• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve yeni işi

arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkürler. eşim yeni işi yarın kabul edecek. Bende bazı arkadaşların dediği gibi şuan yaşadığım yeri bırakıp taşınmam gerektiğine alışmaya çalışıyorum.. Yalnızlığın sıkıntısını çok çektim ama bununla da başa çıkabileceğime inanıyorum. İnşallah hayırlı olur..:58:

arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkürler. eşim yeni işi yarın kabul edecek. Bende bazı arkadaşların dediği gibi şuan yaşadığım yeri bırakıp taşınmam gerektiğine alışmaya çalışıyorum.. Yalnızlığın sıkıntısını çok çektim ama bununla da başa çıkabileceğime inanıyorum. İnşallah hayırlı olur..:58:

berilinannesi hakkınızda hayırlısı olsun,bu konularda karar vermek gerçekten zor,benimde kafam karışık bu aralar,ev mi alsak,eşim master mı yapsa ( benim eşim de mühendis),araba mı alsak ne yapsa karar veremedik bi turlü,inş hakkımızda herşeyin hayırlısı olur..ama bende eşinizin işine yakın bi yere taşınmanızdan yanayım

berilinannesi hakkınızda hayırlısı olsun,bu konularda karar vermek gerçekten zor,benimde kafam karışık bu aralar,ev mi alsak,eşim master mı yapsa ( benim eşim de mühendis),araba mı alsak ne yapsa karar veremedik bi turlü,inş hakkımızda herşeyin hayırlısı olur..ama bende eşinizin işine yakın bi yere taşınmanızdan yanayım

teşekkürler hilal. Sizde de durumlar bayağı karışıkmış, Allah kolaylık versin . Vallahi taşınmaya karar verdim sağolsun burdaki arkadaşlar sayesinde kafamdaki problemleri çözdüm, ama nasıl olacak diye uyuyamıyorum sabaha kadar.:26:

arkadaşlar kaç gündür kafamı bulandıran sorunlarım var sizlerin de fikirlerinize ihtiyacım var çünkü; içinden çıkamıyorum. Eşimin çalıştığı firma iflas etmek üzere , eşim de yeni bir iş buldu ama işyeri kararı eşime bıraktı. yani eşim işyerini tercih ederse istediği zaman başlayabilir. Bu arda bu işyerinin 3 haftada bir gece vardiyası ve yurrtdışı seyahat etme durumları var.Ayrıca halihazırda çalıştığı işyerinden 3.000tl alıyor; yeni işyerinden de 2.500 teklif edildi bunlar iş ile ilgiliydi. Şimdi benim 1,5 yaşında bir bebeğim var ve sırf bana yakın olsun diye gelip yakınımda ev tutan bir kızkardeşim var, yeni taşındı yanıma. eşim bu yeni işi kabul ederse bizim avrupa yakasının bir ucundan anadolu yakasının diğer ucuna yerleşmemiz gerekiyor. anadolu yakasında eşim gecenöbeti ve ya yurdışına gittiğinde çocuğumla orda tek başımıza kalacağız. O kadar istediğimiz halde kızkardeşim yakınıma yeni geldi burda bana yakın en az 2 sene kalacak, onlarda tainleri çıkınca gidecekler. ŞİMDİ siz olsanız taşınmayı kabul eder misiniz ben çok ikilemde kaldım.

canm evlenmişsin nihayetinde anne baba kardeş artık iklinci plan eşin nereye sen oraya

Bence eşine yakın ol herzaman. Burada eşinden uzak yaşayan bayanların dertlerini okuyoruz.

Back
X