bu gelip gidecek genel olarak senin de buna alışman lazım.

İki taraflı normal değil sanki.
Olayın derinine inmek için ikiniz gitmelisiniz belki karı-koca terapiye.

Yanlış hatırlamıyorsam 3 yıldır evliliginizde bu sorunlar vardı ve eşiniz size saygı duymadığını söylemişti siz ağlarken de arkasını dönüp gidiyordu ve psikolojik şiddet uygulayıp evde sizi eziyordu; kaşığı şuraya koydun vs.

Sağlığından olmuşsun lütfen bir durup düşün;yarın buraya şiddet gördüğünü aldatildigini veya daha kötüsünü yazabilirsin farkindaysan daha kötüsu oluyor, sağlığını kaybettikce zayıf duruma düşüp ona daha fazla bağımlı hale geleceksin. Yapma gözünü seveyim adam kıymetini bilmemiş artık kurban rolünden çıkmanın vakti gelmedi mi sencede?

Şu hayatımda neleri yapabilirsin otur bir düşün Allah'tan çocuk olmamış
Evet doğru hatırlıyorsunuz ne yapacağımı şaşırmış haldeyim hem oluyor hem olmuyor aklımda bir sürü sorular boşansam yapabilcekmiyim psikolojik olarak daha mı kötü olurum . Ne istediğimi bende bilmiyorum açıkçası.

Ben çok gitmek istiyorum zaten ama eşim kabul etmiyor kesinlikle
Evet her boşanan kişi eşinden izin alıp gidiyor çünkü mahkemeye. Eşin izin kağıdı olmadan dava açmana izin verilmiyordur belki de hıı?
Çocuk musunuz ki onun kabul etmesini bekliyorsunuz?
İnanır mısınız çoğu insan beklemiyor anlaşmalı boşanan daha az anlaşamadan boşanandan.

Back
X