arkadaşlar kaç gündür kafamı bulandıran sorunlarım var sizlerin de fikirlerinize ihtiyacım var çünkü; içinden çıkamıyorum. Eşimin çalıştığı firma iflas etmek üzere , eşim de yeni bir iş buldu ama işyeri kararı eşime bıraktı. yani eşim işyerini tercih ederse istediği zaman başlayabilir. Bu arda bu işyerinin 3 haftada bir gece vardiyası ve yurrtdışı seyahat etme durumları var.Ayrıca halihazırda çalıştığı işyerinden 3.000tl alıyor; yeni işyerinden de 2.500 teklif edildi bunlar iş ile ilgiliydi. Şimdi benim 1,5 yaşında bir bebeğim var ve sırf bana yakın olsun diye gelip yakınımda ev tutan bir kızkardeşim var, yeni taşındı yanıma. eşim bu yeni işi kabul ederse bizim avrupa yakasının bir ucundan anadolu yakasının diğer ucuna yerleşmemiz gerekiyor. anadolu yakasında eşim gecenöbeti ve ya yurdışına gittiğinde çocuğumla orda tek başımıza kalacağız. O kadar istediğimiz halde kızkardeşim yakınıma yeni geldi burda bana yakın en az 2 sene kalacak, onlarda tainleri çıkınca gidecekler. ŞİMDİ siz olsanız taşınmayı kabul eder misiniz ben çok ikilemde kaldım.