- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
Akıl mantık uçuyor sanırım :/Şuan çok şaşkınım aynı evde yaşadığı eşini nasıl engeller neyin tepkisi bu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıl mantık uçuyor sanırım :/Şuan çok şaşkınım aynı evde yaşadığı eşini nasıl engeller neyin tepkisi bu ?
Suçluluk psikolojim değil çünkü elime yanlış hiçbir şey yapmadım. Bilerek evlendi tabi...tahammülsüzlük var ortada ama yıpranan sizsiniz sanırım, suçluluk psikolojisi olabilir mi? bir de eski ilişkilerinizi neden kafasına takıyor bilerek evlenmedi mi sizinle?
Doğru aslında takılıyorum hepsine ayrı ayrı. Ne yapacağımı da bilmiyorum ama çok üzülüyorum sadece...Eski konunuzu okudum da takılmanız gereken en son şey bu aslında. Eşinizle aranızda önemsemeniz gereken daha büyük sıkıntılarınız var.
Sizce benden mi nefret ediyor? İnşallah biz bitmeden olur tedavisini...suçluluk psikoljisi derken eşinizden bahsediyorum, size karşı olan bu öfkesi de zaten psikolojisinin normal olmadığını gösteriyor. içinde ki bu nefretin tedavi olması şart.
Adamın sana saygısı sevgisi kalmamış bence tartışırken bile tahammül edemiyor bi şekilde susturuyor işte. Üstüne çok düşmüşsün kalkmış bi yerleriBir değil kaç kez bunu yaptı en son uyardım yapma diye yine mesajda tartışırken engellemiş. Bu kez ben de engelledim. Hayır kaç yaşında insanlarız, evliyiz, bir kızımız var çocuk muyuz yani?! Ama yok eften püften tartışırken konu nasıl da büyüdüyse neredeyse boşanmaya kadar vardı! Bana yine tabi ki geçmişimi sunarak ben nelere katlanıyorum sen de biraz edepli ol sus pusa getirdi konuyu. (Bilmeyenler “bir değil bin derdim var” konulu başlıktan neler yaşadığımı anlayabilir.) Hala bunların hesabını yapıyorsan zaten boşver dedim, beni anlamıyorsun falan dedi. Yani n’apmaya çalışıyor anlamıyorum... Evet anlayamıyorum...
Çocuğu ben istememiştim emin olamadığım için eşim korunuyordu ama kendi isteyince oldu ne yazık ki.. Ben ilaç kullanamadım rahatsızlığım yüzünden.Ben olsam bosanirim.
Bir de kusura bakmayın da karşınızdakini tanımadan hemen çocuk yapıyorsunuz, sonra ne yapacak ben diye ağlıyorsunuz. Sadece siz değil buranın %80i aynı durumda. Biraz bekleyin şöyle bir 4-5 sene birbirinizi tanıyın önce .Çocuk yetiştirmek büyük sorumluluk işi .
Susturması meşhur zaten. Hiç konuşmayan biri olsa ancak onunla geçinir herhalde! Sevgisinin olmadığını söylüyorum saygı zaten yok da; bana neden kaldırıyorum neler yaşıyorum vs diyor. Sevgisi yoksa bitirmeyi söyledim kaç kez anlamıyorsun neler yaşıyorum diyor :/Adamın sana saygısı sevgisi kalmamış bence tartışırken bile tahammül edemiyor bi şekilde susturuyor işte. Üstüne çok düşmüşsün kalkmış bi yerleri
Eşim 37 yaşında ama dediğiniz doğru çocukça bu tavırlar. Ben de tükendiğimi hissediyorum. Çabaladım şimdiye kadar ama küstürdü beni ve her şeyi bırakma noktasındayım... Geçmişimi madem kaldıramayacaktı keşke en başında bitirseydik. Bir de bana koz olarak kullanıyor gibi geliyor. Ben ne zaman bir şeyden şikayetçi olsam, ne zaman ona kızsam konu benim geçmişe gelir. Yani istisnasız her seferinde böyle yapıyordu son zamAnlarda azaltmıştı bugün yine mesajlaşırken bitme noktasına gelmiş. Ben de tamam o zaman ben gideyim sen de rahatla dedim. Bu sefer de kendini anlamadığımı söylemiş. Zoruma gidiyor haksız olduğu halde böyle cümleler kurabilmesi... Bu saatten sonra ne olur bilmiyorum ama denemedim demek istemiyorum o yüzden terapiyi düşünüyorum...eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama hiç olgunlaşmamış .
bulunduğu konumun ve durumun sorumluluğunu almak yerine başka şeylere sığınıyor sanki.
artık evlisiniz çocuğunuz var.adam kafada eskileri kurup kurup bugüne gelemiyor bir türlü.
hazimsizlik yapmış belliki zamanında bugüne kadar taşıyıp size de zehir etmek yerine keşke başta bana göre değil deyip bitirseydi.
insanlar farklı düşünebilir, yasabilir.
herkes aynı şartlarda yaşamıyor kendi şartlarında biriyle evlenseymis o zaman.
yazık etmiş size.
sizde cabaladikca daha çok büyütmüş kafasında.
Allah yardımcınız olsun.ne desek boş hayat sizin.
umarım sizin için en hayırlısı olur.
kesin ve net bir dille konuşun bu şekilde eziyetten başka bişey değil evlilik.
eski konunuzda hamileyken dayak yediginizi yazmışsınız daha kötü ne olabilir sizce?
umudunuz varsa evliliginizin devamı için yardım almaya ikna edin.biriyle konuşup düşündüklerinin yanlış olduğunu anlaması faydalı olabilir.kendi kendini dolduruyor gibi.
kafasının içindeki herşeyi boşaltıp kurduğu soruların cevabını alırsa belki daha huzurlu olursunuz.en azından bu saatten sonra.
kolaylıklar diliyorum size.Eşim 37 yaşında ama dediğiniz doğru çocukça bu tavırlar. Ben de tükendiğimi hissediyorum. Çabaladım şimdiye kadar ama küstürdü beni ve her şeyi bırakma noktasındayım... Geçmişimi madem kaldıramayacaktı keşke en başında bitirseydik. Bir de bana koz olarak kullanıyor gibi geliyor. Ben ne zaman bir şeyden şikayetçi olsam, ne zaman ona kızsam konu benim geçmişe gelir. Yani istisnasız her seferinde böyle yapıyordu son zamAnlarda azaltmıştı bugün yine mesajlaşırken bitme noktasına gelmiş. Ben de tamam o zaman ben gideyim sen de rahatla dedim. Bu sefer de kendini anlamadığımı söylemiş. Zoruma gidiyor haksız olduğu halde böyle cümleler kurabilmesi... Bu saatten sonra ne olur bilmiyorum ama denemedim demek istemiyorum o yüzden terapiyi düşünüyorum...
Ben sanırım boşanmanın eşiğine geldim. Size bunları yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum. Bunca zaman çabalamamın karşılığı keşke böyle olmasaydı ama yapabileceğim birşey de kalmadı.. İki yıllık evlilik 6 aylık bir bebek ve tükenmiş çift!... O başka şeyler hesaplasın ama hesap ortada işte!... Sevgisizliğini değer vermemesini kaldıramıyorum artık... Küstürdü beni sonunda... Kızımı düşündükçe gözlerim daha da doluyor.. Asıl suçlu hissettiğim tek şey kızım...kolaylıklar diliyorum size.
dediğiniz gibi eşiniz bir kaçış yolu yapmış olabilir bu durumu.
siz de mahcup hissedikce kolayı bulmuş haksizken kendince"haklı" duruma düşmeyi.
ama insan bunu sevdiğine yapmaz.
içinde yasasada size bu derece hissettirmesi normal değil.
terapi yolunuda deneyince zaten kendi adınıza yapabileceğiniz herşeyi tüketmiş olacaksanız.
gönlü varsa zaten adım atar.yoksa da artık kendinizi uzmeyin.
inanın durumunuza üzüldüm .secerek yazmaya çalışıyorum kelimeleri .
yanlış bişey yazmak istemiyorum.
fazla bile cabalamissinz bu güne kadar ama içiniz rahat edecekse son yol için ona çabalama fırsatı verin.
Oh ne ala kadınla evlen her şeyini değiştir, kadın tesettüre falan girsin, tüm geçmişini sürekli kadının yüzüne vur. Ama kendin işyerindeki kızlarla fingirdeş. Spora git, millet sana bakınca beğenilince hoşuna gitsin (eski konularınızda yazıyordu)Yok gelmedi daha spora gitti. Gelince küserim o konuşana kadar konuşmam sanırım ama eğer güçlü hissedersem de konuyu konuşmayı düşünüyorum...
İnciterek yorum yapınca da silinmeyecek.. Sonuçta çocuğumdan bahsederken kafa göz yarık mı demeniz incitici olmuş.