- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 35
- Konu Sahibi Loveangel1
Kızlar demin telefonuma bir mesaj geldi.Hattım TTkom.Değerli müşterimiz mobil hat başvurunuzla ilgili detaylı bilgi için 444...arayın diye.Benim hattım eşimin üzerine.Noterde bile bir işlem yapsa bana ve üzerine olan diğer hatlara mesaj geliyor.Bu arada üzerine birkaç tane hat var.Aradım müşteri hizmetlerini hattın yasal sahibi olmadığım için bilgi vermediler.Hattın yasal sahibi araması gerekiyor dediler.Eşimi aradım haberim yok yolla gelen mesajı dedi.Sonra müşteri hizmetlerini aramış.Bizde gözükmüyor o mesaj yanlışlıkla gitmiş olabilir yada üye olduğu yerler dolayısıyla gitmiş olabilir demişler.Akşam senin yanında da arayım dedi.Ben dün arayanı bil pulus a üye olmuştum 1gb bedava internet gelmedi daha sonra müşteri hizmetlerini aradım talebiniz alındı kaydınız açıldı filan diye Mesajlar geldi.Hatta bedava internet hattıma tanımlandıktan sonra da incelemeniz devam ediyor diye mesaj geldi.Acaba bu konuda da yanlışlık olabilir mi yoksa eşim yalan mı söylüyor.İçime bi kurt düştü ama o kendinden çok emin akşam arayım yanında içim rahat etsin dedi.Başına böyle birşey gelen var mı?Lütfen yardım edim.Mesajı da aşağıya ekliyorum